Riasztóba SIM kártyát

2024-02-14
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Tegnap bent voltam a Yettelnél, egy pár mellettem vásárolt a lakásriasztójukba feltöltős SIM kártyát. Fontos volt a net, mert azon kommunikál a riasztó, ezért mindjárt vettek egy évre előre havi 700 forintért netet is a kártyára.

Úgy szóltam volna nekik, hogy a létező legdrágább lehetőséget választották, de hülyén vette volna ki magát, hogy a Yettel üzletből átküldöm őket másik szolgáltatóhoz az ügyintéző orra előtt.

Ezért inkább leírom, ha valaki nem tudná.

Riasztóba legjobb választás a Vodafone Tuti100-as csomagja. Nem csak havi 100 MB ingyen netet kapsz a feltöltőkártyás előfizetésedre, de még nem is kell évente rátöltened pénzt, mert a Vodafone-nál az sem előírás. Így akármeddig ingyen van a riasztóban a SIM kártya. Viszont évente meg kell csinálnod azt a $@$*#@ éves ellenőrzést, amihez talán még mindig ki kell majd bányásznod a riasztóból a SIM kártyát, mert arra kapod az ellenőrző SMS-t

Ha nem akarsz Vodafone-os kártyát venni, mert te is fel vagy háborodva, hogy az adófizetők pénzéből, MNB és Exim bankos hitelből vásárolta fel a megfelelő személy a Vodafone-t és a Digit (miközben például a Versenyhivatalnak egy szava sem volt ahhoz, hogy így a néhai UPC, Invitel, a Vodafone és a Digi is egy kézre került, ami minimum a kábeles szolgáltatások piacán megölte az érdemi versenyt), azt teljesen megértem, én is lemondtam minden digis és vodás előfizetésemet.

Akkor is ott van viszont a Telekom Domino a Marathon internetével.

990 forintért vehetsz egy évig érvényes 2 GB netet tartalmazó előfizetést. Egy év után nem szenvedsz a nyomorult beazonosítással és a rátöltögetéssel, hanem rendelsz egy új kártyát és a régit kidobod.

A Yettel a létező legdrágább választás, ha csak havi néhány mega internet kell egy riasztóba vagy bármilyen egyéb eszközbe.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram