MasterCard kedvezményprogram

Már írtam a MasterCard kedvezményprogramjáról itt. Tulajdonképpen semmit nem kell csinálnod hozzá, mint regisztrálni a kártyádat és kártyával fizetni az adott kedvezményért.

A múltkor elég vérszegénynek találtam a kínálatot, kíváncsi voltam, most mennyit bővült a felhasználható kuponok köre.

Hát, valamivel jobb a helyzet.

Ami egy kicsit megmozgatta a fantáziámat, azok az alábbiak:

– Hervis 15%-os kupon online vásárlás esetén.

– Telenor MyTV HBO-val a második hónap ingyenes. (Mivel nincs hűség, ha nem akarod így tulajdonképpen két hónapot kapsz egy áráért, ha utána le akarod mondani. A feltétel, hogy a második hónap utolsó napján még aktív legyen az előfizetés, ezért oda kell figyelni, mikor mondod le. Ha csak az HBO kell két hónapra, kérd közszolgálati csomaggal, ami ingyenes.)

– Campona Játszóház 20%-os kedvezmény.

– Több játékáruházban 15-20% kedvezmény.

– A mondhatni szokásos Libri kupon.

Ezen kívül egy edzőterem, balatonfenyvesi kerékpárbérlés, törölközők egy lakberendezési áruházból és ehhez hasonló ajánlatok, ami csak nagyon keveseknek szólnak.

A Premium Selection ajánlatok között még ennyi kupont sem találtam.

A lehetőséget továbbra is jónak tartom, csak lehetnének benne jobban használható kuponok is. (Spar, McDonald’s, stb.)

Ha te már használtad a kupont, vagy szerinted van benne jó ajánlat a fentieken túl is, írd meg a hozzászólásokban.

Akinek van hozzáférése az OTP bankkártyás kedvezményekhez, az írja meg, ott milyen értelmes kedvezmények vannak.

Share

31 hozzászólás

 • digimini
  Ezek a kedvezményprogramok haldoklanak (kivétel talán a SuperShopot), igazából senki nem akar kedvezményt adni, legalábbis sokat nem. A múltkor jött egy kutatás, 25-30%-tól mozdulnak meg a napi fogyasztási cikkek piacán a vásárlók. Nekem az a tapasztalatom, hogy a benzinkutak és a hiperek kártyáival lehet érdemben kezdeni valamit, de csak akkor, ha az ember kitartóan ugyanott tankol, vásárol. Jó most az Auchan bizalomkártya is, nehezen megy a bevezetés, aránylag sokat lehet vele gyűjteni.
 • Biztiboy
  A MasterCard-ot épp a napokban néztem… Én sem estem hanyatt tőlük… Játékokat vettünk volna, de online shopba épp nem érvényes, amit néztünk…
  Találtam csirkemell-re is külön kupont a Príma-ba, de még nem néztem meg, hogy mennyi lenne az ára (mert ugye az nincs ott), meg a nyomtatás ktg-e (12 Ft) megér-e egy bohóckodást…
  OTP-s is van, Korábban használtuk a TESCO-st, mivel 5000-re adott 10%-ot, később, (1-2 hónap) lett 10 ezerre 1000 Ft, most ott tartunk, hogy 15 ezres vásárlásnál van 1500 Ft visszatérítés. No, meg tavaly kiírta a netbankban, hogy 5000 Ft-ot “elszalasztottunk”… (akkor még nem volt regünk)

  Némi felsorolás: Mol 1%, Líra 3, Campus festivál 5, szállásguru 10, Praktiker 2, Autóklub vezetési tréningből 20%, Office depot 5%, hotelek, éttermek, színházak, néhol X összeg felett jár kedvezmény… Szemre soknak tűnik, de nem számoltam, 30-40, talán 50-hez közeli ajánlat.

 • digimini
  OTP: a nagy része azoknak is érdektelen, van Tesco, de kis értékben. Meg sem nagyon szoktuk nézni.
 • Biztiboy
  Nna, megszámoltam 102 OTP ajánlat, van pizzás is, meg extreme digital, de utóbbi összeghez kötött fix Ft kedvezmény és sok más ilyen van. OTP travel OTP kártyás fizetésnél ad 2%-ot… De az én értelmezésem szerint itt csak a betéti OTP-s kártyák “játszanak”, hitelkártyára nem érvényes, de ha rosszul tudom, majd kijavítotok…
 • Biztiboy
  Digimini nincs igazad szerintem, mert a mostani ajánlat “többszörzhető”… Azaz ha 300 ezerért vásárolsz, akkor is lejön 10%, Ami egy multitól azért jelentősnek tekinthető… (A praktiker is csak 1 misi felett adja a 10%-ot…)
  Igaz, nem tudhatom, hogy nálatok mennyi az áltagos vásárlási érték, hogy a TESCO-s ajánlat érdektelen, vagy kis érték lenne…) Nem tudok róla, hogy akár az Auchan, vagy bámelyik nagy lánc adna 10%-nál többet… A hazai G-Roby online ugyancsak 15 ezer után ad 2000-et, a tesco-s 1500 helyett… Bár/pedig némileg egymás konkurenciái…
 • Szabó Gábor
  Személyes kedvencem:
  mc-premium-selection.hu/ajanlatok/aktualis-ajanlatok/furla-vasaroljon-200-000-ft-folott

  Vásároljon 200 000 Ft fölött és kap egy _kulcstartót_ :DDDDD
  Prémium!

 • digimini
  @Biztiboy: ennyi kedvezményt Clubcarddal vagy simán láncreakcióval is össze lehet szedni, 300e-ért még nem vettem ott semmit. 20-25000 szokott lenni egy Tesco, de egyre többször már kiszállíttatjuk, és oda a legtöbb kedvezmény nem érvényes. Igazából 1500 forintot már a kosárba pakolásnál meg lehet fogni
 • jeremias
  Az OTP elég jó a Tesco-nál, nekem általában 10%-ot, ami egy nagy bevásárlásnál nem rossz.

  Viszont nem világos, hogy mitől függ a Tesco kedvezmény. Néha a százalék változik adott hónapban, néha a vásárlási limit, és nem tudom, minek a függvénye, és mindenkinél más.

  Ha ti rájöttetek, hogy mi alapján adja a kedvezmény összegét, akkor írjátok be ide. Vásárlási szokások? Számlán tartott pénz összege? Vagy mi lehet a szempont, ami alapján az OTP a Tesco kedvezmény adja?

 • TJA
  Sziasztok
  Otp1.
  Tesconal volt mar 10000 utan 2000 ft. Felhívtuk telefonon mert 50000 körül akartunk vásárolni(muszaki cikk) hogy ott akkor mennyi jár mert az otp kedvezmények oldalon félreérthető volt. Ügyfélszolgálat végül azt mondta, hogy vasarlasonkent csak egyszer lehet igénybe venni, azaz 10000 es 50000 utan ugyanugy egyszer 2000 ft jar vissza.
  Mol: Kedvezmény plusz pontgyujtes is van igy összesen 2-3 % jöhet ki.
  Office depot kedvezmeny is erdekes szokott lenni.
  A tobbit nem igazan használtuk eddig ki…
 • digimini
  @Szabó Gábor

  Szerintem jó ajánlat, a Furlanál 200.000 forintért többnyire csak kiegészítőket kapni. 🙂 Nekem egyébként pár éve akkor lett vége a válságnak amikor egy átlagos téli hétköznap este a Louis Vutton üzlet előtt láttam, hogy sor áll :))

 • oksar
  @Biztiboy: Nem csak betéti kártyák játszanak, AMEXra is vissza ment a Tesco-s vásárlás után járó kedvezmény, tapasztalat.
 • rá rá rászputyin ismered az álmaim
  A Tesco-nál miről beszéltek? Fél éve volt ott utoljára normális OTP-s kedvezmény. Most ezt látom:

  Tesco
  10.000 forintonként 250 Ft kedvezmény minden vásárlás után. Részletekért kattintson!
  Lejárat: 2017.07.31

 • dormol
  Tisztelt Cím!
  Skandia biztosatás témában szerettem volna hozzászólni,de úgy láttam, hogy ott már nem lehet reagálni. Hasonló átverés áldozata lettem, illetve 10 év után végre szeretném lezárni a biztosítást. Szeretnék érdeklődni, privát e-mail címen keresztül mások hol tartanak, illetve felvenni a kapcsolatot az “áldozatokkal”.
  köszönöm
 • jeremias
  “Ügyfélszolgálat végül azt mondta, hogy vasarlasonkent csak egyszer lehet igénybe venni, azaz 10000 es 50000 utan ugyanugy egyszer 2000 ft jar vissza.”

  Az OTP Tesco kedvezmény úgy szól, hogy pl. 10000 forintként 2000. Én is vásároltam régebben 20 felett, és 4000 lejött belőle. Szóval minden 10 ezer után kapod a kedvezményt, ha annyit ad, nem csak az első után.

  Másik fórumban is írták, hogy nagygépet is vettek így, és megkapták a kedvezményt mindin limitlépcső után.

  rá rá rászputyin ismered az álmaim: Nekem most 15 ezer / 1500 van, de volt ennél is jobb régebben. Mindenki mást kap, ezt kellene kideríteni, hogy m alapján osztja.

 • Jóska Pista
  Gondolom a Tesco vásárlás kedvezményt forgalom alapján adják. Nekem a Tesco kiesett, így egy forintot sem költöttem ott, adtak is 10 ezer/2 ezer (20%!) kedvezményt. Pont itt olvastam róla, hónap felénél aktiváltam, még a következő hónapra is adták, csináltam is gyorsan 42-44 ezer visszatérítést, na azóta csak a 10 ezer/ 250 (2,5%) visszatérítés van.
  Szerintem még ez is korrekt, csak engem nem izgat fel.

  Most van pár ezer kihagyott kedvezményem, azóta mindent aktiválok, pár száz forint így is összejön havonta, úgy hogy nem változtatok semmilyen vásárlási szokásomon.

  A CIB-től mentem át az OTP-hez, a cibnél ugyan ingyenes volt minden tranzakció, de magas volt a havidíj, az otpnél alacsony havidíj, magas átutalási költségek, sms díj, de a visszatérítésekkel együtt kedvezőbb a költségszint.

 • stroge
  rá rá rászputyin ismered az álmaim: nekem most 12 ezrenként 2000-et ír. valúszínűleg egyénenként (szokás/költés/számlacsomag stb) változik.
 • Garázs
  Az ilyen mindig elbűvöl ,amikor megadok többféle jelszót is, de következetesen azt írja, hogy jelszó megadása kötelező! Ott egye meg a fene az egészet!
 • jeremias
  ” Nekem a Tesco kiesett, így egy forintot sem költöttem ott, adtak is 10 ezer/2 ezer (20%!) kedvezményt.”

  Volt olyan is, aki 5000/1000-et kapott, vagyis 20%-ot, amit már 5000 forintonként megkaptál. De ez aztán persze felemelték egy idő után.

 • Tudatlan
  OTP: Szerintem sok hasznos kedvezményt ad, néhány konkrétumot kimásoltam.
  Gyurmazz.hu 5%
  SzivNet Virágküldő Szolgálat 15%
  Játékfarm 5%
  Veritas Borkereskedés 10%
  Osaka Sushi 5%
  Il Treno Online 10% kedvezmény minden 3.000 Ft feletti vásárlás után
  Josef Seibel 5%
  Scholl 5% kedvezmény minden 15.000 Ft feletti v u
  Rieker Cipő 5% kedvezmény minden 30.000 Ft feletti v u
  Sebastiano 2%
  Mayo Chix 3% kedvezmény minden 10.000 Ft feletti v u
  Árkád Óra 5%
  Felicity Bababolt 5%
  Pesti Magyar Színház 10%
  József Attila Színház 10%
  Thália Színház 5%
  Gyulai Várszínház 2.000 Ft kedvezmény minden 20.000 Ft feletti vásárlás után
  Líra 3%
  Book24 3%
  Szallasguru.hu 10% kedvezmény a bankkártyás ajánlatokra
  Ecoled 5%
  Elter Világítás 5%
  Orion Molecz Fény 3%
  Praktiker 2%
  Dósafa Bútor 5% kedvezmény minden 10.000 Ft feletti v u
  Tesco 12.000 forintonként 2.000 Ft kedvezmény m v u

  És még sok szálloda-étterem, vidéki üzle

 • fudosin
  Néha-néha azért van használható kupon + fut mellette nyereményjáték is. Így vettem powerbankot a múltkor – és nyertem koncertbelépőt vele 🙂
 • Lui
  Nekem is volt 5000/1000 kedvezmény a Tescoban, ugyanakkor másnap ugyanabban az időszakban jóval kevesebb. Aztán szépen csökkentették, most már be sem aktiváltam (15000/1500), mivel úgy a legnagyobb a kedvezmény, ha el sem mész költeni.
 • Körtefa
  Nekem a Tescoban régebben még elég jó visszatérítést adott [a legjobb talán 10000/1000 volt, ami az olvasottakhoz képest kevesebb azért], most már elég régóta 10000/250-et, ami nevetséges 🙂
 • Körtefa
  Nekem csak Amexem van [még], folyószámlám nincs az OTP-nél.
 • Árpád
  Sziasztok!

  Az OTP Tesco-s kedvezménye ami jelentős lehet, de havonta változik és nem látok benne logikát. Feleségemnek az eddigi legjobb ajánlat 5000 Forintonként 200 Ft kedvezmény,. Nekem pedig eddig 10000 Forintonként 2000Ft, jelenleg pedig 12000 Forintonként 2000 Ft. Nagybevásárlásnál külön számláztatjuk amikor eléjük a 12000Ft-ot, így volt hónap mikor 10eFt – ot írtak jóvá a számlánkon.

 • glezmen
  en tobbszor hasznaltam mar a mastercardos kedvezmenyt e-book vasarlasanal (azt hiszem a dibook.hu-hoz szoktak adni). altalaban kevesbe eri meg mint megvarni a “nagy” akciokat, de ha egy konyv nem er ra honapokat, megiscsak olcsobb igy mint teljes aron
 • G
  @Árpád, nem kell külön számláztatni, a Tesconál ha pl. 10ezrenként 2ezres ajánlatnál 30ezerért vásárolsz, 6ezret fogsz visszakapni.
 • Tucsok
  OTP-s kedvezmények elég jók tudnak lenni, nekem eddig 20e Ft feletti visszatérítést írtak jóvá, ami jóval több, mint amennyivel az OTP drágább a többieknél.

  Tesco legjobb kedvezmény eddig 10e-enként 2e volt, múlt hónapban pedig 12e-enként 2e volt nekem (25e-re jóváírták a 4e-et), most viszont éppen nekem nincs tescós kedvezmény.

 • masol
  OTP és Tesco témában: az az érdekes, hogy nem csak időben változik, hanem egyidőben is lehet más személyenként. A feleségemmel közös bankszámlához tartozó kártyáinknál per pillanat ő 12.000 forintonként 2000 kap vissza én meg csak 15 ezrenként 1.500-at (megjegyzem a feleségemnél az 16% kedvezmény, azért az nem rossz).
  És ez nem is csak vásárlásonként egyszer, hanem valóban x forintonKÉNT. A legnagyobb fogásunk tavaly karácsonykor a “10ezrenként 2.000 vissza” akció volt: 80.000 volt a számla, és 16.000 írt jóvá a bank!
  Ehhez képest a többi akció általában jóval gyengébb, azokat nem is szoktam követni, csak nyugtázom, ha jön vissza pénz.
  Ja és az volt a legszebb, hogy emellett még adták a visszatérítést is az AMEX-re
 • mephisto6
  Az OTP Tesco kedvezménye elég jó, különösen Clubcarddal kombinálva – havi 1-2000 ft-nyi kupont küldenek gyakran vásárolt termékekre. Ezen felül jön le jelenleg 15-ből 1500 (ez változó, a legjobb 5000/1000 volt).
 • Varga László
  OTP-nél gyakorlatilag minden hónapban újra kell aktiválni szinte minden űzletet?
 • mephisto6
  Gyakorlatilag igen.