Shell autósegély szolgáltatás

A Shell Clubsmart kártya tulajdonosok jogosultak az év végéig (illetve még egy hónapig) az ingyenes autósegély szolgáltatásra.

Ez nem egy nagy eresztés, de nem is kell sokat tenned érte. Ha van klubkártyád, vagy regisztrálsz, igénybe veheted a szolgáltatást, ha legalább egy pontot gyűjtöttel az előző hónapban. (Magyarul bármit vettél bármelyik Shell kúton a megelőző hónapban.)

Mikor segítenek? Defekt esetén kicserélik a kereket, vagy ha nem lehetséges, beszállítanak az első műhelybe, téves tankolás, akkumulátor probléma, elfogyott üzemanyag esetén.

Ha sokat vagy úton és nincs másik Assistance szolgáltatásod, jól jöhet. Az sajnos nem derül ki, mi lesz januártól? Tovább él, vagy tovább él, de fizetős lesz, vagy megszüntetik? Bővebb infó erre.

Köszönjük Flóriánnak a hírt.

Share

3 hozzászólás

 • Deviáns
  Skoda márkaszervizeknél lehet skoda assistance-ra előfizetni. kb 5000Ft/év. A 12 éves Fábiámra is kötnek.
  Ott hozza vissza az árát, hogy néhány szervizköltségből engednek, ha van assistance-od, sok esetben többet is, mint 5000.
  Ráadásul amikor kavics szorult a féktárcsához elöl, és olyan hangja volt a kocsinak, mintha a kipufogó rendszert a füldön húznám, hívtam, ingyen lekapták a kereket és kipucolták.
 • V
  elfogyott uzemanyag – ez mukodik elektromos hajtasnal is? Hoznak potakkut vajon?
 • eznemkacsa
  Öregszem, nem vettem észre a linket a cikkben, így csak gugliztam és hívtam őket egy éppen aktuális probléma miatt.
  Először nem is tudták, miről van szó, aztán annyit mondtak, hogy “nincs fedezet a kártyán”.
  A tájékoztatóban amit nem olvastam, le van írva, hogy akkor érvényes, ha az előző hónapban használtad a Clubsmart kártyát és be is legyél regisztrálva (Ezek nem nagy feltételek, de nekem pont nem teljesültek).
  De végül is a sokadik telefon után kiderült, hogy talán működött volna a dolog, így viszont csak elment egy csomó időm a keresgéléssel/telefonálással, persze az én hibámból, mert naivan azt gondoltam, csak felhívom őket és kész.
  Azért köszi, ha neadjisten még év végéig szükség lenne rá, most már tudom, érdemes-e próbálkozni.