Domino Most ennyi volt?

Timitől jött az alábbi üzenet:

Akit érint. A Domino Most Opciót havonta újra kell aktiválni október 1-től és csak a csodálatos Telekom App segítségével lehet ezt majd megtenni, 1777 telefonszámon és a Telekom fiókon keresztül nem. Most érdeklődtem a Telekom chaten, mert nem voltam benne, biztos, jól értem-e a ma küldött sms-t, amit kaptam tőlük.

Nagyon ügyfélbarát…

Én még nem kaptam üzenetet, de érdemes lesz figyelni rá. Akinek van információja, vagy meg tudja a hírt erősíteni, a hozzászólásokban megteheti. (A Domino Most-tal 9 forintért hívhattál telekomos számokat és 19 forintért egyéb számokat.)

Egyébként ránéztem ma a Telekom appra és nagyon megváltozott, hátrányára. Eltűnt belőle a kapcsolat kártya és minden kedvezmény, pedig elég sokat használtuk azokat. Nálam már csak feltöltésre és egyéb szolgáltatások bekapcsolására lehet használni az appot.

Ha tényleg megszűnik a Most opció (na jó, elérik, hogy elfelejtsd újra és újra beaktiválni), akkor marad a VOIP. Jelenleg a Callingcredit a legolcsóbb, két forint egy perc hívás. (Majdnem) ingyen netet továbbra is kapsz a Telekomtól. Már csak egy kétkártyás telefonra van szükséged.

Update: megjött a Telekomtól is a levél. 🙂

Először is szeretnénk jelezni, hogy a cikkben leírtakkal ellentétben az új Telekom app tartalmazza a Kapcsolat kártyát. (Ha kell, személyesen bemutatom, hogy az én appomban nincs ott a kártya, ahol mások szerint ott van. Kerestem frissítést, de nem elérhető. De ezen nem veszünk össze.)

A Domino Most igénybevétele kapcsán leírtakat a következőkkel szeretnénk kiegészíteni:

A továbbra is kedvezményes percdíjakat biztosító Domino Most opció október 1-től a Telekom alkalmazásból érhető el. Bár igaz, hogy a Telekom alkalmazásban havonta szükséges megismételni a Domino Most aktiválását, fontos megemlíteni, hogy érintett ügyfeleinket minden esetben SMS-ben emlékeztetjük az aktiválás megismétlésére.

A Domino Most egy újabb érv a megújult Telekom Alkalmazás használatára, ahol különleges, csak az alkalmazásban elérhető ajánlatokat is választhatnak ügyfeleink. A Telekom Alkalmazás használata belföldön nem csökkenti az ügyfelek adategyenlegét.

Share

100 hozzászólás

 • Tailor
  A kapcsolat kártya megmaradt benne, de a kedvezményes kuponok listáját valóban kivették… Mondjuk szerintem összességében átláthatóbb lett a felülete, mint a korábbinak.
 • Kiszamolo
  Nekem kapcsolat kártyám sincs. Áttekintés, számlafizetés, egyenlegfeltöltés, beállítás és ennyi.
 • Mike
  Én nem vettem észre változást, kapcsolatkártyát és a kedvezményeket is ugyanúgy látom.
 • Adamo
  Tényleg borzasztó lett az app, mondjuk nem is látom benne a Most opciót, csak a webes felületen írja hogy még aktív.

  Más: Nem találok önálló kerékpáros balesetbiztosítást ami tartalmazna felelôsségbiztosítás részt is, az úgy látom az itt ajánlott Uniqa megszűnt.

 • YS
  A jobb alsó sarokban lévő 3 pontra kattintva tudod elérni a menüből a kapcsolatkártyát.
 • AAA
  Egyelőre csak egy olyan SMS-t kaptam, hogy változik majd az ÁSZF.
 • AAA
  Az telekom app-ban én egyáltalán nem látom a Domino most opciót, nem mutatja az aktív szolgáltatások között sem és bekapcsolhatók között sem.
 • AAA
  Még két észrevétel:
  Bár nálam az új telekom app-ban sehol nem látszik, a webes felület szerint aktívak a korábban aktivált domino most szolgáltatások és kikapcsolni is engedné, viszont a pár hónapja vett kártyára nem engedi bekapcsolni. (Volt is hír, hogy újakra már nem lehet aktiválni.)

  Telekom app-ban találtam egy olyat, hogy havi ingyen 50MB mobilnet, amit elvileg megújuló net esetén lehet bekapcsolni, de nekem úgyis engedte, hogy még a kártya vásárlásakor kapott 500MB-ot használom. Idén dec. 31-ig lehet aktiválni. Nem nagy szám 50 mega, de adott esetben pont jól jöhet.

 • expect
  Szívesen megnéznék egy cikket arról, hogy mekkora havi telefonforgalom mellett éri meg ezekkel a feltöltőkártyás dolgokkal meg kétkártyás telefonnal szórakozni az elérhető előfizetések tükrében. Én valahogy nem látom azt a reális telefonhasználatot, ami mellett ezekkel érdemi megtakarítás érhető el, ha belevesszünk olyan dolgokat is, hogy pl alapból drágább a kétsimes telefon.
 • szocske
  A kapcsolat kártya kedvezmények megszűnése várható volt, már kb. 1 éve megszűnt a kapcsolat pont gyűjtés.
  Kicsit sajnáltam, mert nekünk viszonylag sok pont gyűlt össze, kijött belőle a parkolásunk és néha még lottót is vettünk belőle, megesett, hogy visszanyertük a havi telefonszámlát 🙂

  Egyébként a kártyához járó kedvezményeket én még soha nem használtam sehol így ez most nem fáj.

 • Tom
  domino fix csomagom van és nem látom mennyi ingyen percem van még. Régi appal jo volt.
 • Gábor
  Érdekes nekem semmi valtozas, meg friss kuponos akciok is vannak!
  Üzleti vagy játéktelefonon nézitek?
 • Gábor
  callingcredit

  bár olcsó mobil hálózatba is (0.5 Cent) de a hang minőség nem jó. a másik fél nem mindig hallja a szavakat

  lehet hogy érdemes egy kicsit drágább szolgáltatást venni de nem Skypeot
  pl Skype vezetékes hálózatba 2 Cent körül van nagyon jó minőség mellett (magyar Mobil 20 Cent)

 • s
  az uj telekom app nem írja, hogy meddig használhatóak fel a percek/GB-k, egyenleg.
 • Kiszamolo
  Ys, nekem ott sincs semmi, csak beállítás.
 • Kiszamolo
  Expect, rengeteg telefon eleve kétkártyás, felár nélkül. (Samsung A és J sorozat, Huawei és sok másik. Sőt, így 15 év késéssel már az IPhone is.)

  Én például annyira keveset beszélek, hogy a legolcsóbb flotta is túl drága, de azért annyira nem, hogy a 25 forintos perc alapú díj ne legyen fájdalmas.

  Most elhasználok 1 GB netet és a hívások zöme VOIP és Viber.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Aki még mindet lát az appban, az azért van, mert nem frissítette. A legutóbbi frissítéssel alakították át (rontották el). Akinek volt mentése (pl. Titanium Backuppal), az most örülhet.
 • AAA
  @Gábor,

  Nem a legfrissebb app fut nálad, azért nincs, amikor majd frissül, akkor lesz. Teljesen másképp néz ki az új.

 • AAA

  Akikkel én sokat beszélek, azokkal vagy flottás telefonon (amit nem én fizetek) vagy neten vagy nekik korlátlan csomag van és visszahívnak. Mivel azonban kell egy saját szám is ami az enyém a flottás mellett, erre tökéletes a domino, főleg hogy mobilnetből sem kell sok, arra pedig tökéletes a maraton. Ma már szinte az összes telefon alapból kétkártyás, még a 10e Ft-os nokiák is.

 • zol37
  Telekom app: 2 különböző időben lejáró mobil adatforgalmam volt. Az app mindkettőre azt írta, hogy a rövidebb idő alatt lejár. Írtam (screenshottal, részletekkel), hogy javítsák ki az appot ha lehet. Miután lejárt az első adatforgalmam, kaptam egy tértivevényes levelet: “úgy látjuk volt forgalmazás az appban kiírt lejárat után, ezért a reklamációját nem tudjuk elfogadni.” Ez mi ez?! Ezek szerint le se tudják kérdezni egy adott számon meddig érvényes egy adatforgalom, hanem implicit módon következtetnek? Na de most megoldották, ki se írja az app, hogy egy-egy adatmennyiség meddig érvényes. Kedves Telekom! Csak egy lejárati dátumot szerenténk látni az adott hátra lévő adatmennyiség alatt!
 • Matyi
  Miklós, a VOIP minősége szutyok. Többet is próbáltam, de alig érteni a hívás közben a másikat. De szerintem akkor mondjuk el azt, hogy nagyon sok flotta érhető el BÁRKINEK a magyar piacon, az én mobilommal most 3 Ft/perc áron hívok, s másodperces a számlázás. Tudom, hogy nem hirdetünk semmilyen kedvezményprogramot, de illene ezt is odaírni, mielőtt VOIP-ra terelnénk az embereket.
 • insider
  Új az app és még nincs benne minden funkció.
  De bővülni fog.
  Az október 1 után aktiválandó Most opció nyilván nincs benne október 1 előtt …
 • Zsolt
  Akinek nem okostelefonja van, az hogyan aktiválja?
 • w.w.
  Nagymamáknak marad a Vodafone Tuti, a VOIP kicsit nehezen kivitelezhető nekik 🙂
 • Kiszamolo
  Matyi, 10 éve használom. Régen az volt, amikor 1,5 forintért adta a hívást, miközben 15 plusz áfát kellett fizetnie a mobilcégnek a végződésért.

  Amióta azonban csak 1,5 forintot fizet, teljesen jó. Talán minden huszadik problémás, de azt hallom már akkor, amikor cseng, ilyenkor újrahívom.

  Csomószor hívnak és rossz a vonal, megkérdezem, VOIP-on hívsz? Kiderül nem, rendes mobilon. Csak simán szutyok a minőség. Erről ennyit.

  Én is beléphetnék 4.000 forintért korlátlan csomagba, de minek?

  A te 3 forintos percdíjad is tuti úgy kezdődik, hogy havi díj 3500 forint és további ötszáz a flottakezelőnek.

 • AAA

  Nem csak a mobilnetnél nem ír dátumot, de azt sem mutatja meddig érvényes az aktuális feltöltésed. Ami mondjuk egy igazán parádés elgondolás a T részéről, hátha minél többen elfelejtik feltölteni és bukják az addigi egyenleget.


  A meglévő aktív Most opciót sem mutatja, amit azért nehéz azzal magyarázni, hogy okt 1-től majd más lesz.


  Hát az az úgynevezett így járás esete, az nem aktiválja, hanem penget 25Ft percdíjat.

 • Kiszamolo
  w.w, az én hetvenéves anyósom már évek óta VOIP-on meg Viberen nyomja.

  Ki van rakva a főoldalra, a kékkel telefonálunk, a lilával hívjuk a családtagokat. Ha valami nem működik, segítséget kérünk, nem piszkáljuk.

  Nem egy akkora agysebészet azért.

 • Gabor

  Voip (callingcredit) hat nem tudom.
  3 baratomat hivtam fel (mobiltelefon tegnap este 22 körül). Mindenki azt mondta h alig ert neha kimaradnak szavak.
  Amint atvaltottunk masik Voip csatornara (Fb messenger vagy skype ) megszünt a problema.
  Es skyperol amikor hivok mobilt vagy vezetekes szamot soha nem panaszkodtak a minösegre.
  Ez a callingcredit nem a legjobb bar az allitasa szerint kitünö volt a minöseg.

  Callingcredithez meg egy aprosag.
  Feltöltöd 10 EUR-val de fizetsz 12,6 -t. Mindennel lehet fizetni (bankkartya PayPal, utalas, sofort-klarna stb)
  Masik h bar bellithatod a te szamodat, es akkor azt küldi el a hivott felnek (ez megy skypeon is), viszont sms-re nem müködik sajnos egyiknel sem.

 • Balázs
  Akinek “buta” telefonja van az hogy tudja majd megújítani a Domino Most opciót?
 • Gauchos
  Nincs okostelefonom, de majd aktiválni szeretném újra a Most-ot. Úgy is működhet a dolog, ha a Telekom app nem a saját telefonomon van, hanem pl. egy barátomén?
 • szifonkutya
  Hát nem tudom, én a Voip hívásokat nem veszem fel. 🙂 Aki nem szándékozik 25 forintot sem rámkölteni, annak nem lehet fontos a mondandója. Eddig ez mindig be is igazolódott.

  Egyetlen kivétel 1-2 barátommal a Facetime Audio, de velük akár egy órát is eldumálok.

 • Kiszamolo
  Gabor, igen, fizetsz 27% magyar áfát is. Már persze akkor, ha nincs vietnami lakcímed is mondjuk.

  Én jelenleg évek óta a Stuntcalls-t használom, nincs vele semmi bajom. A callingcredit ugyanez, csak más árazás.

  Szifonkutya, honnan tudod, hogy ki hív voipon? Csak a mobilszámát látod, semmi mást.

 • Dániel
  Korlátlan mobilnetet szeretnék, tudtok jobb lehetőséget, mint a Telenoros 5500,- Ft-os ajánlat? Előre is köszönöm a segítséget.
 • expect

  “rengeteg telefon eleve kétkártyás, felár nélkül”
  Nem, helyesen, rengeteg telefon eleve kétkártyás, és nem gyártanak belőle egykártyásat. Ettől függetlenül a teljesítményének megfeleltethető egykártyás termék természetesen olcsóbb. Mint ahogy előfizetés mellé telefont venni is olcsóbb, mint gsm boltban megvenni. Szóval minimum két okból drágább az egész kétkártyás macera telefonja.
  _
  “Én például annyira keveset beszélek, hogy a legolcsóbb flotta is túl drága”
  És ez így számszerűen mit jelent? Mennyibe kerül ez így neked havonta? Ezer forint? Nekem tényleg azért nehéz ezt a sávot belőnöm, ahol ez a kétkártyázás érdemi előnnyel bír, mert 2500-3000-ért kb bárhol megkapsz flotta nélküli előfizetéssel 1gb+100 percet, 8-9-ért meg korlátlant. Ha előbbit a kétkártyás verzióban megkapom 2ezerért, de közben a telefon meg 20-szal többe kerül, akkor filléreken megy a huzavona…
 • Gabor

  Nemet afa, de kb tökmindegy 🙂 Igazad van erre nem gondoltam. Csak pl a Skype eseten brutto arakat mond.

  Szoval a skypehoz kepest baromi jo a 0,5 cent vs 20 cent egy magyar mobilhalozatba.De köszi a tippet kiprobalom majd ezt is ha szükseg lesz ra es lemerül a keret.

  Csak mivel a skypeot joideje hasznalom magyar vezetekes es mobil halozatba meglepödtem h 3-an azt mondjak h nem jo. De probalkozom meg. (Igy kizartam h a nemet mobilhalozat a gyenge, mert skype fb hivas jo volt)

 • John Doe
  A családomban 3 buta mobil van, mindegyiken a Domino Most-ot használjuk. Ha még emlékeztek rá, a Domino Most-ot akkor hozta ki a Telekom amikor a Telenor is hasonló árazással szolgáltatott ( 9Ft/19Ft), mert sokan elkezdtek átpártolni a Telenorhoz. Szerintem körül kellene nézni a konkurenciánál, hogy jelenleg van-e hasonló árfekvésű feltöltős csomag, én is ezt fogom tenni. A ma kapott SMS szerint október 1-től lép életbe a változás, tehát nem sok idő van hátra. Se a feleségem, sem a 90 éves apám nincs olyan technikai szinten, hogy ilyen appot kezeljen havonta egyszer HA okos telefonjuk lenne, de nincs, tehát egyértelmű, hogy a Telekom azért hozta be ezt az újítást, hogy a ritkán telefonáló embereket is rákényszerítsék arra, hogy dobják el a buta telefonjakat azért, mert azokat még nem tudják úgy manipulálni mint az okosakat. Én még egy flottához is csatlakoznék, ha ésszerű áraik vannak.
 • Gabor

  Domino megujitas.
  Hat attol felek sehogy. Vagy atrakja egy okosteloba ideiglenesen (minden honapban)
 • FifiTheReal

  Aki a régi Telekom appra vágyik és nincs mentése letöltheti innen:
  apkpure.com/telekom/hu.telekom.telekomapp
  vagy
  apkmonk.com/app/hu.telekom.telekomapp/

 • John Doe
  Most beszéltem a Telekom ügyfélszolgálatával, nem csak a kérdéses mobilon hanem bármelyik más Telekomos mobilon is lehet 30 naponta aktiválni a Domino Most-ot, az én esetemben valakit meg kellene kérjek, hogy üsse be mindhármunk mobilszámát havonta egyszer aktiválás céljából. De azt is mondta a kollegina, hogy 2019 február 5-én az egész Domino Most el fog tűnni a süllyesztőben.
 • Janos
  igen, ha a telekom profiljához hozzá van adva a te telefonszámod is, akkor tudja állítani a te előfizetésed opcióit is.
 • Kiszamolo
  expect, ha ugyanannyi az egykártyás, mint a kettő (ha van egykártyás is a mobilszolgáltatók miatt), akkor mennyibe is kerül?

  Egyébként mennyi a gyártási felára? 30-40 forint? (Kétkártyás butamobil van 3-4 ezer forintért kompletten.)

 • Unemployed
  Nekem is tetszik az új app, szebb és jobb, mint az előző.
  A Domino most-ot pedig meg is szüntethetnék egyszerűen, ha akarnák. Nyilván ebbe az irányba megy, ha havonta kell aktiválni.

  A két sim-es telefon a magyar viszonyok között majdnem mindig megéri, mindig vannak olyan olcsó net opciók, amelyek jobbak, mint a régi kártyával elérhetőek.

  Más esetekben nincs is más lehetőség: A nejemnek még most is Mobilotthon díjcsomagja van és erre van aktiválva a családbarát opció, azaz egymás között nincs percdíj, csak a havi fix díj. Domino kártyával ez nem elérhető. Ehhez viszont nagyon drága lenne net-et rendelni, ezért az ő esetében csak a dual sim telefon a jó választás. Az én telefonom viszont egykártyás.

 • Gauchos

  Köszönöm, ez hasznos infó!
 • insider
  :
  “A meglévő aktív Most opciót sem mutatja, amit azért nehéz azzal magyarázni, hogy okt 1-től majd más lesz.”
  Nagyon is könnyű.
  Miért mutatná most? Semmi dolgod vele.
  Nincs még kész az app.
  Száz másik szolgáltatást sem mutat, mert pl. nem fontosak.
 • Zabalint

  Én akkor is azt vettem volna, amit vettem legutóbb telefont, ha nem lett volna feltétel a dual sim, mert az itthon forgalmazattak közül az egyik legjobb ár-érték aránya volt. Jelenleg egyébként is egyetlen simmel használom. Amit írsz, az talan a 3 simesre igaz, de egyébként nincs árkülönbség az 1 és a 2 simes között. Az előfizetéses telefonok áraitól nem vagyok elájulva, van hogy ugyanaz még drágább is, de amúgy is gyér a kínálat, olcsóbb és jobb telefont lehet kapni megbízható hazai webshopokban is, hát még aki Kínából rendel. Az előfizetés meg amúgy is macera a kártyáshoz képest, és még drágábban is jön ki.
 • pez
  A digi mobilszolgaltatasaval mi a helyzet?

  Miklos, kerlek mellozd az ekezetes karaktereket a biztonsagi kerdesre adott valaszban.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Korlátlan mobilnetet az IQPro flotta add havi 3900-ért, de bizonytalan a jövője, mert ezt az árat úgy tudták eddig elérni, hogy minden második előfizetőnek adatmegosztó kártyát adtak. Viszont a korlátlan előfizetésekhez pár hete már nem ad a Telenor adatmegosztót.
 • Dániel
  Köszönöm Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Feljebb mínusz egy dé.

  : Senki se tudja, a Digi mobil mikor indul, szerintem még ők se.

 • Szaky
  Köszönjük, hogy levelével Ügyfélszolgálatunkhoz fordult!

  Köszönjük Domino Most opcióval kapcsolatos érdeklődését!

  2018. október 1-je után, a Domino Most opció újraaktiválása csak a Telekom alkalmazásban válik lehetségessé. Telekom alkalmazásunk az androidos és IOS operációs rendszerrel futó okoseszközökre tölthető le. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Domino Most opciót 30 naponta a Telekom alkalmazásban díjmentesen aktiválni szükséges.

  Amennyiben továbbra is kedvezményesen szeretne telefonálni, ám nem rendelkezik okostelefonnal, illetve androidos táblagéppel, az alábbi megoldások egyikét javasoljuk.

  Domino hívószámát átválthatja havi díjas előfizetésre, gyorsan és egyszerűen, a jelszavas belépés után weboldalunkon keresztül, akár okoseszköz-vásárlással egybekötve. Figyelmébe ajánljuk a Mobil S csomag mellé igényelhető Költségkontroll opciót, melynek előnye, hogy a Domino előfizetéshez hasonló módon ellenőrizheti költségeit.

  Ha nem választ havi díjas előfizetést, javasoljuk, kérjen meg egy megbízható, okostelefonnal rendelkező ismerősét, családtagját, hogy az ő eszközén keresztül beléphessen és aktiválhassa az opciót. Saját biztonsága érdekében javasoljuk továbbá, hogy a jelszavas belépés és az aktiválás után minden esetben használja a kilépés funkciót, elkerülve, hogy adatai illetéktelen személyekhez kerüljenek.