Shell autósegély szolgáltatás

2018-09-24
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Shell Clubsmart kártya tulajdonosok jogosultak az év végéig (illetve még egy hónapig) az ingyenes autósegély szolgáltatásra.

Ez nem egy nagy eresztés, de nem is kell sokat tenned érte. Ha van klubkártyád, vagy regisztrálsz, igénybe veheted a szolgáltatást, ha legalább egy pontot gyűjtöttel az előző hónapban. (Magyarul bármit vettél bármelyik Shell kúton a megelőző hónapban.)

Mikor segítenek? Defekt esetén kicserélik a kereket, vagy ha nem lehetséges, beszállítanak az első műhelybe, téves tankolás, akkumulátor probléma, elfogyott üzemanyag esetén.

Ha sokat vagy úton és nincs másik Assistance szolgáltatásod, jól jöhet. Az sajnos nem derül ki, mi lesz januártól? Tovább él, vagy tovább él, de fizetős lesz, vagy megszüntetik? Bővebb infó erre.

Köszönjük Flóriánnak a hírt.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram