Telekom kedvezménykártya

Tudományos céllal vettem egy Telekom Domino csomagot, amikor megjelent a Most kiegészítő, 1.500 Ft-ba került, ebből 1.000 Ft lebeszélhető.

(Más: állítólag hamarosan nem lesz ingyenes a Most kiegészítő, hanem havi díja lesz? Nem tudom, igaz-e a pletyka, de érdemes lesz figyelni.)

Ha már van dominom (a kétkártyás telefonba elfért), letöltöttem a Telekom alkalmazást is, hogy megtudjam, mit tud.

Ebben volt egy virtuális kedvezménykártya, amit a telefonod kijelzőjén felmutatva fizetéskor néhány helyen kapsz kedvezményt. Ilyen a Costa kávézó kedvezménye, 12% (sokat járok a tanácsadások miatt), a Burger King 15%-os kedvezménye és még néhány egyéb, mint a Régió Játék 5%-a és hasonlóak.

Ezek a kedvezmények már most behozták a dominos kártya árát, pedig talán két hónapja se használom az appot.

A programnak van egy nagyon rossz tulajdonsága: internet-kapcsolat nélkül nem hajlandó elindulni sem. (És akkor is sokáig tölt.)

Egyszer megszívatott ezzel, éppen nem volt internetem és a pénztárnál álltam, fogtam magam, csináltam egy képernyőmentést (Androidnál általában hang le és bekapcsológomb egyszerre nyomása hosszan, Samsung telefonoknál középső gomb és bekapcsoló gomb nyomása hosszan), azóta azt mutogatom a galériából, nem fogok szenvedni a program elindításával minden egyes alkalommal. Senki meg nem mondja, hogy ez egy képernyőmentés, nem maga az applikáció.

(Ez akkor is jó, ha nem akarsz minden felesleges programot a telefonodon tudni. Feltelepíted, lemented a mindenféle pontgyűjtő meg kedvezménykártya képét, aztán azt mutogatod a pénztárnál, ahelyett, hogy tele lenne mindenféle programmal a telefonod, ami csak a helyet foglalja, a memóriát zabálja és reklámokkal bombáz állandóan.)

Egy szó, mint száz: ha Telekomos (is) vagy, nézd meg ezt a Telekomos appot és benne a kedvezménykártyát, hátha neked is megéri használni. Nekem bejött, bár túl sok helyen nem fogadják el.

Share

57 hozzászólás

 • dieter
  Ha már Telekom: dec 24-től 26-ig minden hívás ingyen hálózaton belül (vezetékes is); a Telenornál ugyanezen időszak alatt ingyen Net.
 • Veres Imre
  Én ugyanígy csináltam nyáron
 • gyulus
  A kártya elfogadóhelynek mindegy, hogy screenshotot mutatunk, vagy az appból nyitjuk meg, a kártyaszám az érdekes.
  A telekomos app nem csak a kapcsolatkártya miatt a hasznos, hanem mert két-három kattintással ki lehet benne fizetni a havi számlát. És pontosan mutatja, hogy az ember hol tart a mobilnettel. És hasonlók. 🙂
 • Nagy Zsolt
  Hello!

  Én már évek óta meguntam magamnál hordani az összes kedvezménykártyám, ezért használom a mobile-pocket app-ot.

 • Kiszamolo
  Gyulus, persze, hogy másra is jó a Telekom alkalmazás, de én csak a kedvezmény kártyáról akartam írni.
 • Tamás74
  Én egy picit igazodom a kártyához 🙂 Pl. A Lírában veszek néha könyvet, nem a Libriben (azért megnézem az árat), mert ott van kedvezmény.
  CinemaCityben is hasznos lehet, ha valaki gyakran jár.
  Néhány gyerekprogram is olcsóbb (Tropicárium, ElevenPark), de a nyíregyházi állatkertben is használtuk tavaly.
  Burger Kingben most ajándék palacsinta jár a 15% mellé 🙂 (dec 31-ig)
 • ügyvéd
  Sikeres ember nem eszik gyorskaját, kerüli a Costa és társai féle undormányokat mert a saját irodájában dolgozik, és legfőképpen nincs okostelefonja 😀
 • Kiszamolo
  Sikeres ember nem mindig magából indul ki. 🙂
 • ügyvéd
  Én? Ááá dehogy… 😀 Én csak ismerek olyan embert, aki beszélt már olyan emberrel, aki látott már sikeres embert 😀
 • Balint
  Cinemacity -ben hétköznaponként (hétfő, kedd, csütörtök, és talán péntek) 15% kedvezmény teljes.
  telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/akciok-kedvezmenyek/husegprogram/partneri-kedvezmenyek/kapcsolat-program-mozik
  1 kártya két fő részére ad kedvezményt
 • basta
  Sikeres ember nem vesz 15 ezeré’ porszívót meg 500 ezeré’ laptopot. :):)
 • Konkav
  egy gyors keresés “irodabérlés órákra” egy halomnyi találatott hozott. a te szinteden szerintem egy saját irodának alapnak kéne lennie.
 • szocske
  @ügyvéd, most erre mondhatnám, hogy sikeres ember nem használ készpénzt.
  Kinek mi jön be, maffiózó berkekben nyilván kerülendő a bankkártya és a kp preferált.
  Milyen érdekes egybeesés, néhány éve a kormány is a kp felé tereli az országot 🙂
 • Kiszamolo
  Konkav, semmi szükségem irodára.
 • tomek
  Androidon ha felraktad a telekom applikációját, akkor van widget ami a csak a kártyát mutatja meg egy pillanat alatt.
 • ügyvéd

  Én meg pont azt látom, hogy minél csóróbb valaki annál nagyobb kártyakiállítást hord magával 😀

  Egyébként meg komolyra fordítva: magyarázd már el, hogy vajon mi racionalitás lenne abban, hogyha az ÖSSZES bevételed készpénzben képződik, akkor szerinted naponta/hetente be kellene rohangálni egy/több bankba, ott esetleg fél órát sorbaállni, hogy betehesd a kp-t, és majd kártyával fizethessél? Vagy egy hónapig kéne “gyűjtögetni”, és aztán egyben betenni, 10. magasságában mint alkalmazott egyesnek a fizetésérkezést imitálva? 😀
  Na neeeeeeeeeeeeee….

 • AAA
  Domino Mostról nem láttam még semmi infot, hogy mi lesz vele. Annyi biztos, hogy jan 31-ig ingyenes. Ha havidíja lesz, szerintem sokan átmennek voda tutiba. Valószínűbbnek tartom, hogy a telekom majd mindig meghosszabbítja az ingyenes időszakot. Ezzel a módszerrel egyszerűbb megszüntetni ha már nem kell nekik, mintha egy rendes külön tarifacsomag lenne.
 • ügyvéd
  @Kiszámoló

  Pedig ha egy pénzügyileg tudatos férfiembör ha kiszámolja, hogy élete során mennyit költ(ene) alkalmi-nappali szálláshelyekre 😀 akkor igencsak racionális döntésnek látszik egy többcélú kényelmes irodahelyiség (legcélszerűbben egy lakás) beüzemelése… 😀

 • szocske
  @ügyvéd, számomra már ott bukik a “sikeresség”, ha az összes jövedelem kpban képződik.
  A kp számomra a feketegazdaság melegágya, és nem tudom tisztelni azt, aki feketézésből “sikeres”.
 • tgwh
  Na ez az, túl sok helyen nem fogadják el 😀
  Még az omv pontgyűjtő kártyát sem váltottam ki, pedig már vagy 5 éve ott tankolok, és tényleg hasznos…
  Ezzel együtt egy-két kedvezményt ad, pl. Líra könyvesboltnál 20% meg ingyen házhozszállítás, Nat.geo. újság előfizetés, ezek jól jöttek. De pl. a legközelebbi mozi kb. a fővárosban volt, amire kedvezményt ad.
  Ettől függetlenül lassan már le kéne mondani az előfizetést, mert nem éri meg…
 • ügyvéd

  Elhiszed hogy qqq…va magasról teszek rá kit tisztelsz, és kit nem? 😀

  Egyébként “kérhetném” utalással is az évi hat millám (KATA) de minek szopatnám magam bankszámlával ???

 • attila
  az azért nem teljesen igaz hogy a kp irányába tereli az országot az állam. hozott rengeteg olyan döntést amivel a bankokat akarta megcsapolni. viszont nem számítottak arra hogy ebből jónéhányat ügyes trükkökkel át fognak hárítani az emberekre. ennek következménye a kp. forgalom növekedése. elhibázott döntés volt az is. most támogatják a kártya terminálok bevezetését. illetve a banki jutalékokat is megvágnák. nyilván nem életszerű hogy eltörlik a kp. használatot, inkább csak visszaszorítják a használatot, de lesznek egyes ágazatok ahol ez nehezen kivitelzhető…
 • szocske
  @ügyvéd, abszolút elhiszem, de azért nyilvános fórumon feketejövedelemmel és adócsalással dicsekedni… hát nem tűnik túl megfontoltnak, még akkor sem, ennyire értsen már egy átlag netező is az informatikához…
 • szocske

  ingyenes 150 ezer Ft kp felvét mindenkinek, utalás+kártyás vásárlás megadóztatása, ennél jobban csak azzal lehetne kp felé terelni az országot, ha betiltanák a bankszámlát.
  utána meg lehet csodálkozni, hogy mennyire sokat kell kp gyártásra, szállításra költeni.
  nekem szimpatikusabb a skandináv irány, ahol csak pislognak, hogy mi történik, ha vki kpval szeretne fizetni…
 • kh-xz
  @ügyvéd, ha már konkrét számokat is irogatsz, elárulod hogy milyen területen fizetnek ki neked legálisan évi 6M (havi 500e) Ft-ot kp-ban?
 • B.Csaba
  Ebben a hónapban egy év után újra nem kp-zok, minden a bankban. Grrrr… Tiszta szívás: karácsonyfa vásárlás, pizza rendeles, gyerek lovaglás, irodai kantin, autómosó. Mind kp-s. Többit (kaja) még a nejem intézi.

  Szóval jövő hónaptól megint kp világ lesz.

 • feri
  @attila: “nem számítottak arra hogy ebből jónéhányat ügyes trükkökkel át fognak hárítani az emberekre.” –> fúöcsém. facepalm pozitiv komment.
 • ügyvéd

  “@ügyvéd, abszolút elhiszem, de azért nyilvános fórumon feketejövedelemmel és adócsalással dicsekedni… hát nem tűnik túl megfontoltnak, még akkor sem, ennyire értsen már egy átlag netező is az informatikához…”

  Olvas értlemez! Soha nem mondtam ilyent, amit nekem tulajdonítasz. Neked súlyos fogalomzavarod van. Nálad a kp fizetés = fekete jövedelem, adócsalás.

  Ez pedig roppantul szánalmas tudatlanság….

  Ez rád is vonatkozik kh-xz.

  De hogy ne haljatok meg ennyire hüjjjjéén elmondom: Nos én mindenféle jogi szolgáltatásokért kiállítom azt az évi kb hat milliónyi számlát az ügyfeleimnek, és ráírom: “készpénzben fizetve” érthető? A kuncsaftok meg készpénzben kifizetik, aztán lekönyvelik. Capishi?

 • ügyvéd
  Sőt mivel a KATA felment évi 12 millióra, de ettől persze teljesen függetlenül, az én forgalmam is szépen bővülni fog mert jött pár új ügyfél, ezért jövőre már valószínűleg 12 milliónyi számlát fogok jogi szolgáltatásokról kiállítani, és ráírom: “készpénzben fizetve”! A kuncsaftok meg szépen készpénzben kifizetik, aztán lekönyvelik. Érthető?
 • ügyvéd

  “@ügyvéd, ha már konkrét számokat is irogatsz, elárulod hogy milyen területen fizetnek ki neked legálisan évi 6M (havi 500e) Ft-ot kp-ban?”

  Tudod az ügyvéd az az állatfajta aki pénzért jogi szolgáltatást nyújt. Eddig tiszta? Na szóval semmi sem tiltja ennek az állatfajtának sem a készpénzes számla kiállítását, és senki másnak sem tiltja semmi sem a készpénzes számla befogadását. Ez is tiszta?
  A válasz tehát a meglehetősen idióta kérdésedre az hogy jogi szolgáltatásokért, állandó képviselet, okiratszerkesztés, képviselet, stb fizetik ki nekem kp ban a számláim ellenértékét, mert egy ügyvéd ezeken a “területeken” végez tevékenységet jobbára…:-D
  Örülök hogy segíthettem, és így te is kevésbé ostobán múlsz majd ki egyszer….

 • szocske
  @ügyvéd, a fekete jövedelem és adócsalás a sorok között volt olvasható…
  Ha csak havi 600-at fizetnének neked, és nettó 550 lenne a kata után a jövedelmed, sztem még te sem tartanád sikeresnek saját magad…
  de ha havi 550 bevétel elég a sikerességhez, az erősen megmosolyogtató.
 • szocske
  sőt, ráadásul csak 500/450 a szám, ezt benéztem
 • ügyvéd

  HOL ÍRTAM, HOGY ÉN “SIKERESNEK” TARTOM MAGAM? 😀

  Pont ellenkezőleg 😀 Olvass vissza:

  “ügyvéd
  2016-12-22 at 07:29

  Én? Ááá dehogy… Én csak ismerek olyan embert, aki beszélt már olyan emberrel, aki látott már sikeres embert ”

  Vagy megint a “sorok között” olvastál? :-DDDDDDDDDD

 • kh-xz
  @ügyvéd, köszönöm szépen a kimerítő választ, mindent tökéletesen értek. Ügyvéd nekem ingyen van (családban), de fél éve volt dolgom pl közjegyzővel… ők is kiküldték a számlát, én meg utaltam. Kp-t én csak adásvételhez viszek, de a jövő itt is az utalás lesz.
 • birzol
  @ügyvéd Akárhogy próbálod magadat kimagyarázni, a fekete pénz és adócsalás ténye már ott fennállhat, hogy Te most pont évi 6 millióról állítasz ki számlát (és ejh, vajon hogy is tudod éppen kimaxolni minden hónapban?! Pont 500 Ft.-nyi megbízás érkezik ugye… ) de jövőre meg már 12 millióról fogsz.
  Igen, én is a sorok között olvasok.
  Szerintem köszönjük Emese, leülhetsz.
  (amúgy meg ha olaszul próbálkozol, akkor helyesen: capisci)
 • ügyvéd

  Én még életemben nem láttam olyan közjegyzőt, akinél ne cashban és azonnal az “áktuskor” kellett volna fizetni. Sőt még olyan ember sem ismerek aki látott volna olyan embert aki hallott volna olyan emberről akinek a közjegyző számlát küldött volna fizetési határidővel, vagyis hozomra dolgozott volna. Ez kb olyan mintha azt írnád, hogy mindez mondjuk egy kéjhölggyel történt 😀

  Vagyis a közjegyzői szakma is a feketegazdaság, és az adócsalás fellegvára valőszínűleg Szöcske barátunk szerint 😀

  Ezzel persze nem azt állítom hogy ordas nagy hazugság a számlát küldözgető, aztán majd valamikor utaljááá közjegyző story, mert lehet van ilyen közjegyző csak még én nem hallottam róla 😀

 • szocske
  közjegyzővel nincs tapasztalatom, de a cégünk ügyében alkalmanként eljáró ügyvédnek mindig utalunk.
  de pl. házat és (használt)autót is utalással vásároltam már többször.
  ha ez az eladónak nem tetszene, akkor keresnék másikat.
  de eddig sosem volt gond belőle.
 • ügyvéd

  Csak hogy te is okosabban szenderülj majd valamikor jobblétre, nem kell minden hónapban 500 nak lennie, az évi hat milláról akár egy nap is kiállíthatod a számlát, ugyanis ha egy jogszabályban ÉVI az hat millió van az pont ezt jelenti, és nem azt amit te beleképzeltél 😀

  A nyelvtannácikat meg különösen kedvelik ezen a blogon, illetve nemcsak az első gugli találatot kéne legközelebb megnézned 😀

 • ügyvéd
  Kedves NAV önkéntesrendőr házmesterek!

  Nyugodtan lehet írni a (névtelen) bejelentéseket, hogy “Ittennék a Kiszámoló blogon a zügyvéd aztán a sorok között adót csal” 😀
  Itt a link is hozzá:

  nav.gov.hu/nav/Kozerdeku_bejelentes_panasz

  Örülök, hogy segíthettem!

 • antenna
  ügyvéd, te most kinek és mit akarsz bizonygatni, bizonyítani? Ha ennyire rohadtul nem érdekel, ki mit gondol, akkor minek koptatod a billentyűzetet? Költői volt, nem kell válaszolni.
  szöcske, szerintem hagyd, már belekerült a ” tudja, hogy mi tudjuk, hogy ő tudja, hogy mi tudjuk” spirálba.
  On: Ha elég a kép, akkor nem is kell T-s előfizetés, csak használom valaki másét. Ez miért jó a T-nek? Amúgy az appjuk tényleg jó, sok funkciós.
 • Márk
  @ügyvéd,

  akkor láss, én utaltam a közjegyzőnek. Utólag. Nem értem mi ebben a truváj.

 • attila
  @ügyvéd ne felejtsd hogy 8 millió felett már áfás számlát kell kiállítanod, tehát 27 százalékkal kevesebb marad neked 🙂
 • attila
  a statisztika azt mutatja hogy emelkedik a kártyás fizetés szépen évről évre. És innováció területén sem állunk rosszul, a német bankártyám 2 évvel később lett érintős mint az itteni, illetve a chipet is előbb alkalmazták mint ott.
 • attila
  elsődlegesen az adóbevétel növelése volt a cél, nem pedik a készpénzforgalom növelése a különböző adókkal. a kp. forgalom az csak egy mellékhatás. úgy gondolta a jogalkotó hogy azt majd később megoldjuk. az áfával is ez a helyzet. szerintem 2 éven belül jó néhány dolognak az áfáját leviszik 10 alá. Persze szerintem mindenént le kellene….
 • szocske
  , azért emelkedik, mert a magánszféra felülemelkedik a hozzá nem értő kormányon, és még akkor is haladunk előre valamit, ha közben a kormányzati intézkedésekkel folyamatosan tolnak/húznak vissza a középkorba.
 • attila
  ez már poltitika 🙂
 • RichWater
  Kár volt erre ezerötöt költened.
  Letöltöttem a netről egy kártyaképet egy éve, ráírtam a nevem photoshoppal, azt mutogatom.
  Elfogadják.
 • Kiszamolo
  – nem ezért költöttem rá.

  – ha olyan kedvezményt veszel igénybe, ami nem is illett, azt úgy hívják, lopás.

 • zichie
  Ezt a trükköt én is használtam. Egy évig volt Domino adatkártyám, majd letiltották a kártyát, mert nem töltöttem fel. Ezután még több, mint fél évig használtam a lementett képet. Az Aquaworldben többször használtam, ahol soha nem ellenőrizték, hogy érvényes-e a kártyaszám.
 • Gábor
  Régen volt a kiszamolonak egy telefonos díjcsomagja, aminek elég jók voltak a díjai. Mi lett azzal a díjcsomaggal. Megszűnt?