Telekom kedvezménykártya

2016-12-21
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Tudományos céllal vettem egy Telekom Domino csomagot, amikor megjelent a Most kiegészítő, 1.500 Ft-ba került, ebből 1.000 Ft lebeszélhető.

(Más: állítólag hamarosan nem lesz ingyenes a Most kiegészítő, hanem havi díja lesz? Nem tudom, igaz-e a pletyka, de érdemes lesz figyelni.)

Ha már van dominom (a kétkártyás telefonba elfért), letöltöttem a Telekom alkalmazást is, hogy megtudjam, mit tud.

Ebben volt egy virtuális kedvezménykártya, amit a telefonod kijelzőjén felmutatva fizetéskor néhány helyen kapsz kedvezményt. Ilyen a Costa kávézó kedvezménye, 12% (sokat járok a tanácsadások miatt), a Burger King 15%-os kedvezménye és még néhány egyéb, mint a Régió Játék 5%-a és hasonlóak.

Ezek a kedvezmények már most behozták a dominos kártya árát, pedig talán két hónapja se használom az appot.

A programnak van egy nagyon rossz tulajdonsága: internet-kapcsolat nélkül nem hajlandó elindulni sem. (És akkor is sokáig tölt.)

Egyszer megszívatott ezzel, éppen nem volt internetem és a pénztárnál álltam, fogtam magam, csináltam egy képernyőmentést (Androidnál általában hang le és bekapcsológomb egyszerre nyomása hosszan, Samsung telefonoknál középső gomb és bekapcsoló gomb nyomása hosszan), azóta azt mutogatom a galériából, nem fogok szenvedni a program elindításával minden egyes alkalommal. Senki meg nem mondja, hogy ez egy képernyőmentés, nem maga az applikáció.

(Ez akkor is jó, ha nem akarsz minden felesleges programot a telefonodon tudni. Feltelepíted, lemented a mindenféle pontgyűjtő meg kedvezménykártya képét, aztán azt mutogatod a pénztárnál, ahelyett, hogy tele lenne mindenféle programmal a telefonod, ami csak a helyet foglalja, a memóriát zabálja és reklámokkal bombáz állandóan.)

Egy szó, mint száz: ha Telekomos (is) vagy, nézd meg ezt a Telekomos appot és benne a kedvezménykártyát, hátha neked is megéri használni. Nekem bejött, bár túl sok helyen nem fogadják el.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram