Új autó helyett elég egy új gyerekülés?

2019-08-28
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Akinek kettőnél több gyereke van, az tudja, hogy alig van olyan autó, amibe belefér három gyerekülés hátra. Akinek pedig négy gyereke van, gyakran úgy érzi, jobban jár, ha inkább kisbuszt vásárol.

Ákos is hasonló cipőben jár, igényelhetné is az új támogatást a nagyobb autó vásárlására, de olyan autó, amit szívesen meg is venne, még állami támogatással is túl drága.

Azonban talált egy, a leírás alapján nagyszerű ülésrendszert, amit a mostani autó ülésébe behelyezve elszáll minden problémája. Azért ír, hátha más is jár hasonló cipőben, vagy van valaki, aki már használta a terméket és van tapasztalata akár pro, akár kontra.

Az ülésrendszer neve Multimac, a legtöbb autótípusba rendelhető (mindenféle színben), leginkább az autó belső szélessége a mérvadó.

Létezik három és négyüléses verzióban is, menetiránnyal háttal is be lehet szerelni a kívánt számú ülést, ha éppen csecsemő is utazna hátul. A fejtámlák típusa cserélhető és a biztonsági öv magassága is folyamatosan állítható, ahogy nőnek a gyerekek.

A termék nem olcsó, típustól függően félmillió forint körül van az ára. Azonban ha hozzáveszed, mennyibe kerül három gyerekülés önmagában és mennyibe kerülne egy másik autó vásárlása (csak az átírás közel százezres tétel), mindjárt nem is olyan vészes. Főleg, ha nem szeretnél túl nagy autóval közlekedni és beparkolni a zsebkendőnyi parkolóhelyekre.

A weboldalon beszerelőüzemeket ajánlanak, azzal a kiegészítéssel, hogy magad is megcsinálhatod, ha elég ügyes vagy. Jó lenne tudni, mennyire nehéz beszerelni az autóba az üléssort. (Beszerelési útmutató)

Videó a termékről:

Az ötlet jó, ha esetleg ismered a terméket, vagy másik, hasonló megoldást használsz, ami szintén megfelel az európai biztonsági elvárásoknak (aliexpresses dolgok nem érnek), akkor írd meg a tapasztalataidat a hozzászólásokban. Előre is köszönjük.

 

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram