Új házhozszállítás Aldiból is

Olvastam a Roksh-ról, ami egy új házhozszállítási szolgáltatás az Aldiból, Tescoból és egyéb helyekről. Gondoltam érdemes lenne kipróbálni.

Budaörsön nem elérhető, a 11. kerületben azonban igen. Úgyhogy oda regisztráltam.

Első körben ki kell választani, honnan vásároljanak be nekünk. Én az Aldit választottam.

Először egy 4.500 forintos csomagot kattintgattam össze, másodjára egy 14 ezer forintosat.

Mindkétszer ezer forint lett a kiszállítási díj, viszont leghamarabb keddre vagy szerdára tudtam időpontot választani. Kedden már csak 15 és 18 óra között, szerdán bármikor. Ma péntek van.

Nem tudom, mennyire komoly a cég, hány embere van és hány helyen elérhető. De egy ezresért, ha nem tudsz bevásárolni magadnak, jó lehet. Ha megtetszett, kipróbálhatod.

Ami jó, hogy olcsóbb diszkontból is lehet vásárolni rajtuk keresztül és bármit kihoznak, bár vannak korlátok egy tételből maximális darabszámra és hasonlók.

Ha van vele tapasztalatod vagy további infód (hol elérhető, stb.), köszönjük, ha megosztod velünk.

Share

59 hozzászólás

 • Tamás, az Aldi kedvelő
  Én ma olvastam, nagyon örültem neki, Aldi a király. A múltkori poszt covid érát tippelgetős kommentekben (lesz gym? lesz mozi?) egy dologban értett egyet mindenki: az online shopping bevált, maradni fog.

  Külföldön a Glovo ilyen bármit-megveszünk-neked szolgáltatás, nálunk már csak másodikok lehetnek…

 • Nori
  Cápák közöttben voltak, kaptak befektetést, a cél az, hogy árukeresős árösszehasonlítás is legyen majd, gondolom, csak ennyivel indultak elsőre.
 • Copywriter
  Én most 22:39-kor rendelek Tesco-ból, holnap egész nap van szabad időpont, reggel 8-től este 10-ig. Azért rendelek este 8 és 10 közé, mert holnap még kimozdulunk egyet kocsival, meg este még sétálok egyet a 8 órai statárium előtt. A kiszállítási díj ebben az időpontban 599 Ft, és gyakorlatilag minden van, ami a Tesco-nál, pár fájó apróságtól eltekintve.

  Lidl-be két hetente járok amikor kevesen vannak, olyankor veszek 10-20 zacskó kisüthető zsemlét/kenyeret, és így mi sehova sem járunk, csak autóval vagy sétálni maszkban, másokat kerülve. Sajnos a Tesco-ból nem tudok házhoz rendelni kisüthető kenyeret vagy zsemlét, így ez komoly hiányosság.

  (Tavasszal, amikor otthon sütöttem fagyasztott élesztőből kenyeret, sohasem volt igazán finom. Pedig a végén már egy élesztő 1/5, 1/10 része ment 1 kg liszthez, mégis élesztős lett. Nyáron első dolgom volt fagyasztót venni 🙂

 • SharkRider
  Debrecenben mit erdemes hasznalni? Szinte csak a TEsco latszik hasznalhatonak.
 • András György
  Azért magyarul meg kéne tanulni:
  “* Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben a kiszállítás napján a választott boltban érvényes tudja személyes bevásárlód megvenni a termékeket”
  ha jól értem, megveszem valamennyiért, ők meg szállítják másvalamennyiért.
 • Gergő
  Néztem én is. Egyelőre maradok a Tesconál, jó az app 900ért szoktam találni idősávot és hozzák rendben. De ha jók a tapasztalatok, akkor kipróbálom majd. Vannak jó cuccok. Illetve tesconál 10ezer alatt plusz díj lett, de annyira nem éri meg 10e alatt ezerért kiszállítattni amúgy se.
 • Aleksandr
  kifli (pont) hu -t nem láttam se a blogon, se a kommentekben megemltve, pedig az is egy kis magyar családi cég és már Budapesten kívül is elég jó az agglomerációs lefedettségük. Nagyon jó a választékuk, vannak prémium termékek és szinte mindig van aznapra is kiszállítási időpont. 15k felett ingyenes a kiszállítás, alatta pedig elenyésző összeg. Ami még jobban tetszett a Tesco-hoz képest, hogy papír táskában hozzák a termékeket, nem pedig műanyag zacsikban.
 • hemond
  azért az élelmiszer esetén szerintem nem lesz annyira maradandó a házhozszállítás, annak ellenére, hogy nagyon sok előnye van (pl. nem kell az emeletre felcipelnem a cuccot). Én tavasz óta csak nagyon ritkán mentem rendes boltba, átlag kéthetente rendeltem egy nagyobb adagot és elvoltam vele, csak gyümölcsért és zöldségért ugrottam be a piacra, annak ellenére, hogy a belváros közepén lakok. Piac 3 perc, allee 5 perc.

  Azárt gondolom, hogy sokan visszatérnek a rendes boltbajáráshoz, mert tavasszal mikor beütött a krakk akkor nem lehetett egyáltalán rendelni, két hétre előre voltak csak időpontok, amik kb 1-2 óra alatt megteltek, miután megnyitották az időszakot. Mikor az első hullám lezajlott, utána kb nov. közepéig 1-2 napra előre lehetett rendelni, nem kellett figyelni rá, most újra ott vagyunk hogy 4-5 óra alatt telik meg a nyitott időszak. (sparonline)

 • Edi
  @András György
  Szerintem ezt úgy értik, hogy azon az áron fogják kiszállítani, amennyiért az adott napon meg tudják venni. Ha mondjuk jövő hét szerdára rendelsz, az aznapi áron fogod megkapni. Ami lehet kevesebb is, ha épp akció van, meg több is, ha épp emelkedett.
 • Ivan Olsen
  +1 , a kifli pont hu-t mi is nagyon szeretjük.

  Tavasszal senki sem volt felkészülve egy ilyen rohamra. Én mondjuk arra gondoltam volna, hogy mostanra igen, de úgy látszik, hogy a nagyobb cégek nehezen mozdulnak… Nem baj, ha a verseny részévé válik az online rendelés viszonylag hosszabb távra, kénytelenek lesznek javulni. 🙂

 • Kiflista
  A Kifli.hu egy nagy cseh multicég, de amúgy tényleg hatékony;)
 • Névtelen
  @András György: kimaradt egy szó, de kis jóindulat kell csak ahhoz, hogy megértse az ember 🙂
  Egyébként a Tesco-nál is pont ugyanígy van.
 • V. Tamas
  keress másik receptet! És használj instant élesztőt, az sem rosszabb, mint a fagyasztott. Én kipróbáltam 3-4 receptet, mire megtaláltam azt, ami legjobban ízlik, azóta nem is veszek zsemlét, kenyeret, megsütöm itthon.
 • András György
  Én is így gondolom, de azért van egy kis probléma. Szerintük a Tescoból 1089 Ft-ért tudok csirkemellet venni. Aztán elmennek oda, és megveszik 1449 Ft-ért.
  roksh.com/termekek/csirke-/Friss-csirkemell-file?s=Friss-csirkemell-file
  bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/products/2004003176258?_ga=2.201920855.7398052.1606574007-276550921.1603749062
  Kellene link az áruházak oldalára, mert ott például szerepel az akciók érvényessége is. Persze az már kicsit macerás, ha tételenként ellenőrizni kell.

  @Névtelen Minden tétel alatt szerepel ez a felirat. Lehet, hogy belőlem a jóindulat hiányzik, de belőlük az igényesség.

 • umate
  : a Tesco is papír csomagolásban szállít már egy ideje.

  Ezzel a céggel egyelőre még az a baj, hogy borzasztó kevesen vannak, így kicsi a lefedett terület és kevés az időpont is. Ugyanúgy a boltban szedik ők is össze a motyót, mintha te mennél be vásárolni, de mivel mondjuk egy Aldi kisebb, mint egy Tesco (aki nem a hozzád legközelebbi egységben vásárol (legyen az express, vagy nagy), hanem egy bizonyos határon belüli nagy-nagy áruházban), így nagyobb eséllyel fordul elő, hogy nincs az, amit szeretnél….és akkor indul a telefonálgatás….nekem ez kicsit macerásnak tűnik egyelőre.

 • Aleksandr
  forrást tudnál mutatni? Csak mert tavasszal amikor még bőven felfutóban voltak, minden rendelés mellé tettek egy levelet a tulajdonostól, melyben megfogalmazta, hogy családi cég és milyen jó ha tőlük vásárolunk emiatt. Ha igaz amit írsz, az azt jelenti, hogy azóta vagy bekebelezték a céget, vagy hazudott.
 • Mammut2
  Mennyi pénzt szoktatok adni a kiszállítónak?
  Mondjuk 10-15-20-25-30ezer Ft kosárértékeknél.
 • Kepe
  Nagyon örülök, eddig lényegében ami jó áron volt a tesco és az auchan, a tesco kérdés nélkül másikra cseréljük a kosárba a terméket, az felháborító. Ha beválik ôket fogom használni.
 • Leninist
  Most, amikor több, mint ötvenezren hatósági zár alatt sínylődnek, különösen fontos ez a hír.
 • Bárki54321
  A startup cég honlapján kint van a toborzójuk is. 2000 Ft-ot fizetnek nettó óránként annak, aki beszáll a kiszállításba. Akkor is ennyi, ha nincs fuvar, viszont minden mást a fuvarozónak ebből kell kigazdálkodnia, benzinktg. amortizáció, stb. Ami nekem kevésnek tűnik.
  Ráadásul valóban, ahogy írják ők vásárolnak, szerdán akciós, de csütörtökön venné, akkor már nem tudja, vagy kapós a cucc, megy nyitás után fél órával és már nincs belőle, így nem tudja kiszállítani…

  A városomban volt egy cég, még a 90-es években azt vállalta, hogy a bolti áron házhozszállít hajnalban. Tejtermék, pékárú, felvágott. Ő adagolta, fóliázta, mérte. Magánházhoz és lépcsőházba is, utóbbihoz kaptak kulcsot. Nem volt lopás. Úgy felfutott, hogy 4-5 barkasszal csinálta. Majd elkezdett pénzt kérni, 100 Ft-ot, aztán kettőt, Utána jött a csomagköltség.. 0 órára jártunk dolgozni és 7-re végeztünk. Most (is) tarolhatna

 • Silhouette
  @mammut2:500Ft v. 1000Ft borravalót szoktunk adni, árumennyiségtől függően (nehéz cuccoknál többet)
 • 1st_eve
  @aleksandr: kifli.hu cseh cég. A mellékelt linken állást ajánlanak és a leírásban is ez szerepel. m.profession.hu/allas/1540273
  A céginformációs adatok esetében is cseh ügyvezetőt hoz az internet.
  Nem mintha ez levonna az értékéből, de ez az igazság.
 • Sipi
  A kifli.hu “eredetije” a rohlik.cz. A magyar leányvállalatát nem ismerem, pár éve kezdtek terjeszkedni külföldön is (Kelet-Európa területén).
  Ami jó bennük az az, hogy nem (csak) meglévő boltok termékeit szórják, hanem a környékbeli cseh termelők termékeit (tej és terjtermékek, húsok, zöldség-gyümölcs) is terítik, emiatt a választék minden nagyváros esetén más, mivel itt pl. a Brno és környéke termelők árui szerepelnek. Előnye, hogy ha idény van, akkor tutira helyi, frissen termett cuccot kapsz. (Pl. eperszezonban leadod a rendelést, másnap hajnalban leszedi a gazda és azt terítik a reggeli szállítmányokban.)

  A nagy multi azért túlzás, egy kis cseh cégből nőtte ki magát pár év alatt.
  Ismeretségi körömből pozitív visszajelzéseket kaptam a magyar cégről is, szerintem érdemes kipróbálni.

 • Copywriter
  A Tesco is nagyrészt papírtáskában hoz mindent, ma majdnem megállt bennem az ütő, amikor 8 darab ecetesubi volt 1 papírzacskóban. De bírta. Most az a gond, hogy van már kb. 50 papírtáskám, aminek darabja olyan 50-100 Ft, és nincs szívem kidobni. Nem kérem, de ebben hoznak mindent. Tesco nylonszatyorban csak a víz és a mirelit van.

  Én mindig 500 Ft-ot adok a Tesco-snak, mindig örül neki. Ez nekem nem fáj, ha mindenki ennyit adna, akkor meg jó kis fizetéskiegészítés lenne. Nálunk az átlagos rendelési érték 25000-40000. Ma 40000 volt, de vettem pl. 6 koviubit, 8 ecetes ubit, egész sajtot, pár karton vizet, 20 sűrített paradicsomot és hasonlókat, hogy fel legyen töltve a kamra. Ehhez képest az 500 Ft nem sok, de úgy vagyok vele, hogy 10000 Ft-hoz is ennyit adok, másrészt meg én örülnék 500 ajándék forintnak, remélem más is örül neki. Kártyával fizetek, az 500-as elő van készítve extra.

 • Pepe
  A kifli.hu nagyon jó, egészen addig amíg az ember nem szeretne pékárut rendelni, mert azt én még csak betonkemény és száraz formában kaptam, bármikor is rendeltem tőlük.
 • Waldorf
  Mindenhonnan rendeltem mar, egyik se jo ugy igazan, mondjuk nekem foleg a termekek minosegevel van bajom az angol meg a nemet-osztrak eveim utan (rettenet igenytelen a magyar piac kereslet oldalon)
 • Csigaboly
  Itt Veszprémben a Tesconak van kiszállítás szolgáltatása. Még nem vettünk onnan. Általában feleségem listát ír, én meg megveszem, főként amikor nagyobb mennyiségről van szó. Zöldség és hús kivételével kipróbálnánk. Mi általában a Penny, Euro Family, Lidl boltokba járunk. Pelust és hasonlókat a DMben veszünk, mert ott megy az EP kártya. Online vásárlásnál talán kisebb a kísértés a plusz fölös dolgokra, kosárba elfér. Ezek mellett az akcióvadászatról is le lehet mondani. Itt Vp. – ben van még Aldi, Interspar, meg Tesco. Bízom benne, hogy fejlődik tovább a szolgáltatás.
 • Waldorf
  Ja meg annyi jutott eszembe
  Hogy ugy lenne ez igazan jo ha tullepne ezeken az ipari hulladekokat arusito multikon a ceg es lehetne rendelni a jo helyekrol is, pl croissantot a freyabol vagy juhturot a nagymama videki boltjabol, kenyeret a derynebol stb
 • Capri

  A kifli egy cseh cég magyar leánya. 2019 végén indult itthon. Szerintem valamit félreértettél. Ezzel együtt egy jó cég, rengeteg helyi beszállítóval. Mi minden héten rendelünk tőlük.

 • ragazzo-fortunato
  A Kifli hátteréről: g7.hu/vallalat/20191210/indul-budapesten-a-kifli-hu-a-csehek-ott-tamadjak-a-tescot-es-a-tarsait-ahol-a-legjobban-faj-nekik/

  A próbaüzem óta gyakorlatilag hetente rendelek tőlük, toronymagasan a legjobb a kategóriájában. Az áruk és árak jók, a futárok pontosak és kedvesek, időpontok még a legdurvább tavaszi lockdown idején is voltak, az ügyfélszolgálat gyors és hatékony, a cég flexibilis (pl. tavasszal nyitottak személyes átvételi pontot, mert volt rá igény, holott nem ez a profiljuk). Pékáruban hozzák a Budapesten elérhető prémiumot (Jókenyér – Panificio il Basilico – Marmorstein), mondjuk ezek gyorsan el is szoktak fogyni. Egyedül a marhahússal van náluk gondom, a Gurmet márkanéven forgó cuccok mindegyike nagy csalódás volt. Viszont van náluk OlivChicken néven normális csirke, kb. a Tanyasi színvonala vagy kevéssel fölötte.

 • Energetic Erika
  Én most Angliában élek, és itt rengeteg Szupermarket hálózat szállít ki, Tesco, Asda, Morrisons, Sainsbury’s, Iceland, Waitrose, Ocado csak, h megemlítsem azokat, amikről tudok. Így, a karantén alatt is simán be tudnak vásárolni az emberek, még válogathatnak is az áruházak között. Mi Suffolk megyébe lakunk, megyeszékhelyen és mindegyik szállít ki ide. Szerettünk volna az anyósomnak is online bevásárolni, aki Salgótarjántól pár kilométerre lakik, és meglepve tapasztaltuk, h a Tesco nem szállít ki, pedig Salgótarjánban van egy hatalmas Tesco. Sikerült megoldanunk máshogy, de nagyon meglepődtem, h ezt a piaci rést figyelmen kívül hagyják a cégek, pláne most, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. És akinek egyszer bejön az online vásárlás, visszatérő ügyfél lesz, főleg, ha nincs kocsija. Így nagyon örülök ennek a hírnek, remélem idővel vidékre is kiterjesztik a szolgáltatást.
 • Péter

  Én majd akkor adok borravalót kiszállítónak, amikor a fizetésem mellé én is kapok plusz pénzt valakitől. Nem szívességből viszi neked házhoz az árut, hanem azért, mert bért kap érte a munkáltatójától, ráadásul az átlagos magyar béreknél többet.

 • Laki Gizi
  Egyetértek Péterrel.

  Ez a borravaló kérdés nagyon érzékeny téma, ugyanis ha fizetek 1000 ft-ot a kiszállításért, miért kell még 500-at jattolnom a futárnak?

  Félreértés ne essék, szoktam általában adni (inkább ételrendelésnél), de ahelyett h. normális fizetést adnának a futárnak, elvárják a vevőktől h. ők egészítsék ki az alacsony bérüket a munkáltató helyett 🙁 és ez felháborító.

 • Szegedi Dorina

  Én Tesco-s házhozszállítást szoktam kérni /errefelé nem nagyon van más/, én nem szoktam adni külön. A szállítási díj van, abból én rendezettnek tartom.
  Egyedül a pizzafutárnak adok, amikor épp rendelős korszakomban vagyok, de ott is csak 200-300 ft-ot. A Tescosról úgy tudtam, hogy nem is lehet készpénz náluk. Mindenesetre eztán se tervezem.

 • Copywriter
  Szombathelyen hivatalosan is 80000-en laknak, de van az 100000 a vendégmunkásokkal meg bejelentés nélkül itt lakókkal. Na most itt bármelyik nap este 10-kor még tudsz a következő nap reggel 8-ra kiszállítást kérni. Egyszerűen Magyarországon (még) nincs meg az a réteg, amelyik házhoz rendelne. Nekem simán megéri a kiszállítás, mert 10x annyit megkeresek azidő alatt online, de sokaknak igazi családi program, hogy a Tesco-ban lézengjenek.

  Ne haragudj, de jól látszik, hogy frusztrált vagy, esetleg szar a melód, nem tudom, a családdal hogy állsz, stb. 500 Ft-ot adni a futárnak pénzügyileg senkinek sem fáj, de legalább 1 embernek jobb a napja. Tök mindegy, mennyit adok neki, a gesztus a lényeg. Sajnos az ország nagy része a te hozzáállásodat osztja, többek között ezért is rossz hely Magyarország.

 • Tibor
  Én se értem a borravaló dolgot. Szeritem futárnak, postásnak, ilyeneknek nem kell adni. Más étteremben, hogy kiszolgalnak, vagy a benzinkúton ha megtankol neked. Mondjuk ha a sokadik emeletre viszi a szállító, lehet megérdemli mégis.
  Én az egész borravalósdit utálom mondjuk. Építsék inkább be az árakba.
 • Palote
  Debrecenben én a Tesco-t használom már március óta. Először még házhozszállítással, aztán később áttérve az átvételre. Nekem az átvétel rugamasabb: 2 órás intervallumban mehetek amikor akarok, nem kell készenlétben állni, hogy mikor érkezik a kiszállító (néha még késtek is), mindig van szabad időpont és olcsóbb is. Igaz, autó kell hozzá. Megbízhatóak: ha valamit visszautasítok (helyettesítő terméket) 2-3 napon belül visszakapom az árát; reklamációkat (pl. 18 kifli helyett 12 volt a zacskóban, ill. kinyílt a csomagolás szállítás közben) eddig mindig korrektül intézték.
  Próbáltuk még a deliveri-t, de egyrészt sokkal kisebb a választék, másrész az árak nem jobbak.

  Várnám már hogy a többiek mikor ismerik fel legalább az áruházi átvételben (pickup) rejlő lehetőséget…

 • Online Bevásárlás
  Magam is a kiflitől rendelek, a nagy áruházláncak minőségben és szolgáltatási színvonalban nem tudnak vele versenyezni. Akik nem hiszik, hogy ez nem egy kis magyar családi vállalkozás, nézzék meg az anyacég oldalát, rohlik.cz
 • Csigabiga

  Marhahúsra:

  npkbeef.com/

 • Zscc
  Meg tudnál esetleg keresni az amzsoc kukac gmail.com címen? Lenne néhány szakmai kérdésem hozzád. Hálás köszönet előre is!
 • Csutak a mikrofon mögött
  Eszembe se jutott eddig,h 500 forintnál nagyobb összeget adjak borravalónak. Mire fel?
  De mostanában, már annyit se adok, hiszen se emeleten nem lakok, se nem bonyolult a kirakodás. GLS futárnak se szoktam adni plusz pénzt, pedig mindig vidám és jófej.
  Nagyon szépen hangzik,h azért adsz,h jobb legyen a napja, de ezzel tovább támogatod ezt a teljesen idejétmúlt gondolkodást, hogy jár a borravaló.
  Persze ha extrát csinál (e.g. emeletre cigöl cuccot, nagyon kedves, etc), akkor járhat.
 • ragazzo-fortunato
  Köszi, láttam őket a kínálatban a Kiflinél, legközelebb teszek velük egy próbát!
 • csgary
  Az hogy adsz-e jattot és mennyit az egy gazdasági döntés, független attól hogy mennyi pénzed van. Nyilván ha több van kevésbé fáj, és te marhára szeretnél nagymenőnek kinézni, de inkább ne verd más fa..ával a csalánt. Különben nagyon megnyugtat hogy 500 Ft téged nem ver földhöz, nem is tudod mekkora dolog ez!
 • Zabalint
  Egyébként akik a Tesco-tól rendelnek, azok mit kezdenek a meg nem érkezett áruk problémájával? Rendeltünk párszor tavasszal onnan, és nagyjából a termékek 2/3-a érkezett meg a többi esetében:
  – Helyettesítő terméket hoztak helyette.
  – Ráírták a számlára, hogy nincs és nem tudják helyettesíteni.
  – Szimplán kihagyták, rá sem került a számlára. Ezek olyan termékek esetében is voltak, ahol kizártnak tartom, hogy ne lett volna az áruházban, vagy legalább helyettesítő termék ne lett volna. Gondolok itt olyan alap dolgokra, mint friss tej vagy trappista sajt.

  Ilyen formában nekünk teljesen használhatatlan a szolgáltatás, mert valahogy pótolni kellene a meg nem érkezett termékeket. Van, amit még lehetne kisboltban, Spar Exrpesszben, de többször is épp azért rendeltünk a Tesco-ból, mert ott volt az adott termék. Interspar hasonlóan működik.

 • Zabalint
  Folyt.
  Emiatt, meg mert a Tesco nagyon lassan reagált a megnövekedett igényekre, alakult úgy, hogy a Kiflitől kezdtünk rendelni a Tesco helyett. Nyáron meg kora ősszel még azt csináltuk, hogy heti egy Kiflis rendelés, néha-néha kisboltos vagy drogériás pótlása annak, ami kimaradt vagy nem volt, illetve havonta elmentünk a Tescoba olyan dolgokért, ami Kiflinél nem volt. Mostanra utóbbi már egyetlen termékre szűkült, amit 2-3 havonta elég pótolni, de a boltok 19-es zárása óta már nem lehet elkerülni a tömeget, így pár hete volt onnan egy rendelésünk, és épp szerencsénk volt, azt hozták amit akartunk. De így is eléggé lutri.

  Kiflinél eddig tavasz óta egyszer volt, hogy valami nem volt, egyszer volt helyettesítő termék.

  Más olyan szolgáltatásokkal is, amelyik nem saját, nyilvántartott készletből dolgozik, hanem az áruház polcairól szedi le a cuccot a futár, emiatt vannak fenntartásaim.

 • naa
  Vajon kap jutalekot a boltoktol is? Ha nem, akkor nem tudom elkepzelni, hogy eri meg 1000 ft ert bevasarolni…
  Mondjuk osszerakok 100 ezerert egy csomagot, a tesconak ok, hogy megerheti oaszeszedni, mert keres az arresen is, de egy nagyobb csomagot osszeszedni sok ido, kizart, hogy nyeresegesen lehet csinalni ilyen olcson. Mondjuk gondolom van felso hatar darabszamra meg ilyesmi, de akkor meg nekem nem eri meg nem az Auchantol vagy tescotol hozatni.
 • Egy ex GLS futár
  @tibor

  Semmi gond azzal, ha nem jattoltak, nem kötelező. Csak ne csodalkozzatok, ha alkalom adtan a futár se tesz meg nektek olyan szívességet, ami nem kötelessége:

  -Nem viszi fel az emeletre a csomagot
  -Ha elkerültétek egymást, nem fordul vissza
  -nem vesz előre a sorban, ha felhívod, hogy el kell menned otthonról, és kéne a csomag mondjuk fél órán belül.
  -Ha mondjuk épp úton vagy haza , amikor jön, a kötelezőnel (általában 5 perc) egy másodperccel többet se vár rád a ház előtt
  -ha van egy kis külsérelmi nyom a csomagon, fel se veszi hajnalban, hanem varhatod míg a futár cég leboxolja a dolgot a biztosítóval (a jattoloknak általában kiviszik, hogy nézze meg, és ne vegye át, ha olyan a sérülés)
  -nem bonthatsz csomagot, csak ha ki van fizetve a tételes átvétel felára
  Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még

 • Egy ex GLS futár

  Egyszerű a dolog, valószínűleg nincs akkora cimsuruseg, hogy megérje beruházni, meg fenntartani az infrastruktúrát.

 • Lui
  Én most találtam hús/felvágott témára a kurucz.eu -t.
  Elég patika dolgok vannak ott.
 • elephant919
  Roksh: Pest, Aldi (kb. 300 cikk, kb. 900 Ft), a dátum csak a rendelés leadása során derült ki (egyetlen nap, azon belül egyórás sávok), módosítás sem neten, sem telefonon nem lehetséges, bár a GYIK-ben ilyesmi áll; a bevásárló felhív, mielőtt a pénztárhoz menne, egy tétel nem volt, helyette tudtam egy elfelejtettet kérni; kiflik és gyümölcs műanyag zacskóban, az egész szállítmány ingyen aldis papírtáskában, a fagyasztott hűtőtáskában, ahhoz kellett saját; a bevásárló szállította ki, a blokkot odaadta, rövidre rá két e-mail is jött a végösszegekkel. Ő pakolt és hajolgatott átadáskor, és udvarias volt.

  Gyengeség: rejtegetett dátum; a módosítás, plusz tételek nem funkcionál; a website-on az első vásárlás után maradt a kiválasztott bolt, nem sikerült boltmentesre visszanavigálni.

  Pozitívum: nincs minimális összeg vagy tétel; a kedvencekbe felvett tételeknél láttam összehasonlító árat.