Újra ajándék 10 GB net a dominosoknak

A Telekom újra akciózik, ha most rendelsz új Domino kártyát online 990 Ft-ért, nem csak a szokásos 1 GB netet és a 80 perc lebeszélhetőséget kapod, hanem további 10 GB netet is, amit két hónapig lehet felhasználnod. (Kétkártyás telefon rulez. )

További részletek erre.

Köszönjük headsetnek és Szakértőnek a hírt.

 

 

Share

58 hozzászólás

 • kb
  Köszönöm a tippet. Holnap már át is vehetem.
 • Tucson
  Ezt lattam tegnao is mar, ma delelott a telekom ugyfelszolgalatat hivtam es ok aztmondtak hogy csak keszulekvasarlassal egyutt el a kedvezmeny.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  És ha jól látom, háromszor is kihasználható: “A promóció 2018. szeptember 1-től december 31-ig érvényes.”

  3000 Ft-ért fél évig van töménytelen net plusz még 3 GB!

 • AAA
  Alapból is nagyon pöpec ajánlat egy ezresért 1GB + 80 perc, de így meg aztán pláne.
 • Kiszamolo
  tucson,rosszul mondták, nyisd meg a linket.
  Domino SIM-kártya mellé is
  Vásárolj online új Domino SIM-kártyát 990 Ft-ért, és extra 10 GB mobilnetet adunk.
 • szocske
  Nem tudom eldönteni, hogy vicces vagy szánalmas, hogy ha az ember folyamatosan cserélgeti a telefonszámát, akkor 1000Ft-ért kap 11GB netet és 80 perc beszélgetést, ellenben egy régi hűséges előfizető ennek sokszorosát fizeti egy hasonló csomagért…
  Bár most, ha jól látom, hűséghosszabbításért is jár a 10GB ajándék, de még így is aránytalan.
 • Lui
  Sziasztok,
  A Most opció él még annál aki időben megrendelte?
 • László
  Kiszamolo
  Megkérdeztem én is az ügyfélszolgálaton és furcsa módon ott más mondanak. Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy ő megnézte és másképp látja..
 • Zsolt
  Vásárolok újat, a régit meg vissza is adnám, úgysem töltök rá pénzt. Vagy mit csináljak a régivel? Van SIM kártya limit már egy éve, nem vehet akárki akármennyit.
 • Ehhez se értek
  Nem ismerem a mobilos díjcsomagokat… ha megrendelem 990Ft-ért akkor mi történik egy hónap múlva? Kell valamit fizessek, vagy ha le kell mondjam egy hónap után?

  Előre is köszönöm a türelmes válaszokat 🙂

 • avena71
  Én is köszönöm a tippet, GPS nyomkövetőbe pont jó lesz
 • Endre bá
  Nagyon kusza a Telekom oldal, de FB-on konkrétan írta a cég, hogy veszel egy Dominót és hopp, ott a 10 GB. Elég gavalléros akció. Már rakom is be a második SIM helyre a Dominó kártyát, aztán gyí!
  Mondjuk csak belföldre használható, ha jól tudom. De ajándék lónak…
 • Endre Bá
  se értek: 60 napig használható fel a 10 GB, utána még elhasználod 10 hónapon belül a 80 perc beszélgetést belföldön és EU alapdíjas irányba, az 1 GB-ot belföldön és az EU-ban, az 5 db SMS-t belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-ban. Ezt követően, ha nem szerettél bele a Telekomba, akkor kidobod az ablakon a SIM-et és ennyi volt :DDD
 • Tantusz
  @szocske: erre (is) való a dualsimes telefon.
 • Szakértő
  Az Ügyfélszolgálatos mondhat amit akar. A kedvezmény csak online megrendelés során vehető igénybe. Ha a T-pontban az ügyfélszolgálatos munkatárson keresztül rendeled meg az új Domino kártyát ott nem él ez a +10GB.

  Nem kell cserélgetni a számokat. Kell egy kétkártyás mobil, amiben az elsőn megy a telefonálás, a másikon (Domino) meg a netezés. Ha lefogy a 10GB, akkor Domino SIM csere és jöhet a köv. 10GB egy ezresért.

  a +10GB elhasználására 60 napod van. Ha lefogyott hamarabb, akkor sincs semmi további fizetési kötelezettésged. Letelefonálhatod a 80 percet és további 1GB adatforgalmat enged vásárlástól számított 360 napig. Ha minden elfogyott lemondod, vagy megvárod hogy deaktiválják.

  Van limit. 10 feltöltőkártyád lehet aktív egy időben. Ha lehasználod és már nincs szükséged egyre, akkor deaktiváltathatod a szolgáltatónál. Személyesen kell.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Igen

  : Az ügyfélszolgálaton kérheted a megszüntetést

  : A 990 Ft-on kívül nem kell fizetni semmit, a kártya egy évig él. Ha addig nem töltesz rá, akkor megszűnik.

 • Szakértő
  Amit még tudni kell a törvényi limitekről:

  “Egyéni előfizetőknek szolgáltatónként maximum 10 db, üzleti előfizetőknek maximum 50 db aktív, hangszolgáltatásra alkalmas feltöltőkártyás SIM-jük lehet. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a MOL mobile és blue mobile esetében is a Magyar Telekom a szolgáltató, így a MOL mobile vagy blue mobile előfizetések is beleszámítanak a jogszabály által előírt korlátba. A kizárólag internetezésre használható SIM-kártyák (pl. Net&Roll) ellenben nem számítanak bele a 10 és 50 db-os mennyiségbe.”
  Forrás: T-Mobil telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/domino-adatellenorzes

 • Szakértő
  A Domino Most 19Ft/perc opció már nem él. Helyette Domino Fix van 25 Ft/percért.
 • Nándi
  Személyes tapasztalat, hogy a T pontokban lévő alkalmazottak rosszul tudnak dolgokat (hogy őszintébben tudjanak hazudni?) szóval az alap h fel kell hívatni velük a központot.

  Pl domino egyenlegrol “biztosan tudtak” h elveszik mig meg nem mutattam a sajat oldalukat es akkor kezdtek telefonalgatni…a

 • LG

  Igen, él a Domino Most – legalábbis nekem.
 • Zsolt

  kösz. Meg is szüntetem a nyári kártyát, meg rákérdezek mennyi aktív még. Nekem van blue-mobile-s is pár, saccra vagy 5 kártya már lehet a nevemen. Régen is volt T-s kártyáim, remélem azok már megszűntek mert nem töltöttem őket.

 • szocske
  , szakértő, nekem elég lenne a 80 perc beszélgetés 1-2 hónapra, de nem praktikus, ha új számról hívom mindig az ismerősöket
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Akik időben bekapcsoltatták, azoknak él a MOST. Bekapcsoltatni már nem lehet.
 • Kiszamolo
  Szocske, arra ott van a Voip 3,8 forintért percenként. Mostanában teljesen vállalható minőség, gyakran a valódi mobilhívás rosszabb minőségű.

  Ismerőst voipról, esetleg közeli ismerőst Viber/Skype és a többiekről, másokat a második kártyáról. Havi telefonköltség 1.100-1.200 forint nettel együtt. Nincs az az olcsó flotta, amibe megérné belépnem.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  A VoIP lehet még olcsóbb is. Callingcreditnél 2 Ft a percdíj vezetékesre és mobilra is. Szintén Dellmont-márka.
 • Szocske
  , lehet adok egy újabb esélyt a voipnak, néhány éve kipróbáltam, feltöltöttem a minimum 10 euróval egy szolgáltatnak, de olyan gyatra volt a minőség, hogy kb 9,8 bent is maradt, meg az sem kizárt, hogy el ott a fiokom…
 • Kiszamolo
  Szocske, még 3G-s ócska telefonnal is remekül működik manapság. Régen 15 forint volt a hívásvégződtetés díja és 4 forintot kért a VOIP szolgáltató egy percért. Az maga volt a csoda, hogyan csinálja, de olyan is volt a minősége. Ma valami 1,5 forint a hívásdíj, amit a fogadó mobilszolgáltatónak fizet és még mindig négy forintot kér egy percért.
 • Kiszamolo
  Mikorka, köszi a tippet mindenki nevében, bár én már régóta ugyanazt használom. Meguntam, hogy mindegyik olcsó volt, de még menet közben árat emelt. A mostani már másfél éve ugyanannyi, 0,01 eurócent a mobil és asszem ötöde a vezetékes. Ilyen árak mellett ketten az asszonnyal bő félév alatt beszélünk le 10 eurót.

  Update: jól elkiabáltam, éppen most emelt 0,01-ről 0,012-re… Akkor bosszúból itt hagyom őket. 🙂

 • naa
  “Nem tudom eldönteni, hogy vicces vagy szánalmas”

  Valóban, és nem a felhasználó, hanem a szolgáltatók a szánalmasak. Hogy miért nem esik már le nekik, jobban megérné megtartani a hűséges ügyfeleket, akik havi ezer forintért nem vacakolnának a váltással, de a pofátlanság dühítő: amikor az utcáról beesett akárki sokkal jobb kondíciókat kap mint a 20 éve ügyfél.Ez egy kifordított dolog…
  Ugyanez a kötelező / casco óriási lehúzása, az újrakötés ugyanannál a biztosítónál, az eszem megáll… Miért kell megnyúzni azt, aki épp a legjobb ügyfél lenne, mert nem számolgatja a versenytársak ajánlatát meg az újrakötést – kivéve persze akkor, amikor eldurran az agya, hogy hülyének nézik és dupla annyit fizet, mint kellene… Biztosítóból van elég, én soha nem megyek vissza oda, ahol ezt nagyon pofátlanul eljátszották velem egyszer. Sajnos lassan nincs hova mennem, ez szomorú.

 • szocske
  , ez így van, ugyanakkor érdekes módon amint egy régi ügyfél, aki persze nem írt alá évek óta hűséget, bemondja a rögzített hívásba, hogy akkor én most szolgáltatót fogok váltani, hirtelen előkerül egy egyedi ajánlat.
  Kb. 3 évig volt olyan csomagunk a telenornál 4 SIM-re, hogy havi 1500Ft-ot fizetünk, ebből 4000 Ft (nem elírás) lebeszélhető átlagos percdíjakkal, +1GB mobilnet.
  Ezt mindig 1 évre adták, 11 hónap után felhívtam őket, hogy megy-e tovább, vagy váltsunk?
  A 3. alkalommal is adták volna +1 évre, de csak akkor, ha aláírok 2 év hűséget. Mivel nem volt garancia, hogy a 2. évtől nem kapunk horror díjakat, azt mondtam ez nem kell, váltottunk, kiszámoló flottára, ami az akkori áraknál egész korrekt volt. Azóta is ott vagyunk, de sajnos a kiszámoló flotta díjai nem változtak, pedig közben lettek olcsóbb publikus csomagok, úgyhogy lassan ideje lenne ismét váltani…
 • szocske
  ja még vmi: amikor elindítottuk a telenor-telekom szolgáltatóváltást újra felhívott a telenor ügyfélmegtartó csoport, és megkérdezte miért váltunk, hiszen milyen szuper ajánlatot adtak. Megmondtam azért, mert nem akarok hűséget aláírni. Ekkor már érdekes módon mégsem lett volna elvárás a 2 év hűség, de itt már belefáradtam a piaci kofákat is megszégyenítő alkudozásukba, és kb 10 év után otthagytuk őket.
 • Kiszamolo
  Szocske, van valami új díjcsomag a flottánál, kérdezz rá. Legalábbis nekem ezt mondták.
 • Gabor
  Voip:
  Hat nalam a Skype magyar vezetekes szamra 2 cent (6 Ft) magyar mobil szamra viszont 20 cent. De manapsag skype-on fb messengerrel whatsappal ingyen lehet hivni a masikat ha van net es ö is neten van.
 • szocske
  , köszi, megérdeklődöm (bár az ilyen újítások általában többet adnak kicsit drágábban, nem pedig ugyanannyit olcsóbban) 🙁
  Az otthoni vezetékes szolgáltatónk is rendszeresen bombáz szuper ajánlatokkal, hoyg mennyivel gyorsabb netet és mennyivel több tv csatornát tudnának adni, és csak +3000Ft havonta és írjak alá 2 év hűséget.
  MIkor visszakérdezek, hogy nekem bőven elég a mostani csomag, ha aláírok mennyivel lesz olcsóbb, akkor csak hümmögés a válasz 🙁
  Pedig szívesen aláírnék, mert nem tervezünk költözni, új vezetékes szolgáltató sem várható a környéken, ami letörné az árakat, és a mostani hűség nélküliségnek hátránya is van: bármikor megszüntethetik a régi csomagot (ezzel gyakorlatilag rákényszerítve a drágább – de nagyobb – csomagra)
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Senki se mondta, hogy a skypeot kellene használni vezetékes vagy mobilszámok hívására.
 • bankos
  Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de a domino mellé még plusz 3 GB igényelhető ingyen, a Telekom alkalmazáson keresztül. Megkötés viszont, hogy 7 nap alatt el kell használni és csak belföldön érvényes.
  telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/dijmentes-3gb
 • istke
  NEktek sikerült megrendelni?

  én próbáltam, de egyik okmányom sem felelt meg nekik….

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Nem az okmány nem felelt meg, hanem nem pontosan úgy írtad be az adatokat, ahogy az igazolványon szerepel (második keresztnév, budapesti születésnél kerület, címben emelet, ajtó)
 • Kiszamolo
  istke, ja igen, írják, hogy Budapesten írd be a kerületet is, ahol születtél.

  Ez a biztos módja annak, hogy ne fogadja el a rendszer. Nekem akkor sikerült továbblépni, amikor Budapest 08 helyett csak simán Budapestet írtam.

 • headset
  Nekem úgy fogadta el, ahogy a személyiben van.
  BUDAPEST 08 (MAGYARORSZÁG)
  Pontosan azt kell beírni, ami az igazolványban van.

  Sem a személyi, sem a lakcímkártya nem lehet lejárt.

  Meg kell próbálni másik böngészővel vagy kitörölni a böngészőben tárolt (cache) adatokat.

 • Alfa
  @szocske: nincs ebben semmi szánalmas. Csak matek.
  Az új ügyfelek megnyerésére költenek a cégek.
  Ha a kedves ügyfél eladja a lelkét és pár GB miatt “folyamatosan cserélgeti a telefonszámát” vagy akár csak a SIM kártyák után szaladgál, akkor meghekkelheti a rendszert és látszólag jobban jár mint egy régi havidíjas.
  De ettől még nem az a cél, hogy olcsójánosok fillérekért tucat GB-okat kapjanak.
  És messze nem ugyanaz az effort, a havidíjas drágáért kapja a biztos kényelmet, a Domino vadásznak meg töltögetni, bónuszra várni, szarakodni kell, roaming sincs benne a 10 GB-ban, stb.
  A havidíjas cash cow ügyfeleknek meg csak kisebb részét zavarja ez az egész, emiatt még nem fogja egyik operátor se letolni a gatyát.
  Hiszti ide vagy oda.
  Apple se adja oda 100-ért a csúcstelefont, pedig “szerintem szánalmas” 400 ezret kérni egy telefonért.
  Ha nem tetszik ott a Xiaomi, haza lehet fáradni…
 • TeveJeno
  Nem is kell megrendelni a 10 gigat?
 • assatum
  Ha veszek 8 kártyát, akkor 80Gb adatot kapok vajon? És betáraztam vele 3 évre?
 • headset

  “Nem is kell megrendelni a 10 gigat?”
  Nem kell. Automatikusan aktiválják és SMS-t küldenek erről.


  “Ha veszek 8 kártyát, akkor 80Gb adatot kapok vajon? És betáraztam vele 3 évre?”

  8 kártyához 80 gigabyte-ot adnak, de nem 3 évre.
  A 10 gb ajándék a kártyavásárlástól számított 60 napig él. És december 31-ig tart az akció. Utoljára akkor lehet kártyát venni a 10 giga ajándékkal.

 • szocske
  , sajnos csak 3 hónapra tudod betárazni, nem csak megvenni, de aktiválni és felhasználni is csak korlátozott ideig lehet. Viszont nyáron is volt ugyanilyen akció.
 • szocske
  szerintem az ilyen akciókkal nem sok jó ügyfelet nyernek, ezzel pont az ügyeskedők fognak venni 2-3 SIM-et, akik miután kiürült kidobják, és ha épp a másik szolgáltató ad hasonlót, akkor oda mennek.
 • birzol
  Hm. 3 évre? 😀
  A szomszédban havonta adnak 55 Gbyte-ot, 100 percet pedig nemzetközi mobil hivásra adnak, merthogy hálózaton belül korlátlan. (Nesze neked flotta) Vezetékesre 1000 percet beszélhetsz akár belföldre, akár külföldre(!)
  Mindezt 5€-ért.
  orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#minute

  Vicc és lehúzás ami Magyarországon van sajnos.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Nem kell megrendelni, úgy érkezik, hogy a 10 GB már él.

  : 88 GB-ot kapsz, de nem tudsz betárazni, mert minden kártyán a 10 GB két hónapig érvényes, az 1 GB pedig amíg a kártya él, azaz a megrendeléstől egy évig.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Nem kell megrendelni, már úgy érkezik, hogy a 10 GB él.

  : 88 GB-ot kapsz, de nem tudsz betárazni, mert minden kártyán a 10 GB két hónapig érvényes, az 1 GB pedig amíg a kártya él, azaz a megrendeléstől egy évig.