Újra akció a Jófogáson

2015-01-08
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az apróhirdetésekkel foglalkozó Jófogás oldal újra ingyenes házhozszállítással akciózik. Az akcióban való részvétel három feltétele: ne hirdesd máshol a terméket és annak értéke legyen kétezer forint felett, a mérete pedig 40 kilogramm és 3 méter körátmérő alatt.

Amennyiben igénybe veszed a szolgáltatást, a futár házhoz jön a csomagért, ingyen elviszi, majd utalják a vételárat, amit a futár szed be.

A múltkor is hatalmas sikere volt az akciónak, mert tényleg kényelmes a háztól-házig szolgáltatás. Ha tele van a házad régen nem használt dolgokkal, ruhákkal és könyvekkel (tele van), akkor itt az idő, hogy kényelmesen eladd azokat. Ha ingyenes a szállítás, a vevő sokkal nagyobb kedvvel vásárol akár az ország másik végéből is.

Az akció a február nyolcadikáig feladott hirdetésekre kérhető. Szabályzat itt, részletek itt.

 

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram