Újra kuponakció a Depostore-ban

Többen szóvá tettétek a múltkori cikk után, hogy már nem elérhető a kuponakció a Depostore-ban.

Beszéltem velük, újra van 10%-os kupon az outlet termékekre. Még szép reklámot is csináltak nektek. A kuponkód továbbra is “kiszamolo”. Itt a link az oldalra.

Ha találsz valamit, ami tetszik és jó áron van, használd megrendelésnél a kiszamolo kuponkódot.

Share

21 hozzászólás

 • WEC
  A reklámban szereplő “-10% kedvezmény” az én logikám szerint 10% áremelést jelent.
  Vagy legyen csak “-10%”, vagy “10% kedvezmény” mínusz nélkül.

  Elnézést, de annyi helyen látom ezt a fajta kedvezmény reklámot –szerintem helytelenül–, hogy le kellett írjam.

  Egyébként köszönöm az információt!

 • blackbile
  Nem fogadja el a kupont… most sem.
 • Kiszamolo
  írok nekik, azt mondták, él. Outlet terméket akarsz venni?
 • Kiszamolo
  WEC, kapsz -10%-ot, ami egy kedvezmény.
 • Kiszamolo
  blackbile, azt mondják működik. Árulnak nem outlet terméket is, szerintem pont olyat sikerült kinézned.
 • blackbile
  Igazad van.
 • Szalai Ottó
  Működik a kód, most néztem.

  Mások nevében is köszönöm ezt a lehetőséget. Előző alkalommal is jókor jött, mivel tudtunk egy jó mosógépet venni, nagyon kedvező áron. Most pedig a mosogatógépet kell cserélnünk, mivel megadta magát, és ez is kapóra jött 🙂

  Kösz még egyszer!

 • Laci bácsi
  Horror áron lehet kapni sérült, visszaküldött, saját garanciás – értsd sufni garancia – termékeket. Szerintem épeszű ember nem vásárol itt semmit. Csak egy példa a sok közül, amit hirtelen kikaptam:
  depostore.hu/audio-szorakozas/kiegeszitok/samsung-wam351-en-vezeteknelkuli-hangszoro-ezust.html
  és
  hordozhato-hangszoro.arukereso.hu/samsung/wam351-p258335123/#
  Két szólás-közmondás jutott az eszembe, az egyik: Tiszta hülye, aki nem normális. A másik: Ameddig szar lesz, addig veréb is lesz. Sőt itt egy harmadik is: Szegény embernek az olcsó a drága.
 • Kiszamolo
  Laci bácsi, ha megnézed az árukeresőt, 60 ezer forintba került ott is. Kicsit görgess lejjebb a grafikonhoz. Az árukeresős termékek 95%-a nagyjából ugyanolyan garancia, mint ez. Amit látsz árat, az az, hogy valaki az utolsó pár darabot eladta annyiért. Ha majd itt se lehet kapni, itt is sokkal olcsóbb lesz.

  Meg kell nézni, mit veszel és mennyiért, de erre jó az internet. Én tévét vettem itt féláron, én huzigáltam le róla a fóliát és csomagoltam ki. Semmi sérülés nem volt rajta.

  Látsz egy árat, beütöd a terméket a keresőbe és eldöntöd, olcsó-e vagy sem.

 • Laci bácsi
  Kedves Kiszámoló! Az előbbi példa csak egy volt a sok közül. Tucat szám linkelhetném a termékeket ide. Hogy a példánál maradjak, a legnézettebb és a legnépszerűbb termékek szinte mindegyike drágább a gyártói garanciával, hivatalos magyarországi forgalmazótól megvásárolható termékektől. Lásd árukereső-t. Az én véleményem szerint-ami nem mérvadó- a kellemetlen meglepetések miatt az ember hivatalos magyar forgalmazótól, gyári garival vásároljon főleg nagyértékű műszaki cikket. Én-és ez nem olcsó reklám akar lenni- első sorban a Media Markt-ban vásárolok BB hitelkártyával 10%-al olcsóbban. Utána beballagok a BudapestBankba és kifizetem egyösszegben a hitelem. A kedvezmény a zsebemben, 3 napig visszavihetem, visszacserélik, ha gond van, szó nélkül, garanciás ügyintézést is vállalnak a gyártó fele, ingyen természetesen. Árban meg ugyanott vagyok, mintha egy sufni webáruházban vásároltam volna.
 • Laci bácsi
  Hab a tortán, ha a BB hitelkártyámmal vásárolok bárhol 3 havonta 60 ezer forint felett, akkor a MM 10ezer forint ad ajándékkártyán, ill. a vásárlások után a bank 1%-ot jóváir nekem. (Sajnos nincs hosszú i-m). És mindez nem került nekem egy forintomba sem, ha időben visszafizetem a hitelt. Következő hónap 23-ig. Azért irom le ha valakit érdekel, a MM-ban az ügyfélszolgálaton tud érdeklődni ezen pénzügyi termék iránt. (: Hú, milyen szépen fogalmaztam 🙂 Szóval sok sikert..
 • Zozó
  A megadott honlapon kinéztem egy Dell Laptopot:

  depostore.hu/szamitastechnika/laptop-netbook/dell-latitude-e6530-i5-3210m-8gb-320-hdd-full-hd-laptop.html

  Ugyanezt megnéztem itt:

  szepseghibas.hu/dell-latitude-e6530-i5-3210m-4gb-320-hdd-laptop.html

  Az utóbbi még 10%-os kupon nélkül is olcsóbb. Igaz, ez csak egy példa, DE másnak jól jöhet ez a kupon; amit köszönünk.

  A weblapok legalján ott van a cég információ. A két cég egy és ugyanaz… a két weblap szinte csak a színhasználatban tér el egymástól.

 • LSV
  Köszi az intézkedést kupon ügyben! Még mindig szárítót próbálok venni, és bár most elfogadja a kupont, de nem tudok élni vele, mert a kuponnal is drágább a termék mint más outletben (igaz a depostore legalább a kinézetre és a supportra ad).
  Gyártói garancia meg annyira nem releváns (nálam) mert eddig ha bármelyik gépem elromlott, mind a garancia időn túl tette, és/vagy olyan alkatrészt kellett benne cserélni, amit megoldottam itthon. Várok még hátha…
 • TT
  Nem tisztem védeni a céget, nyilván nem jótékonyságból működnek.
  De! Laci bácsi figyelmébe ajánlanám, hogy az árukeresős linken oda van írva, hogy: “Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. “. Más oldalon, ahol még tényleg kapható, már 80e körül van.
  Zozó pedig egy 4gb-os laptopot hasonlít egy 8gb-oshoz Full HD-s laptophoz.
  A 4gb-os verzió mindkét oldalon 95e Ft-ba kerül.
  Már csak azért sincs különbség, mert a két cég ugyanaz csak más weboldalon! 🙂
 • dmry
  itt egy ajándék opció, amivel élni lehet, ám messze nem kötelező.

  ha, egy ismert és elismert blogon aztatat( direkt:)) javasolják, hogy ugorj a kútba, szeresd felebarátodat, élj aszkétaként, légy önmagad, élj mintha nem lenne holnap…akkor mérlegelés mentesen megteszed?

 • Dani85
  OFF
  bácsi
  í: Alt Gr + J
  Í: Alt Gr + I
  Úgy hozzászoktam egy olyan billentyűzeten, amin nem volt, hogy már akkor is így ütöm le, amikor van. 🙂
 • Tamás
  bácsi

  “Hab a tortán, ha a BB hitelkártyámmal vásárolok bárhol 3 havonta 60 ezer forint felett, akkor a MM 10ezer forint ad ajándékkártyán, ill. a vásárlások után a bank 1%-ot jóváir nekem. ”
  (az 1-2 %-s BB jóváírás az tiszta, értelemszerűen)

  ezt leírnád pár szóval, hogy működik?

  Köszönöm,

 • Ragoncsa Bálint
  Én találtam egy-két hűtőt, ami alatta van valóban minden más boltnak, főleg a 10%-kal.
  Emellett van jónéhány termék, ami drágább, na bumm.
  Körül kell nézni, kösz a lehetőséget.
 • Szilágyi Bence
  Sziasztok!

  Nem a szolgáltatással kapcsolatos, de ha jelszót adtok meg akkor jó tudni előre, hogy titkosítatlan formában visszajön email-ben. Valószínű, hogy így is tárolják. Emiatt érdemes valami máshol nem használt jelszót kitatlálni előre.

  Amúgy vettünk egy nyomtatót, ami jóval olcsóbb volt, mint a többi webshopban és még levont belőle az akció 🙂

  Köszönjük!

 • Gondolkodj

  Remélem nem írtál üzenetet erről az oldalnak, nem venném a szívemre, ha emiatt hajnalban elvinnének a rendőrök. 😀

 • Laci bácsi
  Kedves Tamás! A Média Markt ügyfélszolgálatán értékesítik ezt a pénzügyi terméket, értelemszerűen ott nagyon részletesen elmondják, ill. papíralapú tájékoztatót is adnak a részletekről. Itt idő és hely hiányában ezt a több oldalas dokumentumot nem tudom bemásolni. A lényeget nagy vonalakban fentebb már leírtam. Sok sikert. :))