Újra van Auchan mobilflotta

2024-06-19
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Nézegettem az Auchan weboldalát és észrevettem, hogy újra elérhetővé vált az Auchan mobilflotta.

Már semmi feltétele nincs a belépésnek, csak az, hogy legyen egy ingyenes Auchan bizalomkártyád. (Régebben az auchanos vásárlások összegéhez voltak kötve az elérhető csomagok.)

A szolgáltató a Yettel, az előfizetés a saját neveden marad, számhordozás lehetséges.

Fontos, hogy az igazolást a bizalomkártya-rendszer automatikusan generálja, ezért ellenőrízd, hogy rendes adatokat adtál-e meg regisztrációkor. Egy bizalomkártyára maximum öt előfizetést vehetsz.

Vannak fix csomagok is, de te is összeállíthatsz magadnak bármit, perc és internet tekintetében is. (SMS-t is vehetsz csomagban, de kétlem, hogy bárki küldözgetne még SMS-eket 20-22 Ft/darab áron.) Annyi lebeszélhető percet és internetet kérsz, amennyit csak szeretnél.

Lehet készüléket is venni, de az árlistát megnézve jobban jársz, ha nem kérsz készüléket, mert úgy olcsóbb a havi díj és jellemzően a telefonok is olcsóbbak máshol.

Az alapcsomag, amiben sem lebeszélhető percek, sem internet nincs, 1.490 forint, a beszélgetés 10 forint bruttó, a flottán belül ingyenes. Ez a csomag nagymamáknak remek lehetőség, azt a keveset, amit beszél, olcsón beszéli, a családot ingyen hívja.

Ha tuningolni akarod az előfizetésed további percekkel és internettel, inkább a középső csomagot (Flexi Plus 2.191 Ft/hó 1 GB internettel és 120 perc beszélgetéssel) érdemes választani. A Flexi Pro akkor éri meg, ha kell legalább 5 GB net havonta és kb. 270 percnél többet beszélsz mobilon flottán kívül.

További részletek az Auchan honlapján, még bővebb infó a Yettelnél. Az Auchan oldalán a belépéshez bizalomkártya kell, a Yettel oldalán szükséges belépési kódot megtalálod az Auchan oldalán.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram