Véradásért balesetbiztosítás

2015-11-30
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Vérellátó Szolgálat honlapján megjelent egy hír, miszerint minden ember, aki 2015-ben vért adott, 2016-ban ingyenes balesetbiztosítást kap az Uniontól.

Ennek megörül az ember, de aztán rákattint a feltételekre és rájön, hogy elég szűkkörű biztosítás ez.

Egész pontosan csakis és kizárólag baleset miatti kórházi ápolás esetén fizet a kórházban töltött napok után 3.000 forintot, de maximum 50 napig. Tehát maximum 150 ezer forintot fizet, de akit baleset miatt 50 napig kórházi ágyon tartanak, annak ez nagyon sovány segítség lesz.

Semmi másra és semmi más esetben nem fizet. Se halál esetén, se rokkantságra, semmire.

Szóval ezzel a biztosítással maximum picit kiegészíted a meglévő balesetbiztosításodat, helyettesíteni biztos nem fogja azt még részben sem.

Nem baj, úgysem azért adunk vért, hogy meggazdagodjunk, hanem hogy segítsünk. Ha van rá alkalmad, adj vért még az idén. Ha pedig már adtál az idén, ne felejtsd el, hogy baleset miatti kórházi ápolás esetén jövőre van egy ilyen biztosításod is.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram