Wizzair nemzetközi internet eSIM kártya

2023-05-18
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Wizzair kijött egy nemzetközi eSIM kártyával, ami internetezésre használható a világ legtöbb országában.

Olcsónak nem olcsó a szolgáltatás, bár nagyobb csomagok esetén akár bele is férhet a nyaralás keretébe. (Persze a helyi kártya mindig olcsóbb lesz, de ezzel nem vágnak úgy át, ahogy a hurghadai reptéren szokták az utasokat, amikor 25 GB áráért 1 GB-ot adnak el, hiszen úgysem tudsz visszamenni reklamálni.)

Néhány példa:

Törökország:

Egyiptom:

Thaiföld:

Egyesült Államok:

Ausztrália:

Az Unió annyi, mint Törökország, akkor már sokkal olcsóbb egy magyar feltöltőkártyával kimenned, ennél olcsóbban megúszod a netet.

Amire mindenképp jó lehet, hogy a biztonság kedvéért kiváltod a kártyát, ha valami nagyon elvarázsolt helyre mész, legyen internet elérhetőséged, aztán majd ott veszel valami helyi kártyát normális árazással, ha sokat akarsz internetezni. Persze, eSIM képes telefon kell hozzá, bár az ma már nem olyan nagy ritkaság a drágább telefonok között. (Vagy a kínai olcsó telefonok között.)

Attól sem kell rettegned, hogy ötvenezer forint lesz a telefonszámlád, mert csilliárd forintot kér a mobilszolgáltatód, ha mondjuk Svájcban vagy Szerbiában netezni mersz. Átkapcsolod a netet az eSIM-re és nincs több nagyon kellemetlen meglepetés a következő hónapban, vagy frász, hogy mennyibe fog kerülni, hogy meg merted nézni az e-mailjeidet.

Évente egyszer kell feltöltened a SIM-et, hogy megmaradjon. (Bár nem látom, hogy drágább lenne, ha újat veszel minden alkalommal.)

További infók erre, ha esetleg érdekel a dolog.

Ha van ennél jobb tipped utazásra való kártyához, (mert nyilván van, hiszen a Wizzair csak egy viszonteladó) azt pedig szokás szerint a hozzászólásokban várjuk sok szeretettel.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram