"3.000 ember lett öngyilkos a devizahitelek miatt"

2013-09-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A címben említett marhaságot butaságot pár napja dobta be a köztudatba a "devizahitel-károsultak" egy igen elvadult oldalhajtásához tartozó csoport.

Kedves "radikálisok", mielőtt gondolkodás nélkül szajkózzátok ezt a "tényt", érdemes lenne rápillantani a statisztikai adatokra. (Három perc guglizás elég hozzá.)

Magyarországon évente 2300-2500 öngyilkosságot követnek el, szemben a kilencvenes évek évi 4.000 körüli arányával. Tavaly 2.350 eset volt, ami egyébként csökkenő számot mutat 2011-hez képest és semmi jele annak, hogy ez számottevően növekedett volna idén. Tehát amikor a legjobban nőtt a bedőlt hitelek aránya, nem hogy nőtt volna, de egyenesen csökkent az öngyilkosok száma.

Akkor hol van ez az emlegetett 3.000 fő? Vagy tavaly és tavalyelőtt semmi másért, csak devizahitelek miatt lettek öngyilkosok az emberek? Se betegség, se válás, se elhagyatottság, se kilátástalanság, se munkanélküliség csak és kizárólag devizahitel.

Gratulálok a "tény" kitalálójának.

Previous Post
Napi 09.01.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram