100 hozzászólás

 • laikus hozzászóló
  Türelem… Még mindig rengeteg az olyan hír h 1 év múlva felpattanunk. Aki pénze felét elbukta az inkább kivár. De majd egy év múlva, ha akkor se jönnek a jó számok, akkor lesz érdekes a dolog…
 • Kmiki
  Srac a hintan: lusta portfolio
  Srac a fahaz elott elbujva: map+
  Korlatnak tamaszkodo: hosszu kotvenytulsulyos
  Tuzet nezok: tsla +++
 • Szgergo88
  Off:
  Most mondja az RTL híradó, hogy a bankok sem hárítják át a bankadót, a főtitkár szerint…
  Nos a Bankmonitoros CIB ECO-ban eddig 400000 Huf ingyenes volt
  Minap véletlen kellett kp és 810 Ft volt az alapköltsége (Ha nincs a 150k-s jogszabályi előírás hozzárendelve).
  Az vakmeleg, ehh…

  Hogy ON is legyek:
  Lesz még ebből zuhanás a tőzsdéken… A 0 gazdasági ismerettel rendelkező kollégáim is már tőzsdézni akarnak :’D

 • Tiboro
  Elotte meg estek egy komolyabbat. 🙂 Szerintem az emberek egyelore meg abban hisznek hogy max fel ev es minden megy tovabb. Tovabba most szalltak be olyanok, akiknek az elmult X evben nem volt merszuk, mondvan “most olcso”. En valahogy szkeptikus vagyok.
 • Athos
  Egy hosszu, tozsdei grafikonok nezegetesevel toltott nap utan jol esik kikapcsolodaskeppen Google Trends grafikonokat nezegetni:

  trends.google.com/trends/explore?date=all&geo=US&q=stocks
  trends.google.com/trends/explore?date=all&geo=US&q=how%20to%20buy%20stocks

  😀

 • Kepe
  Ez tényleg nagyon érdekes. Olvastam még régen egy cikket arról, hogy keresésekből meg tudták jósolni hogyan terjed az influenza. Itt a cikk: nytimes.com/2008/11/12/technology/internet/12flu.html

  Szerintem majd akkor érdemes vásárláson gondolkozni(akkor lesz az igazi esés) ha visszament a szokványos mértékre a keresés szám. Akkora tömték ki a balekokat. Bár a jegybanki pénz gyártás mindenbe bezavar.

 • Kiszamolo
  …. És ez a 150 ezredik hozzászólás…. 🙂
 • Tibicske
  “Most mondja az RTL híradó, hogy a bankok sem hárítják át a bankadót, a főtitkár szerint…”
  Ezen én is jót nevettem…
 • Cartman
  Nekem a bátyám, aki sosem tőzsdézett, a héten kérdezte, hogy nem akarok-e befektetni, mert ő már beszállt pár hete és hogy milyen szép hozamokat látott már azóta.. Na én innen tudom, hogy nem szabad most beszállni, mert ebből zakó lesz. Amikor már a csőszerelő is erről beszél, hpgy ez milyen jó befektetés, akkor ideje gyanakodni. Én inkább kimaradok ebből most.
 • highlander
  OTP hitelkártya költségei 281>>291, 1045>>1081

  Elkezdődött…

 • Szabolcs
  “Kiszamolo
  2020-04-15 at 19:27
  …. És ez a 150 ezredik hozzászólás…. ”

  Valószínűleg masszívan beavatkoztál a piacba, mert addig nem engedtél ki mást 150 ezrediknek, míg ezt meg nem írtad. Nem piackonform, és egy gazdasági blogon erősen visszás 🙂

 • Névtelen
  Szgergo88:
  Nem ez volt a 2. kp. felvétel a hónapban?
 • nda
  Szgergo88: Nem ez volt a 2. kp. felvét a hónapban?
 • nyman
  @Cartman: Van egy egykori osztálytársam, hölgy. Olyan “ezoterikus” beállítottsága van. Egy szépségszalonban dolgozik. Na őt szoktam figyelni, milyen befektetésekre repül rá. Kb 7-8 éve a csúcshoz közel aranyat vett és erre próbált rábeszélni mindenkit, kb. két éve meg “bitcoin”, “blockchain” meg hasonló ment naponta 5-10 posztjában a f.szbukon.

  Ő egy erős indikátor, hogy amikor vesz, akkor eladni kell 🙂

  De nem is az eszéért szeretjük 🙂

 • Xtone
  Azt érzem a csontjaimban, hogy itt a bull trap vége és jön az öveket becsatolni zuhanás megint 😉
 • bicskanyitogato
  : Mindenki a KP felvét havi sorszámára kíváncsi, miközben a VAKMELEG szóhasználat sokkal beszédesebb! 😀
  Ugyanis én is használtam/használom és egy elég szűken behatárolható társaságból hozom.
  Te vagy az, Zsolti?!?! 🙂
  @Kisz: a kilóötven-ezredik lecsapása meg enyhén bennfentes kereskedés-szagú, nem? Máháhá…
  Mindenkinek jó mu(‘)latást!
 • Hitel
  Én azt hittem mostanra tudok otp-t venni 6ezer alatt, erre wtf?%$#!
  Na mindegy, ráérek várok. Van egy kis apróm lehet tudok 4ezer alatt is vásárolni
  😉
  Meglátjuk. Ha nem, nem. De most nem merek még beszálni, sztem is bullshit amit látunk…nonszensz. vmi nem stimm. Közben mindenhol enyhülés…lazítás a korlátozásokon…vihar előtti csend?
 • Szgergo88
  Névtelen / nda:
  Nem, nem szoktam kp-t felvenni. De most jó áron kifogtam 1-2 dolgot és kp kellett.
  Próbáld ki 😀 de már a cib eco hirdetésben is 810Ft az ATM alapköltség bankmo-n, ha rakeresel.
  A fooldali hirdetes viszont 150/400-at ir tovabbra is.

  bankmonitor.hu/bankszamla/adatlap/?lang=hu_HU&ID=7761&receiptOfMoneyAmount=150000&piecesCount=1&salary=true&pension=false&age=30&userType=worker&creditCardCategory=NO_PREFERED&averageAccountBalance=50000&averageSavings=0&onePerBank=true&internetTransferCount=2&internetTransferAmount=20000&branchTransferCount=0&branchTransferAmount=0&phoneTransferCount=0&phoneTransferAmount=0&fixedTransferCount=0&fixedTransferAmount=0&directDebitCount=2&directDebitAmount=15000&cashWithdrawalOwnAtmCount=0&cashWithdrawalOwnAtmAmount=0&cashWithdrawalForeignAtmCount=0&cashWithdrawalForeignAtmAmount=0&useFreeCashWithdrawal=true&cardPurchaseCount=30&cardPurchaseAmount=75000&smsServiceTransfers=false&smsServiceCardUsage=false&smsServiceNetbankLogin=false&postalAccountBalance=false&comparator=FIRST_AND_SECOND_YEAR_TOTAL_FEE&sort=FIRST_AND_SECOND_YEAR_TOTAL_FEE&roleCode=BM&calculationDate=2020-04-15&student=false&pensioner=false&publicServant=false&loanAmount=0&tab=RETAIL_ACCOUNT&start=0&count=10

 • TKO
  Kepe Az a google story csúnyán elbukott valamikor 2013 környékén, amikor volt egy nagy influenza járvány, és mindenki rákeresett, ha tényleg beteg volt, ha nem. Emiatt az algoritmus sokkal nagyobb esetszámot vetített előre, mint a tényleges.
 • Tréder
  Szgergo88:

  Erste hitelkartya
  Fokartya eves dij: 5.779 >> 5.976
  Bankfiokban torteno hitelkartya atvetel: 0 >> 3.265!!!
  Stb…

 • Kiszamolo
  Bicska, először másnak akartam hagyni, azt akartam beírni 149.999-nek, hogy a következő lesz az, csak egyszerre kettő hozzászólás született, így az enyém lett.
 • Ladislav
  A FED reakcioja: youtube.com/watch?v=O1hCLBTD5RM 🙂
 • nda
  Szgergo88::cib eco bankmonitor promócióval
  A bankszámlanyitást követő 1. és 2. évben 0 Ft-ba kerülnek az alábbi tranzakciók:
  […]
  – Adott naptári hónap 1. alkalommal történő Ft készpénz felvétele CIB Bank Zrt. által üzemeltetett saját ATM-ből (csak azon ügyfelek számára, akik nem igénylik a jogszabályi 2 db ingyenes készpénzfelvételt)
  Ja, és csak egyes atm-ek adnak ki 20 ezreseket.
 • VM
  én beszálltam a vagyonom 40%-ával. a máp+-okat eladtam. vettem 25 egység tesla, 25 wizz, 25 otp+mol és 25 s&p etf. és higgyétek el, hogy be fog jönni. ez ugyanaz, mint az ingatlan láz volt 2014-től. aki sokat vár vagy gyenge beleugrani, az kimarad. itt a minimum a duplázás, de egy tesla esetében a 450$-os részvények esetében 8x-ozódásra számolok. wizz esetében 2030-ig 4x profit. még időben vagyunk! de hamarosan már késő lesz. én akkor voltam gyenge, ki is maradtam az ingatlanból, most nem fogok. bár azt hozzáteszem, hogy én ezt a beszállási lehetőséget várom 2013 óta kb.
  még olyan részvényt fontolgatok, ami nagyon gatya lett, de helyre fog állni idővel, pl airbus vagy booking. 70%-okat esett ezeknél az árfolyam. aki arra számít, hogy még esni fognak az árfolyamok, az félrebeszél (pl újságírók). nézzétek meg a netflixet, meg az amazont, már a válság előtti szintek felett vannak.
 • VM
  még annyit akartam mondani jó tanácsként, hogy azoknak az infóikban bízzatok, aki ebből él, és becsületes. aik youtube nézettségből vagy kattintásokból szerzik a pénzüket, azokban ne bízzatok, mert ők (még ha képben vannak is) nem a tutit mondják, hanem a nézettségnövelésre mennek, azaz nagyot akarnak mondani, ami meg általában nem igaz. neveket nem írok, de vissza lehet ellenőrizni ezeknél, hogy xy fél éve vagy egy hónapja akár tőzsde témában mit mondott, abból mi jött be neki… egy dolog fix, ide tökösnek kell lenni beszállni. lehet, hogy bukó lesz – bár kicsi a valószínűsége -, de legalább volt tököd hozzá. a tesla pl. a 360-as legalsó árához képest már duplázódott 720-nál tart az árfolyam. sok sikert!
 • Kiszamolo
  Azért óvatosan az ilyen tanácsokkal, ez közönséges kaszinózás, csak a tőzsdén, de ettől még csak vad szerencsejáték, semmi több.

  Inkább ne csináld, mert sírás lesz a vége.

 • Kmiki

  elemzeskozpont.hu/miert-veszelyes-fomo-befektetes-tozsde-teruleten

 • Joe Black
  “…lehet, hogy bukó lesz – bár kicsi a valószínűsége”
  Híres utolsó mondatok… 🙂
 • Nagy Vonalakban

  “… nézzétek meg a netflixet, meg az amazont, már a válság előtti szintek felett vannak…”

  Bocsánat, lehet hogy hülyeséget kérdezek,
  de az nem lehet,
  hogy az OTP-vel és Wizz-zel szemben
  a Netflix és az Amazon tőzsdei értéke
  (a nagyobb forgalom és bevétel miatt) VALÓBAN emelkedett
  és ezt tükrözi a részvények ára?

  Én azért azt nem zárnám ki teljesen,
  hogy időnként bizonyos részvények mozgása leköveti a reálgazdasági változásokat.

  De persze ez lehet hogy hülyeség…

 • Kiszamolo
  Nagy Vonalakban, az emberek meghibbantak.

  Egyszerű gondolkodás: mindenki otthon van és Netflixet néz, meg az Amazonról rendel.

  Hiába teszik fel a kérdést, mitől lesz több pénze a Netflixnek, ha többet nézik, de ugyanannyit fizetnek?

  A P/E rátája pedig eddig is 80 volt, most már 100 felett van. Vagyis eleve be volt árazva egy brutális terjeszkedés, négyszer nagyobb profit a jelenleginél. Most ötször annyi profit van beárazva.

  Amazon ugyanez: 100 feletti P/E. Ha most nagyon-nagyon jól megy neki, lesz belőle 70 P/E. 20 felett minden P/E sok, kivéve, ha nagyon nagyon nagy növekedést várunk a cégtől.

  A Tesla is egy pocsék első negyedév után kilőtt. Hiába a kínai gyártás, a múlt negyedéves 112 ezer autó után csak 88 ezret tudott eladni.

  De ez már jó hír a befektetők szerint, mert egy éve, amikor se kínai gyártás nem volt, se legolcsóbb modell, se jobboldali kormányos modell és Model Y sem és az európai szállítás is csak február közepén indult, még rosszabb volt.

  A befektetők megkattantak, nincs más válasz erre.

 • GABOR8
  Szerintem ha beszallsz a tőzsdebe nem lesz bukó, csak az a kérdés mennyi idő alatt nem.
  Ha ki tudod ülni, rosszul nem jarhatsz. Mondom ezt úgy hogy van 6xxFtos Telekom részvényem 2010-ből.
 • ldd3

  Tegyél be egy stoppot kérlek, ha jót akarsz magadnak. EWT alapján akkora (C) hullám van lefelé indulóban itt pár napon belül (SP500 – max 5% emelkedés van még benne), ami körülbelül egy feneketlen gödör… Ha ehhez hozzáveszem még a munkanélküliséget, akkor ennek nagyon-nagyon csúnya vége lesz, és nagyon sokáig fog tartani.. Először a daytraderek fordulnak, majd a swing traderek is irányt váltanak, végül a hosszútávú befektetőket fogják kiütni, akik mentálisan nem bírják majd a veszteségeket. Nem újságírókra kell hallgatni, de én most olyanra se hallgatnék, aki _korábbi_ fundás eredmények alapján próbál útmutatást adni (fundás elemzés most használhatatlan!).
  Halkan megsúgom, hogy OTP 3000 felé tart, a Tesla pedig a $80-90 sáv felé. Őrültség, mi? Nem ez látszik? Nahát… 😉

 • SirAlexFerguson
  Miket látok itt némelyektől? 😀 Mint amikor a Portfolió írja, hogy mit kell venni…. MIcrosoft, Netflix, Amazon, Alphabet, Apple….. XD
  VM—TESLA— ez is fantáziadús célpont 🙂
  “Vegyél Bitcoin-t, azzal nem lehet bukni”. “Az arany az mindig megy, értékörző, szerintem beszállok, de Neked is venni kéne”.
  Óriási.
  “Az emberek a pénzükből mindig a legtöbbet akarják kihozni, de önmagukból soha.” Bocsi, ha nem pontos az idézet.
  Annyira megmosolyogtató a jelenlegi helyzet 🙂 Aztán vannak, akik persze sírni fognak, de hát ez egy ilyen világ.
 • csizkek
  “A befektetők megkattantak, nincs más válasz erre.” 1929-33 kornyeken hogy volt ez? Nem neztem tortenelmileg utana, csak epp most neztuk a Babylon Berlin sorozatot, 20-as evek Berlin. Es eleg sokat foglalkozott az 1929es osszeomlas elotti helyzettel. Hogy mar az utolso utani kisember is tozsdere tette a penzet Europaban is. Ez igaz volt anno vagy csak a sorozat dramaturgiaja?
 • valaki I.
  Azoknak akik a bankokon csodálkoztak voalá:

  24.hu/fn/gazdasag/2020/04/15/koronavirus-bank-kulonado-tao/

 • DontPanic
  : legtöbb esetben teljesen túlárazottak. Lassan minden ami nem kiemelten a rossz oldalon álló iparágban (pl.: turizmus, olaj) tevékenykedő céget túlértékelnek, mert nincs hova tenni a pénzt.

  Te vennél 1 mrd-ért olyan céget, ami utána évente jó esetben 10 milliót hoz? A rapid növekedésbe vetett hithez pedig nem csak szemüveg, de vmi hallucinogén is kell? Én speciel nem szívesen.

  A pénzbőség miatt viszont teljesen elszakadtak a részvényárak a fundamentumoktól. Akvizíciók is ott lesznek, ahol a piaci kapitalizáció értéke a béka feneke alá kerül (csődöt áraznak a részvénytulajok). Ilyen P/E-kel épeszű ember nem vesz semmit. Persze van amit én is vettem, de ez már spekuláció, felülés a száguldó vonatra, mert a betóduló további $$$ tovább fújja az árakat. Ezen lehet keresni, de ez így nagyon nem egészséges. Kérdés, mikor jön a szívroham. A szívritmuszavarok szaporodnak…

 • Tristis
  Jók ezek a tanácsok tényleg…. boldog-boldogtalan elkezd “befektetni”…..
  Én azt nem értem, hogy itt van a “nagy szabadság”, mindenki szépen üljön le és legalább 100 órát legyen szíves töltsön el azzal, hogy utánajár annak, hogy mibe teszi a pénzés és hogy mikor. Egy középfogkú nyelvvizsgához is kell kb. 1500 óra, tiszteljük meg azt, amivel foglalkozni akarunk.

  Ha csak ennyit belerakna bárki láthatná, hogy 25-30 P/E ráta fölött nem nagyon várható hosszú távon profit. Kíváncsi vagyok a FED meddig bírja tartani egymaga az egészet…. A piac torzításával megint csak azt éri el, hogy sok kisbefektető tönkre fog menni. Mert ők ki fognak szállni….

  Félreértés ne essék, én is felszabadítottam a hosszú távú magyar kötvényeimet, erre várok két éve, hogy ez megtörténjen, én is új vagyok. De örülök, mert még van időm olvasni, finomítani.

  Ha már felhozták, kíváncsi vagyok a Tesla kibírja-e…

 • Balaton
  Én se vennék most semmit, inkább maradjon ki az ember, de ez most lutri
  Egyébként a pe ráta se mindenható.
  Amd-nek például 190 a pe rátája, de ettől függetlenül ha a megkezdett úton haladnak, akkor simán van bennük fejlődés. (persze kérdés, hogy a várható válság mennyire fogja őket érinteni)
 • Maki
  a Teslát nem értem, miért nőne? Aki teheti, félreteszi minden pénzét, hiszen csak most jön a válság, el nem tudom képzelni, hogy valaki kaján és tusfürdőn kívül bármit vásárolna. Én még hitelt is vettem fel, 60k eur-t, most 0,68% kamatra, nekem ennyit megér, hogy plusz 3 évnyi tartalékom legyen a meglévő felett. Ha pedig 1 éven belül minden helyre jön, visszafizetem, végtörlesztési díj nincs.
 • Magyar nyugger
  A vicc az egészben, hogy tözsdére beszállni akkor kell, ha nagy a pánik és mindenki összeomlásról ír és zuhan minden. Persze ehhez tökösnek kell lenni, meg mindenki hülyének fog gondolni, meg aztán után ki kell ülni azt a 10 évet mosolyogva ami egy tőzsdei befektetés reális minimum futamideje.
  Ez nyilvánvalóan nem mindenkinek való, de attól még így működik.

  Amikor már a Kiszámloló is arról ír, hogy enyhül a válság és kisüt a nap is, akkor már rég késő…
  Tudomásul kell venni, hogy józan pénzügyi tanácsadó (lásd Kiszámoló) nagy közönség előtt nem mondhatja, hogy vásárolj bele egy zuhanó piacba, mert sok tapasztalatlan idióta beleugrik és elégeti a maradék ki vagyonát is, aztán megy a mutogatás.

  Ettől függetlenül aki nem a kenyérre valót viszi a tőzsdére és tud nyugodtan ülni a fenekén 10 évig, az nagy valószínűséggel jól jár. A világ eddig sem omlott össze, és valszeg most sem fog.

 • V
  azt nem gondolod hogy egy-egy ceg profitot is termel, nem csak grafikonbol all a tozsde-moka? En sosem grafikont veszek hanem ceget ami termel. A profitabilitast osszehasonlitom egyeb befekteteseim (ingatlan, kotvenyek) varhato hozamaival, termeszetesen sulyozva a befektetes kockazataval. Ez egy kicsit mas mint “vettem Teslat tegnap x-ert es nezd meg mar ma is 2x-et er!”. Mivel egyre tobb ember veszti el a munkajat igy csokken a fizetokepes kereslet, egyelore annyit tudunk hogy a tavalyitol szamottevoen kevesebb profitra szamithatunk. A Tesla-kaszino ma lehet hogy 2x-et er de az tuti hogy elsok kozott lesz amik holnap felezodnek. Attol hogy nem fogod fel a kockazatokat attol meg ervenyesek rad is. Ettol fuggetlenul hosszu tavra mar erdemes lehet csipegetni reszvenyeket, CEGEKET venni szigoruan fenntarthato hitelekkel es profittal
 • V
  jelzalog vagy szemelyi kolcson? melyik orszag? PEMAK-ban parkoltatod vagy szamlan?
 • lvjtn
  most megy az oromkodes es optimizmus a tozsdei befektetesben, aztan majd 3-6 honap mulva, mikor 50-70% bukoban lesz a sok kezdo, menni fog az ajvekolas, hogy az allamnak meg kene menteni a “kisbefektetoket” meg tilcsakbeasortot! blabla. oly sokszor volt mar ez, az amatorok sosem tanulnak. en ezert szeretem a tozsdet, reszben szerencsejatek, de a tudatlansagot, eszetlenseget nagyon kimeletlenul buntetni. kb. az egyetlen, ahol a hulyeseg hosszutavon garantaktan fajni fog.
 • Pampalini
  Kövezzetek meg, de nekem kimondottan tetszik, hogy megosztotta velünk a konkrét döntését, a konkrét portfólióját. Ez az, amit Miklós nem tehet meg, de kommentben szívesen olvasnék több ilyet, amit aztán az értő közönség megvitathat.
 • Skrilly
  akkor Kiszámolóra sem érdemes hallgatni, ha visszanézed, hogy jöttek be amiket mondott.
  2013-ban megírta, hogy a bitcoinnak mindjárt vége, betiltják, lemegy az értéke nullára, ne vegyél 70 dolláron.
  2017-ben, 320 dolláros árfolyamnál és évi 100 ezer autó eladásánál megírta, hogy a Tesla nem tud autókat gyártani, de ha tudna sem tudná eladni őket.
  Remélem mindenki hallgatott rá, és senki nem vett 70 dolláron bitcoint és 320 dolláron Teslát.
 • DontPanic
  :
  persze, hogy nem mindenható, de ha egy cég folyamatosan néhány %-os marzzsal operál, akkor nem túl bíztató. Minden cégnél, iparágban lehet akár több év is, ahol egyedi tételek felemésztik a profitot. Ilyenkor a PE valóban félrevezető.
  A várakozások lehetnek pozitívak a cég teljesítményével kapcsolatban, ami megjelenik az részvényárban.

  Viszont most a legtöbb esetben nem a cégekbe vetett hit viszi az árfolyamot, hanem az a hit, hogy egyre többen fognak beszállni, ami tovább fogja fújni a lufit.

 • Kiszamolo
  skrilly, soha nem mondtam, hogy vegyél valamit és továbbra is tartom, hogy a Tesla egy hatalmas lufi ezeken az árakon és a bitcoin még annyit se ér, mint a tesla.

  Az, hogy valamiért mennyit adnak meg mennyit ér, az két külön dolog.

  De ha te szerinted egy talán soha nem látott válság küszöbén egy alig 10 éves autógyár, ami még egyetlen egy évben sem termelt profitot és tőke szempontjából mindig is a leggyengébb láncszem volt a világon, csak az olcsó hitel és a mánia tartotta eddig is életben, ér 700 dollárt, miközben növekedni sem nagyon tud már, akkor ne habozz, vásárolj.

  Hátha most is lesz nagyobb bolond a piacon. De az is lehet, bejön és tényleg annyit ér a cég, mint az összes német autógyár együttvéve. Ki tudja?

 • C.
  Már mindenhonnan osztják az észt! Most akkor szórjuk a pénzt vagy kuporgassuk?

  index.hu/velemeny/2020/04/15/fontos_hogy_ne_hallgasson_az_asz_elnokere/

 • random

  Az ő befektetési döntése, ő dolga, de az ilyen szekta szintű, porszívóügynökös szöveg mellett nem lehet elmenni. Baromságokat írsz, és félrevezeted az embereket. Nyilván ez a célod, mert felfogtad, hogy emelkedés a keresletből lesz, és rá kell beszélni minél több embert, hogy vegyék azt, amit te, mert “tutijó”. Kb. ennyit mondtál el, semmilyen érvet nem mondtál.
  SZokott itt valaki portfolio.hu fórumokat olvasgatni? Tele van a fórumuk ilyen emberekkel, akik azért írogatnak, hogy mások vegyenek minél több ezt-azt. Nagyon bírtam azt a fószert, aki legutóbb a 4ig fórumon biztatta porszívó ügynök stílusban az embereket, hogy vegyen mindenki 4ig-t, mert T-system akvizíció, itt lesz 5000-es árfolyam (most 500 körül van). Még akkor is ezt mondta, amikor hetek óta zuhant az árfolyam, 1000-ről 600-ra, és minden bennfentes eladott mindent, és kijelentették, a felvásárlás kútba esett.

 • csgary
  Szerintem egy vicces csávó aki a tökéletes bukó receptjét osztotta meg veletek, és most dörzsölgeti a kezét valahol hogy hány balek teszi meg a tétet. Alapvető hogy ismeretlenektől semmilyen körülmények között nem fogadsz el befektetési tanácsokat.