Átírták az ingyen napelemes pályázatot - utólag

2022-03-11
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Ingyenes napelemes pályázatot írt ki tavaly a kormány, amivel az átlagos vagy annál szegényebb háztartások napelemes rendszerhez jutását kívánta elősegíteni.

Sok feltétel teljesülése plusz pontokat ért a pályázaton, mint a gyerekek nevelése, szegényebb régióban való megvalósítási helyszín és így tovább. Összesen akár hét plusz pont is volt szerezhető.

Napelem: állami támogatással vagy anélkül?

Sokan nem is pályáztak, mert bár a feltéteteleknek megfeleltek, de úgy gondolták, hogy mivel a plusz pontokra nem jogosultak, felesleges beadni a pályázatot a túljelentkezés miatt.

Na, ők most pórul jártak, de nagyon. A több lépcsőre elosztott keretet összevonták (illetve már csak egy lehetőség lesz ősszel) és azzal a lendülettel a plusz pontokat is eltörölték, vagyis mindenki kap pénzt, amíg az el nem fogy.

Erről ennyit, nem akarok rosszmájú lenni és azt mondani, hogy hozták a szokásos formát. Ezért nem mondom. 🙂

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram