CIB hitelkártya csökkenő visszatérítés

A CIB csökkentette a maximális negyedéves hitelkártya-visszatérítést 7.500 Ft-ra, kivéve az aranykártyát, ahol 12.500 Ft a negyedéves limit. Hirdetmény

További hír, hogy igényelhető a CIB mobilalkalmazásban eldobható virtuális bankkártyaszám, azonban ezt nem tudtam kipróbálni CIB-es számla hiányában. Aki tudja, hogyan működik és mennyibe kerül, írja meg a hozzászólásokban.

Az eldobható virtuális bankszámla-szám előnyeiről már itt írtam:

Eldobható bankkártya szám

S ha már CIB, új kondiciós lista március elsejétől erre.

Köszönjük a hírt Róbertnek és Nymannak.

Share

20 hozzászólás

 • -=Magic=-
  Ez mondjuk engem is érdekel.
 • Veszter007
  Nagyon szép és nagyon jó a CIB alkalmazása, csak tele van buggal. Mint egy béta verzió. Talán a nyáron váltott betara alfa-rol Ha kijön egy frissítés (mint pl. a tegnapi) egy hétig alig lehet belépni a banki felületre (teljesen mindegy mobilról, java-s app…). Ma is 1-2 perc mire beengedett, de sokszor eldobta a belépést. 2019-ben min. 37 napot állt a rendszerük munkaidőben minden előzetes jelzés nélkül (ennyit írtam fel)
  Adnak valami újat, javítanak hibákat, helyette lesznek újabb hibák, amik eddig működtek
  Én tavaly február óta küzdök ezekkel a problémákkal kiemelt vállalati ügyfélként. Ha tehetném váltanék, pedig Inter Európa bank-ból lettem CIB-es.
  A virtuális kártyát próbáltam, de server error volt a válasz
  Latom a potenciált és a célt és tényleg szép az alkalmazás, de az még messze van mire napi szinten, zökkenőmentesen használható lesz.
  Talán egyszer a távoli jövőben…
 • Laney
  Tegnap jött ki a CIB mobilalkalmazás frissítés, egyelőre minden kártyaműveletre rendszerhibát ír ki (nem csak a virtuális de a sima kártya műveletekre is, ma egész nap nem sikerült megváltoztatni a limitemet). Egyébként kondíciós listában nem találtam, az alkalmazásban pedig nem irt ki semmilyen költséget, elképzelhető, hogy ingyen van? 🙂
 • kissc
  A kártyák menü alatt megjelent új opcióként a virtuális kártya. A meglévő kártyákhoz tudjuk csatolni, azokról lehet feltölteni. Egyszer és többször használható is van a feltöltés keretéig. Nem tudom, hogy mi van ha az egyszerit választom de nem használom fel a teljes keretet, nem próbáltam még (a CIB ingyenes netkartyajat használom hasonló módon feltöltősként).
 • -=Magic=-
  Nos, amit eddig megtudtam.: Jelenleg nincs se egyszeri se éves díja. Ingyenes (még).

  Napi 3db egyszer használatos és napi 1 db többször használatos kártyát lehet generálni.

  Egyszer használatos 5 napig használható fel.
  Többször használatosnál pedig a létrehozáskor lehet majd megadni, hogy hány hónapig éljen. 1-3-6 hónap talán.

  CIB bank weben még nincs róla kint se kondíciós lista se leírás róla.

  update: próbáltam generálni egyet, de rendszerhibára fut, szóval még új a dolog nekik is 🙂

  Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

 • gyoztes
  Azt mar megtalaltam, hogy ha nincs fizikai kartyam, akkor nem kesz virtualis sem. Szerintem semmi koze a kettonek egymashoz, de ok tudjak. Par napja volt egy (kotelezo!) szoftver frissites, azota lehet ez. Menubol siman elerheto.
 • Gábor
  Nálam se működött a kártya generálás
 • Andris
  Sziasztok!
  Elég noob vagyok még a témában sajnos, szóval sokatoknak valószínűleg egy bagetel kérdés lesz a következő. Olvasgattam, hogy régebben, amikor még nem volt kizárva a visszatérítésből a MÁK hitelkártya vásárlás esetén, szép pénzeket is lehetett ezzel akasztani. Tudom, hogy ez ma már nem igen működik, egyrészt MÁK-ra talán nem is térítenek vissza, másrészt gondolom maximalizálva van a visszaigényelhető pénz. De mi a helyzet külföldi hitelkártyák esetén? Azoknál sem lehet ezt manapság eljátszani?
  Előre is köszi.
 • gab
  Off: Probaltam CIB-es (idegen) kartyaval sok KP-t (400e felett) felvenni Unicredites automatabol, de csak 250e ment… Eddig ment a max. 1 millio is… Ez van… A CIB max 400e-t enged egy alkalommal sajatbol.
 • Zoarden
  Csatlakoznék eygetértéssel a CIB alkalmazások minősítését illetően. Amint alkalom adódik lépek a céges és a magánszámlámmal együtt máshová.
  Tudtok ajánlani cégesre valami normálisabb lehetőséget (kata-s kis cég)?
  A kártyalétrehozás nekem is rendszerhibára futott.
 • Kiszamolo
  Zoarden, katás cégnek Gránit vállalkozói számla, nincs havi díj, első 5 utalás ingyenes (csak tranzakciós adó), a bankkártya drága, de az máshol is, ha vállalkozói. (Ha azóta nem változott a feltétel.)
 • gaborr
  MKB, Budapest, Takarék, Erste ad 800-at idegen kártyával.
 • matetoth

  CIB-nél (és cetelemnél – nincs tapasztalatom) nincs még MÁK kizárás, de ezzel a havi 2500 visszatérítéssel emiatt már biztos nem éri meg kiváltani (havi ~800 forint a költsége)

  Milyen a cetelem? Nem ír sehol, tényleg nincs visszatérítési limit?

 • bobo
  Én most nyitottam Unicredit Partner Aktív Zéró számlát. Sehol se reklámozzák, de ha eon ügyfél vagy, megéri.
 • gaborr

  3.4. A kedvezmény havonta legfeljebb a Hitelkártyán engedélyezett hitelkeret mértékéig végrehajtott vásárlási tranzakciók után vehető igénybe és az elszámolás a tárgyhó első és utolsó napja között beérkezett tranzakciókra vonatkozik
 • Viktor
  A CIB netbank szörnyű lett, többet áll a rendszer, mint amennyit működik.
 • Péter
  Olyat miért nem lehet, hogy mivel a telefonnal úgyis hozzáférek a számlámhoz, csináljanak egy virtuális bankkártyát, amivel fizikális bankkártya megléte nélkül is fizethetek a telefonnal?
  Minek az a plasztiklap (amivel hozzáférek a számlámhoz), ha van egy zsebszámítógépem (amivel hozzáférek a számlámhoz)?
 • Péter
  A visszatérítés összeg csökkentésénél nagyobb módosítás, hogy a negyedév első hónapjában kell regisztrálni, míg korábban elegendő volt a negyedév végéig!
 • Tommancs

  Nemcsak Európában használ az ember bankkártyát. Az USA-ban sok helyen most is csak a mágnescsíkos elfogadás az egyetlen opció. Ott hogy használod az NFC-s telefont? Sehogy. Áramszünet esetén tankoláskor / extrém kis forgalmú helyeken meg a régi “vasaló” is előfordulhat. Nagyon ritka, de megeshet.
  Azon kívül a telefonod elromolhat, eltűnhet, lemerülhet.
 • nyman
  Én küldtem a virtuális bankszámlaszámos hírt, hát még nekem sem sikerült ilyet csinálni. Rendszerhiba.

  Újabb két fintech megoldás:
  greenpass.pro/gpcard Ez magyar(?)
  bunq.com/ Ezzel meg a hódókat lehet etetni.
  🙂