Domino Most meghosszabbítva

A Domino feltöltőkártyához választható Most kiegészítő csomag érvényessége meg lett hosszabbítva augusztus végéig, így továbbra is 9 Ft-ért hívhatsz Telekom mobilt és 19 Ft-ért egyéb hálózatokat feltöltőkártyával. (Külföldön továbbra sem él a kedvezmény.)

Másik távközlési hír, hogy élelmes emberek Budapesten észrevették, hogy megjelent a Digi mobil a választható hálózatok között. (Kézi hálózatválasztás esetén.)

Ez még természetesen csak a tesztüzem lehet, viszont ad némi reményt, hogy talán tényleg elindul végre a Digi mobilszolgáltatása szeptember végén.

Share

15 hozzászólás

 • Gauchos
  Vajon újra aktiválni kell a Most-ot vagy automatikusan meghosszabbítják?
 • Kiszamolo
  Azt írja, semmi teendőd. Már többször hosszabbították eddig is.

  De azért majd ellenőrizd júliusban, él-e.

 • Penge
  Mikor megláttam a cikk címét épp akartam írni, hogy egyre nyilvánvalóbban rettegnek a Digitől, de megelőztél.

  Néha elgondolkodom rajta, hogy az emberi tudatlanság és a felelőtlen pénzkezelés (kamatmentes részlet) az egyetlen, ami miatt még létezik a 3 nagy szolgáltató a lakossági szegmensben. A feltöltőkártya és a 4700, illetve 6500-as KORLÁTLAN mobilnet, plusz 7000 Ft-os KORLÁTLAN hívás+sms flottás csomagok (hűség NÉLKÜL) minden felhasználói szélsőséget képesek lefedni, mégpedig a legkedvezőbben.

 • PÁr
  A Most opciót nem augusztus végéig, hanem visszavonásig hosszabbították meg.
 • Kiszamolo
  “Meddig használhatod a Domino Most opciót?
  Az akciós ajánlat 2017. augusztus 31-ig érvényes. Az akciós időszakot a Telekom meghosszabbíthatja, ilyenkor nincs teendőd, az opciót tovább használhatod, nem szükséges újra aktiválni.”
 • promociós
  Nem mellesleg a 20-asnak is van hasonló akciója. Pár hónapja használok egy feltöltős sim-et és belépve a mymenübe találtam 9 Ft-os percdíjat BÁRMELY HÁLÓZATBA. Annyi megkötés van, hogy a 135 Ft-ot, (15 percet) 7 nap alatt lehet lebeszélni. Elvileg bármikor újra meg lehet rendelni, de csak lefogyás után érdemes, mert elveszik, ami még rajta van/maradt.
  Saját hálózatba meg 20 perc 100 Ft-ért, szintén 7 napos megkötéssel ugyan úgy.
  De van 25 perc sms és 25 sms egyben (hálón belül) 150 Ft-ért ugyan ilyen feltételekkel.

  Régen hallottam olyat, hogy amit olcsón kínálnak, az csak először ennyi, utána egyre drágább és 1 hónap szünetet kell tartani és utána indul újra az olcsó percdíj.
  De, mivel nem próbáltam még, nem tudok nyilatkozni, amit írtam az pedig csak a promó. Ha valaki kipróbálta már, vagy ismeri írja meg, hogy olyan jó-e, mint amilyennek látszik. Vagy csak vész esetére jó.

 • promociós
  Na elírtam az utolsót. 25 sms ÉS 25 perc EGYÜTT, összesen 150 Ft 7 napra hálón belül…

  OFF
  A Telenor a tv szolgáltatással is nagyon nyomul, most újult meg, 75 csatornát ad 4500-ért, de akinek (mondjuk 100 Gb-os mobilnetje /70-150 megabites sebesség/ van kb. 6000 Ft-ért) kap 3500 Ft kedvezménykeretet, így azt felhasználva csak 1000 Ft a tv díja, de nincs megkötés úgy, mint pl. a UPC-nél, hogy hány eszközön futhat egyidőben.
  ON

 • Kiszamolo
  Promo, én már próbáltam. Kétszer megrendeled, utána egyre nő az összeg, amit le kell beszélni. Csak akkor éri meg, ha pont annyit beszélsz, ami ugye soha nem úgy van.
 • promociós
  Köszi! Sajnos ettől tartottam, de vésztartaléknak nem rossz. Vagy variálni a 3 csomagot, így csak 3 havonta lenne használva 1. Igaz, akkor 3 hétig el kéne lenni a 19 Ft-os percdíjjal…

  A tv szolgáltatás viszont tényleg jó, bár én épp most mérgelődöm, hogy a BBC Earth-öt már át is rakták a max-ba, így ott is megy/ment a varia, ami minden tv-s csomagnál bosszantó, de nem szoknak le róla úgy se…

 • Kiszamolo
  Promociós, kétkártyás telefon alap. Második kártyának Domino Fix Extra online megrendelve 990 Ft-ért, így 1 GB net időkorlát nélkül plusz 80 perc beszélgetés, vagyis 12,5 Ft/perc. Ha olyat hívsz, ahol mindegy, hogy milyen számról hívod, akkor ezt használod. Ha elfogyott, akkor igényelsz újat. Mivel 1 GB net megér időkorlát nélkül ezer forintot, így a 80 percet egyébként is ajándékba kapod.

  https://kiszamolo.hu/jo-ajanlat-a-telekomtol/

  Kombinálva Domino Mosttal és VOIP-pal plusz Viber és társai, fillérekből megvan a telefonálásod.

  Ha meg többet beszélsz, ott a rengeteg flottás ajánlat.

 • PÁr
  Kiszámoló, nincs igazad, a Telekom lakossági ászf. 9. melléklet 18. pontja szerint a Most opció igenis visszavonásig érvényes. Te a weboldalról idéztél, de ugye az ászf. a hivatalos. A Telenor 9 Ft-os akciójánál sincs igazad abban, hogy csak akkor éri meg, ha pont annyit beszélsz. Ha a kifizetett percmennyiség fele+1 percet beszélsz, már olcsóbban jössz ki, mint a 19 Ft-os MyMinute tarifa. És még egy pontosítás: az online rendelt Domino Fix Extra kártyán lévő 1 GB nem korlátlan ideig használható, hanem 365 napig. Ez persze hosszabbítható, de az már újabb pénzbe kerül.
 • Kiszamolo
  Pár, min is lovagolunk tulajdonképpen? Hogy az ÁSZF hivatalos nyelven hogy fogalmaz és hogy a Telekom azt mondja a honlapján, hogy erre a visszavonásra most újabb két hónapig nem kerül sor?

  Meg azon, hogy a megvásárolt kártya érvényessége egy év, így logikusan a net érvényessége is egy év, de meghosszabbodik mindkettő, ha töltesz fel pénzt?

 • PÁr
  Nem lovagolunk. Te azt írtad, hogy augusztus végéig, én meg azt, hogy visszavonásig. Nem ugyanaz. Te azt írtad, hogy “1 GB net megér időkorlát nélkül ezer forintot”, én meg azt, hogy nem időkorlát nélkül, hanem 365 napig. Ez sem ugyanaz. A blogod olvasóit szerettem volna pontosabb információkhoz juttatni.
 • -nb-
  hát ez a sok t@k@lodes, ráadásul külföldi net alig van ezekben 🙁
  jöjjön a digi, már alig várjátok
 • Béla bá
  Hülye T-Mobile most tényleg 2 havonta fogja hosszabbítani a Most opciót?
  VoIP blazer amúgy nálam nagyon jól muzsikál mióta van jó 4G+ -os netem.
  Blue mobile-nál én csak 3G-s netet kaptam és ott nem ment olyan jól a Voip.