Domino Most ennyi volt?

Timitől jött az alábbi üzenet:

Akit érint. A Domino Most Opciót havonta újra kell aktiválni október 1-től és csak a csodálatos Telekom App segítségével lehet ezt majd megtenni, 1777 telefonszámon és a Telekom fiókon keresztül nem. Most érdeklődtem a Telekom chaten, mert nem voltam benne, biztos, jól értem-e a ma küldött sms-t, amit kaptam tőlük.

Nagyon ügyfélbarát…

Én még nem kaptam üzenetet, de érdemes lesz figyelni rá. Akinek van információja, vagy meg tudja a hírt erősíteni, a hozzászólásokban megteheti. (A Domino Most-tal 9 forintért hívhattál telekomos számokat és 19 forintért egyéb számokat.)

Egyébként ránéztem ma a Telekom appra és nagyon megváltozott, hátrányára. Eltűnt belőle a kapcsolat kártya és minden kedvezmény, pedig elég sokat használtuk azokat. Nálam már csak feltöltésre és egyéb szolgáltatások bekapcsolására lehet használni az appot.

Ha tényleg megszűnik a Most opció (na jó, elérik, hogy elfelejtsd újra és újra beaktiválni), akkor marad a VOIP. Jelenleg a Callingcredit a legolcsóbb, két forint egy perc hívás. (Majdnem) ingyen netet továbbra is kapsz a Telekomtól. Már csak egy kétkártyás telefonra van szükséged.

Update: megjött a Telekomtól is a levél. 🙂

Először is szeretnénk jelezni, hogy a cikkben leírtakkal ellentétben az új Telekom app tartalmazza a Kapcsolat kártyát. (Ha kell, személyesen bemutatom, hogy az én appomban nincs ott a kártya, ahol mások szerint ott van. Kerestem frissítést, de nem elérhető. De ezen nem veszünk össze.)

A Domino Most igénybevétele kapcsán leírtakat a következőkkel szeretnénk kiegészíteni:

A továbbra is kedvezményes percdíjakat biztosító Domino Most opció október 1-től a Telekom alkalmazásból érhető el. Bár igaz, hogy a Telekom alkalmazásban havonta szükséges megismételni a Domino Most aktiválását, fontos megemlíteni, hogy érintett ügyfeleinket minden esetben SMS-ben emlékeztetjük az aktiválás megismétlésére.

A Domino Most egy újabb érv a megújult Telekom Alkalmazás használatára, ahol különleges, csak az alkalmazásban elérhető ajánlatokat is választhatnak ügyfeleink. A Telekom Alkalmazás használata belföldön nem csökkenti az ügyfelek adategyenlegét.

Share

100 hozzászólás

 • Szaky
  pez
  2018-09-26 at 12:55

  Dolgoznak mint az őrület a mi Váci úti irodaházunk tetejére nyáron telepítették a bázis állomást.

 • Tiborg
  Tulajdonképpen felháborító, hogy Magyarországon ilyen pofátlanul magas árakat kérnek a telefonálásért, miközben 10+ éve hallgattam a rádióban egy telekom szakértőt, aki néhány évre tette azt, hogy ezért egyáltalán pénzt kérjenek. 1 perc telefonálás kb. 1MB adat minden tömörítés nélkül (mobilon felére-negyedére tömörítik), ki lehet számolni mibe kerül ez a szolgáltatóknak. Lehet azzal jönni, hogy fenntartás, áfa, adó és egyebek, de mikor egy korlátlan mobil adat csomag 4-6 ezer Ft., és szinte bárhol Európában a hazai törtrészébe kerül a telefonálás, akkor nehezen magyarázható mással, mint egy hatalmas állami-szolgáltatói átveréssel.

  Más: A VOIP-nak, mint módszernek a mai gyakorlatban tökéletes a hangminősége, a gond az Androidos szoftverekkel, és gyenge minőségű szolgáltatókkal van. A Callingkredit állítólag elég gyenge minőségű szolgáltató. A magyar Reenger szolgáltató ezzel szemben …

 • Tiborg
  minőségű, és 500Ft-ért ad 200 perc beszélgetést 1 hónapra. Hátrány, hogy 21-es körzetszámú saját számmal megy ki a hívás, nem a saját mobilszámmal.

  Még annyit jegyeznék meg azoknak, akik sz..rrágásnak tartják a feltöltő kártyával való vesződést, hogy egyszer mindenki azon spórol, amin akar és tud, akit nem érdekel ne foglalkozzon vele. Másszor, ha minden családtagnak kell valami megoldás, akkor már nem is olyan csekély összegről van szó.

 • Kiszamolo
  Szaky, még a vezér is jövő évet mondott várható indulásnak. Ez megy a Diginél már három éve. Nem tudom, mit akarnak, vagy legalább ők tudják-e.
 • AAA

  A GSM kodek azt hiszem 13Kb/s-t fogyaszt, szóval egy perc megvan kb. 100KB adatforgalomból. A 64/64-es kodekek fogyasztanak percenként 1MB körül, de azok sokkal jobb hangminőséget adnak mint a GSM.
 • insider

  “ki lehet számolni mibe kerül ez a szolgáltatóknak”.
  Tényleg?
  Van fogalmad arról, hogy pl. 900 MHz-en egyszerre hány frekiblokkot lehet kiosztani, cellákban ezt milyen sűrűn lehet lerakni, a forgalom figyelembe vételével hány ezer cellát és repeatert kell építeni, mennyi bázisállomást, átjátszót és mikro-t telepíteni, mennyibe kerülnek, mennyi a bérleti díj, a villanyszámla, az átviteli hálózat költsége, mennyit kellett fizetni a 2013-as és 2014-es frekitenderen a sávokért, mennyibe kerül 5-7 évente modernizálni a teljes hálózatot, (az új sávok miatt az összes eszközt kicserélni (a GSM-et is))?
  OK, persze van profit, de a MB-ozás hülyeség olyan mintha a péket basztatnád, hogy 25 gramm búza van a kifliben, a búza tőzsdei ára 40.000/tonna, akkor hogy merészel 1-2 Ft-nál többet kérni a kifliért?
 • zichie
  Én évek óta voip-t használok kimenő hívásra. Freevoipdeal a szolgáltatóm, ez picivel drágább, mint a callingcredit, de nincsenek hívásproblémák, pl. hívott fél nem hall… stb. Már egy jó ideje nem is figyelem a magyar szolgáltatók percdíjait, nem érdekel, nekem jó a VOIP, ezt szoktam meg. Sokan panaszkodnak a VOIP-re, de nekem valahogy nincsenek problémáim, bár ez lehet, hogy készülékfüggő. Korábban volt olyan telóm, ahol akadtak problémák, de ezt több, mint 5 éve volt. Több, mint 10 éve használok kimenő hívásokra VOIP-t és több, mint 5 éve “hagyományos” GSM-et már nem.
 • Tiborg

  Ezek szerint az osztrák, német, olasz, román…stb. mobilos cégek valószínűleg jótékonysági intézmények, mert a hazai ár tört részéért vannak feltöltőkártyás csomagjaik.
  Amúgy a kifli ár nagyon jó példa arra, hogy abban pont nem 25gr. búza van, hanem nagyon is meghatározó része a végtermék árának. Itt inkább arról van szó, hogy rétes áron adják a kenyeret.
 • Tiborg

  Amúgy vegyük azt, hogy ugyanez a szolgáltató 3500Ft-ért ad 4000MB-ot ugyanarra a feltöltőkártyára, tehát 1Ft alatt ad 1MB-ot. Ha ugyanezt telefonálásra használom el, akkor ugyanezt 30-100-szoros árért adja, de van amelyik sokkal többért. Nagyon korrekt ugye?
 • Béni
  Most cheteltem az ügyfelessel és igen most megszűnt, de Okt. 01-től ismét elérhető az aplikációban amit havonta rendelni kell.
 • Tiborg
  Mi van-lesz a régebben aktivált, de ma is élő MOST opcióval? Nekem még mutatja a Web-es Telekom felület.
 • Gabor

  Ezek szerint az osztrák, német, olasz, román…stb. mobilos cégek valószínűleg jótékonysági intézmények, mert a hazai ár tört részéért vannak feltöltőkártyás csomagjaik.

  Hat kerlek ez nem ennyire igy van.
  Nyilatkozok a nemet reszröl (felöltökartyas). 3 nagy szolgaltato van Telekom Vodafone O2. A többi (Alid Lidl stb) mint virtualis.

  Vodafone, Telekom 9 cent / perc / SMS minden halozatba (O2 az is csak az itt gyenge tereröben)
  Igen jol latod az kb 29 Ft / perc

  Persze lehet venni több percet kedvezöbben, de az a különbseg, hogy 28 napig el az a tarifa ( Es az a legjobb. Pl 1.5 Gb net 9,9 €, 700 MB 6.99 € Es 28 napig el. Szoval nem viheted at) meg ha sokat beszelsz akkor akkor van az 25 EUR korlatlan beszed +4 Gb net.
  Teljesen normalis hogy a vonaton / varosban epületen belül (Stuttgart Frankfurt) nincs Wifi de tererö (2G se sok esetben Telekomra Vodafone-ra is igaz ez) nagyon.

 • insider
  :
  1) Más országok mobilos cégei más ÁFÁ-t fizetnek, más méretgazdaságoságii sávban vannak, más árérzékenységű piacra dolgoznak (alacsony díjon is 2x annyit szednek be ügyfelenként), nincs nekik 2 féle különadó és még sorolhatnám. (de tőlem gondolhatod azt is, hogy a szemét multik magyar vért szívnak, a román nem ízlik nekik, nemtudom mire akarsz kilyukadni).
  2) A kiflivel ne fárissz, szerinted mennyi búza kell egy 5 dekás kiflihez? Másfél kiló???
  3) ” tehát 1Ft alatt ad 1MB-ot. Ha ugyanezt telefonálásra használom el,”
  Látom nem sikerült felfogni, hogy a 2G/3G alapú GSM/UMTS hangtovábbításban nem MB költségek merülnek fel, a GSM hívás nem IP alapú. Ezt használja még az ügyfelek többsége. Az általad említett internet MB-okat meg főleg 4G-n (és kisebb részben még 3G-n) használják el az ügyfelek. A sörcsapot hasonlítod a vízcsappal.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  @Gabor: Nálunk sokan kiegyeznének a német Aldi legkisebb csomagjával: négyhetente 8 euróért korlátlan beszéd + 1.5 GB adat.
 • Tiborg

  Nagyon sajnállak, ha neked csak ezeket kártyákat sikerült felfedezned.
  1 perc Guglizás (meg ismerősök beszámolói) után, ez jött be: mobile.lebara.com/gb/en/all-in-one-plans/c/payg-all-in-one
  Lehet vitatkozni, hogy miért nem jó (nincs 100%-os lefedettsége tudtommal), de nagyon sokaknak pl. nagyon megfelelne – itthon többszörösébe kerül akármilyen konstrukcióban.


  Rólad az észérvek lepattannak.

 • expect
  “de tőlem gondolhatod azt is, hogy a szemét multik magyar vért szívnak, a román nem ízlik nekik”
  :D:D:D
  Vagy csinálhatnák azt, mint a közművel esetében. Állapítsunk meg törvényileg egy a cégek számára veszteséges hatósági árat (a nép úgyis beveszi, hogy csak az “extraprofitot” szeretnénk itthon tartani :D:D ), aztán vásároljuk fel töredékáron a komplett eszközállományt, majd hozzuk vissza a Matávot, vezérigazgatónak tegyünk meg egy unokatestvért, legnagyobb beszállító lehet a szomszéd, a veszteséget pedig finanszírozzuk egy másik ágazat frissen kivetett különadójából. Ez a magyar gógyi, ennek van errefelé sikere! Nagyon résen kell ám lenni, mert a rohadt rezsiszörnyet a multik még a végén visszacsempészik az országba!!! 😀
 • birzol
  1pmobile.com Egy penny perce.
  Jelen cikkben arról a kínlódásról van szó, hogy még legalább valameddig ennek a háromszorosáért telefonálhassunk: 9 Ft
  Remélem érzékeli mindenki, milyen arányokról is van szó.

  A múltkori 10 gigás cikk alatt pedig linkeltem, hogy mit adnak a románoknak 1500 forintért. 50 giga net + korlátlan hálón belül + száz meg ezer(!) perc egész európába mobilra meg vezetékesre. És ez még nem is az extrém árairól ismert Digi.
  orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

  Mennyi is egyetlen perc nemzetközi hívás bármelyik magyar szolgáltatónál? Bőven 100Ft felett. Erről ennyit.
  De az is megérne egy misét, hogyha átmegyünk a határon, az EU roaming szabályozás miatt máris belföldi percdíjakkal tudunk bárkit hivni.

  Európa két szeglete a fenti két példa, két totál eltérő keresetek és fizetőképes kereslet, mi meg itt vagyunk köztük akár honnan is nézzük horror árakkal.

 • birzol
  Mi is 10+ éve VoIP-ot használunk, még a most tavasszal megszűnt Neophonex.hu – val kezdve, először csak nemzetközi hivasok miatt. Korábban cél hardvert szereztünk be hogy ne kelljen számítógép, az okos telefonok óta ez bármikor elérhető.
  Igaza van Tiborgnak, az Android a ludas, néha valahogy nem jól kezeli a sip protokollt. Nokián sose volt és itthonról sincs soha gond a minőséggel.
  Freevoipdeal, Megavoip, Callingcredit, és még vagy 40 klón, mindegy melyik, mind ugyanaz a szolgáltató és szerver park, ha valaki megpingeli a sip szervert ugyanaz az IP válaszol vissza.

  Flotta: igen, pár ezer forint is sok havonta, a nejem is most csodálkozik, hogy fel kell töltse a mobilját hogy megmaradjon a száma, 2000 Ft feltöltést nem használt el egy évig mióta ő is voipot használ. Korábban havonta ment el ennyi az előfizetésre.
  10 euró voipon pedig egy évig kitart, pedig mindannyian használjuk.

 • Gabor

  A Lebara az angol szóval ez rajtam nem segít. De köszönöm a segítőkészséget.
  Igen tudom, hogy a virtuális szolgáltatók (Aldi Lidl) sok esetben kedvezőbb díjakat tudnak kínálni, csak amikor néha örül az ember, h van térerő (ilyenkor csodálom / értékelem a Mo-i hálózatot), akkor inkább a valódi szolgáltatót részesítem előnyben.
  Am meg nagyon keveset telefonálok így ha átmennék másik szolgáltatóhoz akkor 1-2 € -t tudnék spórolni. Mobilinternetre természetesen virtuális szolgáltató van. Szóval 2 db SIM kártya van egyik telefonra másik netre.
  Szóval mindenki csinálja úgy ahogy neki jó. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy itt se minden tökéletes
  Tény az hogy nagyobb a választék és aki sokat telefonál annak kedvezőbb, de szerintem a kiszamolo flotta is nagyon jó árat ad.

 • Zabalint

  1. Az áfa ok, csak nem ennyi a különbség, hanem sokkal nagyobb. A különadók előtt is jóval drágább volt itthon mit a keleti és a nyugati szomszédunknál, igazából azóta még olcsóbb is lett, nem drágább, valamint a különadó szintén kevés, hogy ekkora különbséget magyarázzon. Ami az árérzékenységet és a méretgazdasagosságot illeti, érdekes, hogy az egymástól ezekben nagyban eltérő Ausztriában és Romániában is sokkal olcsóbb, mint nálunk.

  Én nem gondolom, hogy a multik a vérünk szívnánk. Szerintem a piaci hatékonysággal van a gond, és nem azért, mert kevés lenne a 3 konkurens, hanem mert nem elég öntudatos a vásarló. A szolgáltatók meg ilyen magas árak mellett pazarlóan tudnak működni. A telekom alvállalkozói lánca meg maga a vicc egyébként.

  A 2-es és a 3-as témában önellentmondásban vagy, akkor döntsd el, számít-e a termék és a szolgáltatás önköltsége a piaci árban.

 • Danhadnagy
  ezt én sem értem, miért ennyire drága. bármely külföldi kérdi (moldáviától írországig), mennyibe kerül itt a net, kinevetnek (talán törökország a kivétel). a németek azt sem értik, hogy kártyafüggő telefon. a kedvencem örményországban: veszel 300 forintért sim kártyát, és napi 100 forintért korlátlan net. de csak ha azon a napon felmész a netre
 • Tiborg

  Ezt a Lebara linket azért adtam be angol nyelven, mert azt értem. Van német, olasz, osztrák változat is, de van egyéb alternatív szolgáltató is. Ha érdekel, írsz a prohardver voip fórumba, ott sokan tudnak segíteni.
  Sokan 2 kártyát tartanak, egyik bárhol megy, a másikkal olcsón lehet hívni – külföldre is (bevándorlóknak van kitalálva).

  A hazai szolgáltatók egész fura árpolitikával dolgoznak: egyszer vannak nagyon olcsó, európai összehasonlításban is nagyon jó konstrukciójú új kártyák pl. a T-Maraton. Aztán ha ennek elfogynak az “ingyen” percei, akkor szívás az egész. A normál előfizetés a legnagyobb szívás, ezzel biztosan rosszabbul jársz, mint feltöltő kártyával. Aztán vannak a flották, amivel szintén csak azok járnak jól, akik sokat beszélnek. Valahogy a tudatlan, számolni nem tudó vagy nem akaró fogyasztói rétegre apellálnak , a szolgáltatónak csak ők számítanak.

 • Tiborg
  Kivétel ebből az áldatlan mobilos kínálatból, a Telenor korlátlan mobil adat csomagjai, ami ellen egy szavunk nem lehet.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : A virtuális szolgáltatónak pontosan ugyanolyan térereje lesz, mint annak a valódi szolgáltatónak, amelyiknek az infrastruktúráját használja.
 • attila
  én meg azt csinálom hogy a parkolást néha sms-sel fizetem aminek a tranzakciós költsége 22+22+75 huf azaz 119huf. ekkor feltöltök 1500-zal és ezért kapok 22perc beszélgetést, ami 5,4/perc forintnak felel meg, ha lefogy a 22 perc akkor megint fizetek egy parkolást és töltök 1500-zal és kapok megint 22 percet…..
 • Tiborg
  Egy újabb pofon az előfizetőknek:

  Legutolsó oldal alja. telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-9-melleklet-akcio.pdf
  300 perc beszélgetés bármely belföldi alapdíjas irányba 7napra, 600 Ft-ért, és 300 Ft-ért korlátlan nap.
  Csak Domino kártyásoknak.

 • S1M0N
  Nekem egyik kártyán se kellett aktiválni, alapból aktív volt. Sőt, olyan kártyán is tudtam aktiválni, amin eddig nem volt az.

  Most akkor mi van? 🙂

 • Meri
  “A Domino Most 2018. október 1-től 2019. január 31-ig elérhető feltöltőkártyás ügyfeleink részére.”

  telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/domino-most

  A lejárati dátumot remélhetőleg mindig kitolják…

  Ebben a formában erősen visszafogják a Domino Mostra számhordozókat, előfizetést Dominóra váltókat.

 • Tibor
  w.w. apamnak annak idejen mikor meg nem lakott velunk megcsinaltam ugy a gepet, hogy mikor bekapcsolta csak varni kellett mig bejon a skype, adott idoben bekapcsolta, vart, en hivtam, csak fel kellett venni (megmutattam melyik gomb). Beszed utan meg nem volt semmi dolga csak kikapcsolni a gepet (azt is megmutattam hogy).
  meg lehet azert oldani a regi generacioval is, csak nemi turelem kell mig elmagyarazod.
 • Orosz István
  A mai napig is elérhető opció a weboldalon (nem mobilos app). És ellentétben azzal amit sms-ben írtak, nem kapcsolták (még?) ki.
 • pez
  Most neztem az appot, es a Domino Most inaktivva valt tegnap ota es semmilyen SMS ertesitest nem kaptam arrol, hogy kikapcsoltak vagy ki fogjak kapcsolni. Ennyit a Telekom szavahihetosegerol…

  Mindenki ellenorizze!!!

 • István
  Tisztelt Telekom!Én 65 évesen nem nagyon boldogulok az appokkal.Miért ilyen bonyolult ez a modern világ,most minden hónapban zargassam az unokám a bekapcsolásért?Ez azért nem kívánható el senkitől még ha családtag is! Nekem önök voltak az első és egyben az egyetlen szolgáltatóm 1992-től.Nem tudom mitévő legyek.Üdvözlettel István
 • Dorina
  Nem találom sehol az appban az aktiválást. Tudna vki segíteni hol keressem. Köszi!
 • pez
  Emlekeim szerint Elofizetes / Hivas / Egyszeri, sajnos nem tudom ellenorizni, mert “A szolgaltatas jelenleg nem elertheto.”.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Előfizetés testreszabása -> Telefonálás, Kiegészítő telefoncsomagok szekció
 • Mindegy
  Valaki rájött, hogyan kell bekapcsolni?
 • insider
  :
  “Rólad az észérvek lepattannak.”
  Barátom, az hogy Miskolcon drágább a kifli mint Ózdon, az nem érv, hanem állapot,
  Neked nem tetszik hogy itt drágább valami, mint amott, és azt akarod hogy itt is legyen olcsóbb.
  Próbáltam rávilágítani, hogy lehetnek különbségek a költségekben, nem letagadva azt, hogy esetleg ez nem teljesen indokolja a teljes különbözetet. Elég jelentős rész lehet továbbá az oligopol piaci helyzet, ha nincs diszruptív versenytárs, akkor a bent lévő szereplők között összebeszélés nélkül is egy magasabb árszint alakul ki, senkinek sem éri meg csökkenteni. Itt sok múlik a állami szabályozón, hogy mennyire támogatja új szereplők belépését (segítek, mutyiországban szinte semennyire).
  Te ott tartasz, hogy “rétes áron adnak kenyeret”.
  További sikeres érv keresgélést kívánok!
 • Zabalint
  Szerintem ezt azért csinálják, hogy az appjukat reklámozzák, most hogy immár az stabilan működik végre.
 • Feri
  Tegnap kaptam sms-t, hogy kikapcsolták a Domino Most opciót. A letölthető app-ban viszont nincs lehetőség újra aktiválni, nincs benne az előfizetés testreszabásában.
 • geller
  Sziasztok!
  Miért van az, hogy nekem még csak a régi telekom app érhető el az App Store-ban?
  Holott a legújabb ios verzió van fent a telefonon.
  Geller
 • Eper11
  Én is kaptam sms-t, hogy kikapcsolták a Domino Most opciót, és csak az appban tudom visszaállítani. Az appban azonban nem találok sehol sem ilyen lehetőséget, pedig már többször is átnéztem minden ágát. Az előfizetés pontban annyit látok, hogy Domino 7.
  Tudna valaki segíteni, hogy mit kéne tennem?
 • Kiszamolo
  Eper: Áttekintés, ott kattints a számodra, utána bejön előfizetések, ott tekerd lejjebb, hívásnál minden hívásszolgáltatásra kattintasz, egyszeri szolgáltatások és ott lesz.
 • Eper11
  Ó, nagyon köszönöm, sikerült! Ha nem segítesz, feladtam volna a keresést. És vajon hányan fogják feladni…
 • Mindegy
  Nagyon köszönöm én is, soha nem találom meg magamtól.
 • der_
  Ha valakit érdekel:
  A telekom fiókodba felvehetsz másik számot is. Ha beírod a mail címet fel is ajánlja (persze ha ugyan azt a mail címet írod be amivel te is reggelve vagy). Ez látszik az app-ban. Így lehet butatelefonra is most opciót rendelni. A szüleimnek így csináltam.
 • Ilona
  Szeretném kérdezni valakitől hogy az Áttekintés-t hol lehet megtalálni mert nekem ilyen nincs,vagy legalábbis nem találom. Köszönöm előre is
 • RAJCZI TAMÁS
  NEM KELLET VOLNA A DOMINO MOSTOT ÁT ALAKITAN JO VOLT AZ AHOGY VOLT
 • Mérges Dénes
  Nekem minden tökéletesen működik,kapcsolat kártya is meg van,ide írnám azt is hogy akinek valami hiányzik az lehet attol is hogy nem minden mobil kompatibilis bizonyos alkalmazásokkal nekem Sam.A8 2018-as van! Ami engem érdekelne az idősebb korosztály akiknek nincsen csak nyomógombos telefonja de eddig tudták használni a MOST opciót azokkal most mi lessz,mert már nem tudják bekapcsolni.
 • Énvoltam
  John Doe
  2018-09-25 at 16:26
  “azt is mondta a kollegina, hogy 2019 február 5-én az egész Domino Most el fog tűnni a süllyesztőben.”

  Csak nehogy a végén az egész Telekom eltűnjön a süllyesztőben. 🙂

 • Orosz István
  Sziasztok,

  A Domino Most szolgáltatást internetes oldalon is újra lehet aktíválni!