E-mail gondok

2013-01-14
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Kaptam ma hajnalban egy felháborodott e-mailt egy ügyféltől, aki tanácsadáson vett részt, mert hogy ő fizetett én meg az e-mailjeire sem válaszolok.

A levélben láttam az elküldött e-mailjeit, valóban írt, azonban én a kettő közül egyet sem kaptam meg, a dátumok szerint is ellenőriztem. Az egyikben egy német nyelvű dokumentumot kellett volna elemeznem, arra minimum reagáltam volna, hogy nem tudok németül.

Itt jön a kérdés: az ő e-mail címe van fenn valami spamszűrő listán, vagy az indamail, ahol én vagyok ennyire megbízhatatlan?

Ha küldtetek olyan mailt, amire nem reagáltam, akkor lécci a kommentekben a pontos dátummal együtt írjátok meg. Ha a nevedet nem akarod kiírni, akkor monogrammal és tárggyal.

Nem tudok minden mailre válaszolni, van, hogy egy nap 20-30 érkezik. Főleg ha komplikáltat kérdeztél, akkor félreraktam későbbi válaszra, aztán a sok új betemette és elfelejtettem.

Viszont kíváncsi vagyok, hogy ez most egy egyedi eset (és nem is nálam van a gond), vagy ez már régóta előfordul, csak eddig senki nem tette szóvá.

Köszi a segítséget.

Next Post
Havi menü

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram