Éééés lépett a Telekom is

Nagy megújulás van a feltöltőkártyás mobilok piacán. Utoljára lépett a Telekom is.

Bár a honlapon (még) nincs fenn, mától már kérhetőek az új opciók az ügyfélszolgálat vonalán (1430 vagy +36-1-265-9210).

Domino Most, ingyenes megujúló opció: hálózaton belül 9 Ft, azon kívül 19 Ft, szépséghibája, hogy egyelőre csak január végéig garantálják.

Domino S: korlátlan hálózaton belüli hívás 30 napig 3.990 Ft. (Gyors fejszámolás: a havidíj 443 percet jelent a Most 9 forintos percdíjával. Ha felette beszélsz, akkor éri meg. Ne felejtsd, hogy perc alapú a számlázás.)

Domino M: 14.990 Ft 30 naponta, korlátlan beszélgetés minden irányban. (A piaci arányokat figyelembe véve havi 1.070 perc felett olcsóbb, mint a Most. Persze ha ennyit beszélsz, vannak sokkal olcsóbb korlátlan csomagok, a mindenféle flottáról már nem is beszélve. Akkor jó, ha csak egy-egy hónapra kell korlátlan beszélgetés.)

Az ügyfélszolgálat szerint a feltöltési bónuszok is élnek, vagyis a nagyobb csomaghoz kapsz ingyenes internetet is a feltöltési bónuszok miatt. (Sajnos a Telekomnál csak 14 napig élnek a bónuszok, erre figyelj. Logikusan jobban jársz két 2.500 Ft-os feltöltéssel két hetente, mint egy 5.000 forintossal havonta.) Az egyenlegedet aztán autópálya-matricára, vonatjegyre és sok minden másra is el tudod költeni, erről bővebben itt.

Ha megjelenik a Telekom honlapján is a leírás, majd berakom a linkjét.

(Ezután kíváncsi vagyok, mit fog adni a Digi, amelyik állítólag kora tavasszal indul.)

Share

95 hozzászólás

 • napalm

  Navégre!
  Nehéz szülés volt…
  Biztos a fogukat húzták mikor engedélyezték ezeket a tarifákat 😀

 • Csabi90

  Lassan talán haladunk az emberi árak fele a mobil piacon. Tényleg indul a Digi tavasszal?

 • Kiszamolo

  Csabi, állítólag igen: webext.nmhh.hu/hir_szolg/app/szolgs_reszletes.jsp?szolgs=7600006&ido=2016.10.21

 • reader

  Jó lenne, ha a mobilnet terén is lépnének, mert én alig telefonálok, inkább csak netezek. A legolcsóbb csomagért havi 500 forintot 500 megáért éreznék reálisnak, de ettől még elég messze vagyunk.

 • Kiszamolo

  reader, bluemobile 1.290 Ft 1 GB, 2.490 Ft 3 GB, az azért nem olyan drága.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @reader, léptek.

  Maraton 100 MB: Egyszeri díja 490 Ft
  Maraton 500 MB: Egyszeri díja 1 290 Ft
  Maraton 1 GB: Egyszeri díja 1 990 Ft

  A lényeg:

  Az adatopciók érvényessége a Domino SIM kártya rendelkezésre állási idejéig tart, működésük megegyezik a Domino Turbó opcióéval.

  Illetve 490 Ft-ért rendelhető Domino kártyához 3 hónapig érvényes 1GB adatot adnak.

 • reader

  @Kiszamolo: nem drága, ha valaki ennyit használ. Nekem az a gond, hogy havi pár száz megával simán elvagyok, mert Opera Minit használok. Vagyis nekem mondjuk 3-400 mega a havi mobilnet fogyasztásom, ehhez képest sok az 1290, ha nem használom ki, és hiába fizetem ki.

  Vagyis azt hiányolom, hogy kis mobilnet csomagok nincsenek megfelelően olcsón, erre mondtam az 500 megát havi 500-ért.

  A Napinet meg hasonlók drágábbra jönnek ki, ezeket az 1GB-os csomagokat meg nem használom ki, nekem bőven elég lenne fele ennyi, fele áron.

 • reader

  @Mikorka Kálmán: köszi, ezeket megnézem majd, a weboldalukon nem láttam még

 • Kiszamolo

  Mondjuk a Ténél nagy szívatás az automata napijegy. Ha elfogy az adatkeret, néhány csomagnál minden nap automatikusan megujúló csomag lép életbe 195 Ft-ért. Nem tudom, ezt ki lehet-e kapcsolni?

  “Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kapsz.”

  Vagyis mindennap, amikor a telefonod lekérdezi az e-maileket, azonnal fizetsz 195 Ft-ot. Az azért nagyon meleg.

 • Kiszamolo

  Mikorka, a Turbó nem önálló csomag, csak meglévő netelőfizetést bővíthetsz vele 30 napra. Tehát ehhez még kell egy net előfizetés is, azon felül értendő ez a díj, havonta.

  telekom.hu/static-tr/sw/file/Lakossagi_aszf_5a_melleklet_dijak_mobil_havidijas_ertekesitheto_20160201.pdf

 • Kiszamolo

  reader, van egy minimumköltsége a szolgáltatónak, ez akkor is annyi, ha 100 MB-ot veszel, meg akkor is, ha 100 GB-ot.

  Persze, jó lenne olcsó csomag, hátha olyan is lesz.

 • tomek

  Jelek szerint a Voda megint arra játszik mint a Red esetében – borít mindent és minimális haszonnal kihozott díjcsomaggal lépésre kényszeríti a Telekomot és a Telenort. Érthetően a Vodának ez kevésbé fáj mint a másik kettőnek.

  Bár az nem tiszta, hogy mi a tényleges haszon a prepaid előfizetőkön?!? (olyan sokan váltanak után postpaid-re hogy ez megéri?)

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @Kiszamolo, erre ezt írják a szaktopikban: “van olyan turbó opció amit sima Domino 5 mellé is meg lehet rendelni, így nagyobb az esély arra, hogy a maraton csomagokhoz sem kell netplusz.”

 • Kiszamolo

  tomek, az átlagember rengeteget költ ám feltöltőkártyás beszélgetésre. Hány ismerősöm van, aki havi 15 ezret elver feltöltőkártyára. Amikor megkérdezem, miért nem vált előfizetésre, vagy flottára, csak vonogatja a vállát, hogy ez kényelmes, meg nem kell havonta számlát fizetni.

 • Jenő

  @kiszamolo azt írtad, az eleje óta rajta vagy a VOIP-on, vagy mindent tudsz róla, vagy ilyesmi. Mintha még nem említetted volna a Call Back funkciót, amikor csak a vonal felépülése megy a neten, utána a rendes GSM-vonalon beszélsz, viszont a VOIP percdíjat duplán számolja, mert közben vissza is hív téged a rendszer, ezért duplán fizeted a 4 forintot, vagy mennyit. Így sem rossz!

 • tomek

  @kiszamolo

  én a szolgáltató oldalról nem értem – a prepaid előfizetést kiszolgálni elvileg költségesebb mint a postpaid-et. (pl. kell realtime egyenleg kezelés – ez pedig nagyobb költség). Rádásul a postpaid előfizetésekkel jobban lehet tervezni (ott alegtöbb esetben van hűségidő). Szolgáltató oldalról ez egy “szükséges rossz”

  Talán még az lehet a háttérben, hogy a voda ‘tuti’ tarifa árai a Telekom és Telenor alsó postpaid szegmensét is támadja.

 • Ildikó

  Mi a fene történik, csak nem végre verseny lesz a szolgáltatók között?

 • Kiszamolo

  Én a digire gyanakszom, tomek, hogy miatta ez a nagy igyekezet.

 • Kiszamolo

  Jenő, egy gyors keresés és tádám: //kiszamolo.hu/?s=call+back

 • Imre

  Egyébként nem haladunk, hanem visszatérünk az emberi árakhoz a prepaid paicon.

  Mint tudjuk, “régen minden jobb volt”, de a Voda 2006-ban már 15/19 Ft-ért adta a perceket csúcsidőn kívül és csúcsidőben a V’max City tarifában.

  Aztán szép lassan felemelte a tarifákat az összes szolgáltató.

 • Ildikó

  @Kiszamolo Mivel ezek a csökkentések feltöltőkártyások még más is lehet az oka, előfizetésnél megérteném, hogy most írjon alá nekik bárki 2 év hűséget, úgyse megy tavasszal az már a Digihez. Bár nem bánnám, ha az előfizetéseknél is lenne ekkora árcsökkenés, sőt az is jó lenne, ha ugyanannyi pénzért több percet vagy MB-ot kapnánk.
  @Imre Mi kb. 6-10 éve a Telenornál, bár akkor még Pannon GSM-nek hívták a Happy díjcsomagban 19 Ft-ért beszéltünk minden irányban, feltöltőkártyásként. Aztán szép lassan szinte mindenki 40 Ft/percre állt be, még előfizetéses tarifánál is, ha nem akartál 5000 Ft-ot vagy még többet költeni havonta nem volt olcsóbb percdíj.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @tomek: viszont a prepaidnél nincs nem fizető ügyfél és behajtási költség.

 • Kiszamolo

  Meg postaköltség és számlázási költség sem. Ameddig nem beszéli le, addig ingyen áll ott a pénze, amit nem beszélt le soha, az is tiszta haszon.

 • AAA

  Plusz prepaidnél szerintem sokszor van olyan hogy elfelejtik feltölteni és ugrik az addigi egyenleg. Apám is járt így, nyilván más is.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @AAA: Ilyen esetben kérésre visszautalják a maradék egyenleget. Persze nem mondják maguktól, hogy ez kérhető.

 • Kiszamolo

  //kiszamolo.hu/nem-beszelted-le-a-feltoltokartyadat-sebaj/

 • attila

  az automata ügyfélszolgálatot felhívva az automata nem ajánl fel ilyen csomagot a váltásnál, most próbáltam 🙁

 • AAA

  Igen, olvastam azt a cikket, de a nagy többség szerintem nem tud erről. Addig a cikkig én sem tudtam.:) Jó kérdés amúgy, hogy ha nem akarod veszni hagyni a számod, tehát nem szűnik meg, hanem rátöltesz még a türelmi időben, akkor is visszakapod-e az elveszett egyenleget, gyanítom, hogy nem.

 • Kiszamolo

  attila, hívd a humánerőt.

 • Pesti Árpád

  A második mondat (Utoljára lépett a Telekom is) téves. A Telekom másodikként lépett, a Telenor még meg sem moccant. Az a 9 Ft minden irányba vagy 5 Ft hálózaton belül “csomag” már hosszú hónapok óta elérhető és kényelmetlenül kezelhető. Figyelned kell, mikor telnek le a kedvezményes percek, mert ha elfogynak, máris 40 Ft/perc a tarifa. Ráadásul vagy 9 Ft, vagy 5 Ft, a kettő párhuzamosan nem megy. Ez nem alternatíva a Voda és a Telekom friss ajánlatára.

 • Kiszamolo

  A telenor most kezdte el reklámozni ezt a lehetőségét, ami nem új.

 • Belga

  Itt Belgiumban a kezdetek óta BASE prepaidem van. 15 euróért kapok:
  – 60 perc hívást bármely hálózatba (120 perc hálózaton belül) – 30 napig él
  – 1000 SMS (mondjuk ki használ még SMS-t?) – 30 napig él
  – 500MB adat + 250MB ha online töltöd fel (így szoktam) – 30 napig él

  Simán el tudok lenni 1 hónapig az “ingyenes” kedvezményekkel, anélkül, hogy a feltöltött 15 euróból vonna le pénzt.

  Az egy hónap lejárta után általában veszek 100MB (5 euro) vagy 2GB (10 euro) adatot, 5 euro marad beszélgetésre (nem szoktam sokat, ott a WhatsApp vagy FB Messenger).

  Tehát 15 euróból (cirka 4500 forintból) 2 hónapig elvagyok úgy, hogy van bőségesen mobilnetem is.

  És a BASE még nem is legolcsóbb, hanem a leánya, a Viking:
  vikingco.com/en/mobile-vikings/

  15 euróért (prepaid) 100 perc beszélgetés, 2GB, 2000 SMS).
  (Nem is értem, miért nem váltottam még erre.)

  Van hova engedni az otthoniaknak…

 • Anna

  Humánerő??? Nem találom, segítség!

 • AAA

  @Belga
  Román Digi mobil 5,81 euroért ad korlátlan csomagot ha nincs más Digi előfizetésed (ha van, akkor olcsóbban), talán még mobilnet is van benne alapból, plusz csomó külföldi hívás is ingyenes benne, kb. full EU, USA, Kína. Szóval ja, van még hova fejlődni.:)

 • Kata

  @Kiszamolo: arról van infód, hogy mikortól kezdik hivatalosan is kommunikálni az új csomagokat? a honlapon egyelőre semmit nem találok. köszi!

 • Belga

  (Elég OFF: No, váltottam is Vikings-re, csak a telefonszámomat, a jelenlegi szolgálatót és a SIM kártya számát kellett megadnom. 2-3 napon belül postán küldik a SIM-et. Nagyon profi!)

 • napalm

  @Belga
  Nem dobtam hátast azoktól a tarifáktól…

 • tgwh

  Hogy finom legyek és nőies, d_gj_k fel maguknak a mobilnetjüket… még a google kereső sem hajlandó betölteni… mit válaszoltak a panaszra? Menjek közelebb a toronyhoz…
  Egyelőre még várok, másnál van még hűségidő a tv-net duóra, de ha utána a tv+mobil+net-re nem adnak valami használható ajánlatot, akkor elköszönök tőlük.

 • Belga

  @AAA, @napalm:
  Igen ám, de azért hasonlítsuk össze a belga vásárlóerőt a románéval… 😉

  Arra akartam kilyukadni, hogy még mindig drága otthon.

 • andatti

  Már ezelőtt X évvel nyilatkozta a Sugár András (akkori T-mobil góré), hogy az üzlet nem a beszélgetésekben van, hanem a kiegészítő szolgáltatásokban… Ő meg már kb. 10, vagy több éve nem főnök. (lelépett az egyesítéskor, nem akart maga fölé főnököt). Ma már, internet és egyéb minden korában ez hatványozottan igaz.A 12-24 havi részletre adott telefonokon is “hülyére” keresik magukat a szolgáltatók, mert nagyker áron bagóért kapják. A hálózaton belüli kedzveményeket is a T erőlteti a legjobban, mint látszik is. Amúgy meg a Telenor 110 db-oscéges flottára megadta a 2500 Ft havidíjat, 500 Mb nettel és 5 Ft-os bruttó percdíjal minden irányba…
  A feltöltős mobil+voip hátránya, hogy nem mindig lehet telefonálni, vagy havonta tölteni kell, hogy mindig legyen rajta net… Esetleg 5 Ft/Mb, de az meg relatíve drága…
  Itt is a full korlátlan értelmetlen, előfizuval van olcsóbb is, mint 15 rugó

 • Robi

  Na akkor az ember kb. tudja, hogy az egyes mobilszolglatatoknak, mennyire lassu a fejlesztesi ido. Kijon a Voda valamivel, a Telenor elobb at tudja irni a rendszerett, aztan nagy nehezen a Telekom is lefejleszti.

  Megneznek egy Telenoros kijovest is egyszer, hogy a Voda vagy a Telekom a gyorsabb 🙂

  Persze a legoregebb szolgaltato jogan, jo esellyel a Telekom a leglassabb, hiszen kokorszaki lehet ott jo par cucc.

 • AAA

  @Robi
  Telenornál régóta megvolt ez az _akár_ 9Ft-os cucc, csak most kezdték reklámozni.

 • periodus1

  @andatti

  S. úr nem lelépett, hanem a tulajdonos felkérte, hogy távozzon, miután az akkori kormánynál keményen lobbizott a Matáv és a Westel összevonása ellen. Ezt Németországban nem nézték túl jó szemmel. Legalábbis az akkori zuhanyhíradó szerint.

  @Robi

  Nincs ott semmiféle kőkorszaki cucc. Egyébként egy tarifacsomag létrehozása technikailag néhány óra alatt megvan, inkább az üzletszabályzatmódosítgatások és a tájékoztató anyagok elkészítése tart több ideig.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos

  @andatti: nem kell havonta tölteni. Ha 6000-rel feltöltöd, abból fél évig tudsz 1000 Ft-os 500 MB-os netet használni (ennél persze vannak olcsóbb megoldások, ez csak példa volt)

 • Viktor

  Mi még ebben a hónapban váltunk Vodafone-ra, Telekomról. A feleségemmel több mint 10 éve előfizetéses Telekomosok vagyunk, erre volt úgy, hogy elfelejtettem befizetni az internetes felületen a számlát, küldtek egy-egy SMS-t mindkét telefonra. Megint csak nem fizettem be, újabb egy-egy SMS. Aztán az egyik számot le is korlátozták, ekkor már meg kellett erőltetnem magam, hogy felmenjek a honlapjukra, ahol kifizettem a számlákat.

  Következő hónapban jött a meglepetés, a kiküldött figyelmeztető SMS-ek darabja 750 Ft volt, a korlátozás feloldása meg valami 1500 vagy még több. Na itt fogadtam meg, hogy a Telekomnak annyi.

  Megértem én, hogy nekik is kell a pénz, jogos, hogy korlátozással terelnek a fizetés felé. Azt viszont, hogy 10 év után lenyúlnak 750 forinttal SMS-enként, mert menet közben volt valahol egy ÁSZF módosításuk, nem menthető. Foly. köv.

 • Viktor

  folytatás:

  Lejárt a hűségidőm fél éve, tegnap hívott épp a Telekomos üsz, hogy ajánlanának nekem egy új csomagot, ha újabb két évre odakötöm magam. Mikor mondtam, nem kell, akkor elmondtam, hogy egyrészt a Vodafone-ra vált az egész család, másrészt meg 10 éves ügyfelet lehúzni 750 forintos SMS-ekkel nem tolerálható üzleti magatartás. Elnézést kértem az üsz-es nőtől, de mondtak, hogy a rögzített beszélgetés visszahallgató marketingeseknek üzenem, hogy amit akkor pár hónapra a kiszámlázott extra SMS-ek miatt befizettem, azt tegyék zsebre, s költsék el a következő 10 évben a havi befizetéseim helyett.

  Én is vállalkozó vagyok, de nem rúgom rá az ajtót a késve fizetőkre, mert következő hónapban is ők bíznak meg munkákkal. Akkor egy Té féle multi honnan veszi az ilyen lehúzásokhoz a bátorságot?

 • Nimfas Corporation

  Mobilnet:

  4 GB/hó 1700 Ft bruttó,
  KORLÁTLAN 4G netes sim 4700 Ft Bruttó (Ezzel váltottam le az itthoni ADSL-t itt sajnos csak ez van…)

  Flottás, hűségidő nincs, bármikor visszaküldöd a sim-et.
  Akinek dual simes telefonja van annak jó lehet.

  IqPro néven keressétek (prohardver fórumban megtaláljátok a képviselőt is)

 • taxifaxni

  @Viktor

  Más, ha 3 partnered nem fizet, más, ha mondjuk 200.000 ügyfeled. Ne legyenek illúzióid, a Voda is fel fog szólítani és be is fogja terhelni ennek a díját, senki nem szeretetből szolgáltat. A Telekom behajtási politikája egyébként még az enyhébbek közé tartozik.

 • birzol

  Ezt a sok varialast!…
  Hjajj, mikor lesz itt olyan, mint Romaniaban a DIGI, hogy 6 euroert (de ha van otthon tv es net elofizetesed akkor csak 3€) full korlatlan belfold, korlatlan kulfoldi vezetekes (EU, Usa, Canada, Kina) es 3000(!) perc ugyanezekbe az orszagokba ha mobilt hivsz, PLUSZ mindehhez korlatlan net ugy, hogy 5 Gbyte-ig nem lassitjak ha 3g-n netezel, de 30(!) Gbyte-ig ha 4g-n hasznalod.
  Mondom megegyszer: 900-1.800 forintert!

  Ezt kapjak ki a havidijas Telenor 9ftos mybohockodos meg Tmobil az opcioival, de a Voda is menjen a csudaba a 19 ftos percalapujaval amik mind csak belfoldre jok.

  A Digi kartyaval ha roamingolsz egesz EU-ban 19 Ft-ert hivsz barmelyik orszagbol barmelyik uniosba ugy, hogy fel perc utan masodperc alapon fizetsz. (A hivasfogadas meg kb 4 Ft.)
  Ez am a szabadsag! Es ez juliustol valszeg mind 0 lesz…

 • birzol

  Nem is tudom a DIGI mibol el, pedig most vették meg 300 millio dollarert az egyik legnagyobb kereskedelmi tevet (a ProTV-t) Romaniaban.
  Azert milyen nagy mar, hogy Teszari Zoltan, egy erdelyi magyar a telekommunikacios piac utan a roman mediapiacon is egy jelentos szereplo! 🙂