Egy gazdag Mikulás

Tegnap véletlenül elvetődtünk a budaörsi Auchanba a két gyerekemmel. Volt ott egy ilyenkor szokásos Mikulás is a segítőjével. úgyhogy mi is beálltunk az egyébként rövid sorba, hogy a gyerekek egy élménnyel és egy csoffadt szelet csokival gazdagabbak legyenek.

Az élmény bejött, azonban az ajándék nagyon meglepett.

Csokoládét nem adott a Mikulás (első jópont neki), ellendben egész gáláns ajándékcsomagot adott mindkét gyereknek.

A fiam táskájában egy három páros 1.490 Ft-os Star Wars zoknikészlet volt, egy rágó-nyalóka-mütyür kombó és még valami.

A lányom kapott egy 295 forintos foglalkoztatót, egy buborékfújót és valami sötétben világítós, cipőfűzőre szerelhető izét.

A két gyerek ajándéka úgy verte a háromezer forintot. Ilyet én még nem láttam ingyen Mikulástól.

Kedves Auchan, engem meggyőztek, jövőre is ott a helyünk. 🙂

Ha egy kérésem lehetne, jövőre legyenek egyforma csomagok is (most nem volt két egyforma a sok csomagban), mert délután egytől este kilencig ment a sírás, hogy csak egy nyalókát kapott a két gyerek.aji

A képen a fogyóeszközök, mint nyalóka és társai már nincsenek rajta.

Share

28 hozzászólás

 • Csillag V
  @Kiszámoló
  Meglátom a kindertojást és lever a víz. Kaptak az oviban a mikulástól , persze csak itthon bonthatják ki az oviban nem engedik. Háromból az egyik gyerek tutti elégedetlen a kapott cuccal és végigüvölti a fél napot.Meglátom a kindertojást és lever a víz.
 • Handalamandala
  Nincs két egyforma gyerek.
  Ne legyen egyencsomag.
  Valami el van rontva, ha nem tudsz kezelni egy nyalóka miatt veszekedő testvérpárt, és nem a Mikulásban kell keresni a hibát.
 • David Chateau
  Akkor titeket lattalak, a hangodra figyeltem fel, de nem voltam biztos a dologban, ezert nem koszontem:) Jo a blogot Miki, kitartast hozza, gratula, mielobb megyek akademiadra is.

  Udv!

  David (a februari klubos meghivod)

 • Gejza
  Azok a szemét multik, vajon a CBA -ban mit osztott a Mikulás (ha volt).
 • Gábor
  Szép, szép, de most komolyan, miért nem elég egy jelképes szaloncukor? Már itt is az számit, hogy meyik télapó ad többet, nagyobb értékű ajándékot? Aztán a gyerek el fogja várni, hogy Mikulás hozzon neki minnél többet, nagyobbat..stb.
  Persze ez az én véleményem, nem kell vele egyettérteni, de pont ez, az a blog, ami eddig szembe ment ezzel a nézettel.
 • Kiszamolo
  Gábor, mi van?? A gyerek azért fogja elvárni a nagy ajándékot, mert egyszer az Auchanban zoknit kapott a Mikulástól? Vagy mi?
 • Tibor
  “délután egytől este kilencig ment a sírás, hogy csak egy nyalókát kapott a két gyerek”

  En max fel kettoig birtam volna, utana elvettem volna toluk a nyalokat azzal, hogy ha nem tudnak megegyezni, akkor egyike sem lesz es kesz. Aztan lehet bombolni de csak a szobajukban.

 • Nagy Vonalakban
  Basszus, Miki megismertelek….Nyilván a Te két gyerekednek a VIP-csomagból adtam, a többi kölöknek meg csak egy csoffadt szelet csoki jutott….:)
 • Kiszamolo
  Nagy Vonalakban, őszintén szólva csodálkoztam is utólag, hogy ilyen bőkezű a Mikulás, aztán mégsem áll sorba Budaörs és vonzáskörzete összes gyereke.

  De akkor ez volt az oka. 🙂

 • tagebau
  Ejj, kiszámolós találkozó volt az ósanban, én meg lemaradtam. :))

  De azért nyugtass meg, hogy a nyolc órás sírás csak egy jól hangzó túlzás, mert elég nagy csalódás lenne, ha nem tudnál szétcsapni a büdös kölkök közt. 😀
  Nálunk nem órák, de még csak nem is fél óra, hanem 5 perc (max.) után repülne a kukába a hiszti tárgya. Irgumburgum. 🙂

 • Kiszamolo
  Nem a nyavalygás ment eddig, hanem az utórengések, hogy akkor én mikor kapok, ugye veszel, miért nem mehetek aludni a nyalókával és a hasonlóak. A gyerek valami elképesztő ideig szopta azt az egy nyalókát, a húga meg egész addig bőgött, hogy neki nincs.
 • Kiss Petya
  miért nem vettél a másiknak egy nyalókát?
 • Kiszamolo
  Mert nyilván itthon derült ki, hogy mi van a csomagban. Egy becsomagolt csomag volt, amiben rágó volt, nyalóka, meg valami izé.

  Ha ott kinyitjuk, persze hogy vettem volna az Auchanban egy másik nyalókát is.

 • V
  ez nem semmi hogy még a Mikulás is kiszámolót olvas! 🙂
 • tgwh
  Van ilyen, jókor jó helyen 😀

  Na vissza a mókuskerékbe 😀 😀
  szeretlekmagyarorszag.hu/a-netto-fizetes-ketharmadat-elviheti-egy-alberlet

 • PF
  Nyalóka kisgyereknek = emberiség elleni bűntett.
 • antenna
  Miklós, ezek szerint ti is boltban töltöttétek a vasárnap egy részét, a mise/istentisztelet helyett??? Ha ezt megtudják odafönt, k.rva balhé lesz! 🙂
 • Kiszamolo
  Nálunk szombaton van istentisztelet, úgyhogy nem lesz balhé.
 • QTT
  Miért is baj nyalókát adni a gyereknek néha? Te is az a szülő vagy, aki a gyereknek nem ad semmi egészségtelent soha, mert csakisazegészég, aztán serdülő korában meg háromszorosan bepótolja, amit kiskorában megvontak tőle teljesen?
 • revenue
  Gazdag ajándékot kapnak a gyermekeim.
  Az Auchan adta az ajándékokat.
  Az Auchan gondoskodik a családomról.
  Szeretem a gyermekeim.
  Szeretem az Auchant.
  Az Auchan egy kellemes hely.

  Jövőre is gyakran járok majd ide.

 • Kiszamolo
  Megdöbbentő, hogy egy ilyen egyszerű és ártatlan bejegyzés mennyi emberből hozza ki a trollt.

  Olyanokból, akik még soha nem kommenteltek itt.

 • Családfő
  Így ugratod ki a bokorból a rejtőzködő olvasókat!
 • snoblika
  Kindertojás nálunk nagyon megy. A 3 éves kisfiam odavan érte. Kibontja, a csokit odaadja nekem a többi az övé.

  Nem vitatkozom vele.

  Egyébként egyszer még két évesen kapott egy társaságban egyik szülőtől kindercsokit, elvette bekapta és oda az anyuka elé kiköpte a földre, azóta nem eszi meg.

  Étcsokit szokott kapni ritkán, azt imádja.

 • Tibor
  “Nálunk szombaton van istentisztelet”

  Huu de magas labda egy penzugyi blogon!! :)))

 • TS
  Na de Tibor… 😀 🙂
 • PF

  Már nem fogod elolvasni, de mindegy is, inkább magamnak írom 🙂
  Én az a fajta ember vagyok (nincs gyerekem és nem is lesz, nem vagyok “szülő”), aki egyszer kapott nyalókát egy rokontól, de az anyja elvette és kidobta. (Köszönöm, Mama.)
  Én az a fajta ember vagyok, akinek 30 évesen a csodájára járnak a fogorvosok, mintát vesznek a fogsoráról és elájulnak, hogy ilyen idősen semmilyen probléma nem volt a fogaimmal.
  Én az a fajta ember vagyok, aki úgy szokta jellemezni magát, hogy “az egyetlen harmincas, aki még nem szívott füvet”, sőt semmilyen más drogot sem próbáltam “serdülő koromban”.
  Meg az a fajta, akiről a csajod olvas és képeket néz a neten (amikor te nem látod), és vágyakozik utána, de hiába.
  Megérte, hogy nem kaptam nyalókát és nem lettem cukorfüggő 🙂
 • QTT
  Látod, még olvasom. Remélem Te is a válaszomat.
  Szóval mielőtt elalélsz magadtól, hogy akkora sztár vagy, hogy a feleségem biztosan a hozzád hasonlóakat nézi a neten (sicI), adok egy tanácsot: Gondolt át a kijelentéseket, mert sosem tudhatod, hogy akinek épp írod, az milyen ember. Jelen esetben pont rossz embernek írod, mert én meg 29 éves vagyok, köszönöm minden fogam megvan, a véreredményeim mindig jók, sosem cigiztem, kávéztam, inni ünnepekkor egy koccintás, csakhogy legyen neve a gyereknek, egyébként csak vizet iszom. Emellett minőségi és a lehető legkevésbé feldolgozott élelmiszereket eszem, de erről írtam már más téma alatt. Sport meg alap. Szóval rossz embernek írod ezeket. Mindemellett nincs akkora egóm, hogy arra gondolok, hogy minden nő engem akar, valamint nem tartom gáznak, ha egy gyereknek van gyerekkora, amibe néha belefér az édesség. Néha! Folyt:
 • QTT
  Folyt:
  Szóval szerintem a mérték a lényeg, nem az, hogy teljesen megvond tőle ezeket gyerekkorában. Nem a kólát kell lefojtani neki egy sportszelettel, hanem egyszer-egyszer kap jutalomból egy kis édességet és kész.
  Én kiskoromban kaptam édességet, mégsem lettem cukorfüggő és nem tömöm magamban felnőtt koromban, valamint nem nézem le azokat a szülőket, akik adnak a gyereknek. Egészen addig, amíg azt ésszerű keretek között teszik.
  Remélem még Te is olvasod.
  Üdv!