Elhelyezkedési támogatás 30 év alattiaknak

2024-03-19
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Egy uniós előírás miatt a kormány egy új, 250 milliárd forintos támogatást jelentett be, melynek nagy része uniós forrásból van. A program április elsejétől fog elindulni.

A lényege, hogy segítik a fiatal munkanélküliek elhelyezkedését. A program nem új, már régebben is volt ilyen, csak akkor még 25 év alattiaknak. Ha 25 év alatti vagy és nem tanulsz és nem is dolgozol, vagy 30 év alatti és legalább egy hónapja regisztrált munkanélküli, akkor pályázhatsz a programra.

A program keretében a munkaadók bértámogatásra ( 4 vagy 6 hónapig maximum 50%-os, de maximalizált összegben) pályázhatnak, ha fiatalokat alkalmaznak, a fiatalok albérlet támogatásra pályázhatnak maximum 180 ezer forintig, ha legalább 60 kilométerre dolgoznak a hivatalos lakhelyüktől. Bővebb infó valószínűleg itt lesz hamarosan.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram