eSIM a Vodafone-nál is

2021-08-18
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Hosszú késlekedés után, itthon másodikként a Vodafone is bevezette az eSIM lehetőségét az előfizetőinek.

Az eSIM leegyszerűsítve egy virtuális SIM kártya, ahol a fizikai plasztikkártyát egy kóddal helyettesítik az erre alkalmas készülékekben.

Egyre több telefon és okosóra működött és működik eSIM-mel, de eddig csak a Telekom előfizetéses csomagjai mellé lehetett igényelni eSIM-et.

Mostantól a Vodafone ügyfelei is kérhetik a szolgáltatást és szemben a Telekommal, feltöltőkártyás (prepaid) előfizetéssel is működik.

Kérhető személyesen az üzletekben (fél órát vesz igénybe a művelet az egyik eladó szerint) vagy a központi számon is lehet érdeklődni ebben az ügyben. Az árát elfelejtettem megkérdezni, de egyszeri 2.500 forintról pletykálnak, hogy annyit kérnek az átállásért.

Ha eSIM képes okosórád vagy mobilod van, most már tudod használni, maximum egy számhordozást kell kérned előtte a Vodafone-hoz.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram