Ingyen internet telenorosoknak

Most hétvégén minden telenoros ingyen internetezhet, ha egyébként van internetre előfizetése, kikapcsolják a számlálót, így nem fogy az adatkerete. Bővebb infó itt.

Share

11 hozzászólás

 • sokasebi
  Ja, jött egy sms hogy ingyen Hipernettel ajándékoznak meg. Fogalmam sem volt, hogy az internetet ezek Hipernetnek hivják. Sohasem élek egyik akciójukkal sem, mert nem szeretném átböngészni az apróbetüt. Anélkül meg tuti hogy lehúznak.
 • Kari
  Szerintem ezt a Telenor egy terheléses tesztként fogja fel. Megnézi, hogy hogy bírja a hálózat, ha mindenki nyomja, “ahogy a csövön kifér”.
 • Schmidt
  Bár nem Telenoros előfizetést használok, a hasonló kis habkönnyű bejegyzések, praktikus dolgok, tippek, trükkök, napi, hétvégi akciók miatt is érdemes naponta feljönni erre a blogra, meg még lenne pár tippem.
 • Kiszamolo
  Kati, plusz a reklám alatt ott a lényeg, ha tetszett, fizess elő a korlátlan netre.
 • János
  Na, akkor megint le fog hallni a hálózatuk mint a legutobbi ilyen akciónál.
 • N.
  Hivatalosan nem lesz ingyen internet a hétvégén. Apró betűk a linkelt oldal alján, és a Telenor is megerősítette a facebook oldalán, hogy legalább egy minimális net csomagra előbb elő kell fizetni, hogy aztán korlátlanul lehessen használni a hétvégén.
 • Alfa
  . : Hát ja. Internet hozzáférés hálózati aktiválása nélkül elég nehéz lenne egy mobil előfizetésen internetezni.
  Magyarul kell egy csomag, aminek nem számolják a forgalmát.
  Mekkora köcsögök már tényleg, hogy nem csináltak egy ingyenes net csomagot azoknak, akik eddig nem akartak netezni és nem rakták fel annak a sokszázezer embernek, aki eddig nem netezett…
  (irónia Off)
  Üzletileg értelmetlen és IT provisioning szempontból macerás baromság lenne ingyen adni annak akinek nincs net csomagja…
 • Penge
  Alfa: Szerintem meg pont a globális stressz teszt miatt lenne jó, ha beindulna a sok okostelefonnal rendelkező nyugdíjas telefonján is, akinek elkezdene frissíteni több száz megányi alkalmazást az Android. Mindezt az országban szétszórtan, hogy ne csak BP és pár egyetemváros legyen kiugró terhelés alatt, hanem Karakószörcsök is.
 • SzS
  Nem hittem volna Jánosnak, hogy lehalás lesz.
  De reggel óta gyaloginternet (3, max 7mbps) van itthon (mobolmodem-router), leszakadásokkal tarkítva, ami routerújraindítást kíván. Persze így wifi sincs, amikor van is lassabb a szokottnál.
  Rápróbáltam, a telefonon kikapcsoltam a wifit, ott 28 mbps.
  Szóval, az állandó mobilinternetelőfizető hátrányba szorításával promócióznak a mobiltelefonon (eddig) minimális keretre előfizetők javára.
 • gusson
  Megismétlik, de nem általánosan, hanem igényelni kell a mobilappon keresztül.

  “Indítsd el a MyTelenor appot, és koppints/regisztrálj az extra korlátlan hétvégéért! Azon Telenor ügyfelek, akik augusztus 7-e és 13-a között így regisztrálnak, augusztus 12-13 között ismét korlátlanul Hipernetezhetnek!”

  telenor.hu/hipernet-powered

 • Tony
  Kizárt hogy bármi ingyenest vagy kedvezményest elfogadjak a Telenortól. Tipikus, hogy az ilyen sms visszaigazolással megrendelhető dolgok havonta megújuló megrendeléssel végződnek. Ilyenkor be kell zarándokolni a kirendeltségre és egy kiadós papírozás keretében lemondani. Persze mire észreveszi az ember leketyegett 2-3 hónap, amit mindenképp ki kell fizetni. Amire szükségem van azt megveszem, az ilyen ingyenesekben nem hiszek.