Itt az idő karácsonyi csomagot venni

2018-01-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Elmúlt a karácsony, ilyenkor lassan elkezdik kiárusítani a boltok a megmaradt karácsonyi kozmetikai csomagokat.

Mindig szeretek ilyenkor vásárolni, a méregdrága borotvapengéket 35-40%-os áron lehet megvenni, ami már korrekt ár értük, a kerékpározáshoz használt izzadásgátló is nem csak olcsóbb ilyenkor, de még egy tusfürdőt is adnak hozzá ajándékba, a rendes parfüm olcsóbb 20%-kal és még csomagolnak mellé valami pluszt is.

Tavaly a Spar január közepén kezdett el akciózni, idén január másodikán már alig volt akciós borotva, ugyanis valószínűleg karácsony után leakciózták a csomagokat. (Árak: Gillette nyél és 4 db Fusion prolidge ötpengés betét 2.990 Ft, (rendes ára több, mint hétezer forint), Gillette Mach 3 nyél, 3 penge és borotvahab 2.150 Ft).

A Tescoban a múlt héten még csak 20%-kal voltak olcsóbbak a Gillette csomagok, a héten még nem jártam arra.

A DM tavaly karácsony után elkezdett akciózni, idén még egy fillérrel sem voltak leakciózva a csomagok, érdemes figyelni, mikor kezdik el.

(Update: mától akciózik a DM is. A budaörsi üzletben egy (nyilván) kereskedő az orrom elől vett meg legalább 30 csomagot, tele volt egy bevásárlókocsi a vásárlásával...)

A Rossmann felszállt az "először jól felárazzuk, hogy aztán félárért kiírjuk" vonatra, ami szerintem ritka gusztustalan játék.

A DM-ben az ajándékcsomag teljes áron 6.499 Ft, a Rossmannban 9.999 Ft helyett csak most 4.999 Ft. Ehhez nagyon hasonló csomag 2.999 Ft most akciósan a Sparban. (Eggyel több borotvapenge ugyanebből, de nincs benne mini borotvahab.)

Elnézést az alsó fotó minőségéért, a lényeg látszik: ugyanaz a csomag, mint a DM-ben, 9.999 áthúzva most 4.999 Ft. A tartalma alapján nem is ér még teljes áron se többet hétezer forintnál.

Szóval, ha jársz hipermarketben, itt az idő, hogy szétnézz a karácsonyi csomagok között, most érdemes vásárolni belőlük.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram