6 hozzászólás

 • Csaba
  Miklós, történt már, bárkivel valamilyen biztosítási esemény?
 • Kiszamolo
  Csaba, amiről én tudok, az néhány baleseti műtét, egy rák és hasonló apróságok. Halálesetről nem tudok, bár utoljára bő fél éve kérdeztem.
 • Névtelen
  , mi a teendő adat változás esetén (lakcím)? Biztosítónál vagy egyesületen keresztül kell ezt jelezni? Több emailt írtam ezzel kapcsolatban és egyre sem kaptam választ. Biztos le van írva valahol, de mindeddig nem sikerült megtalálnom. Nagyon köszönöm!
 • Kiszamolo
  Szia,

  Nekem küldd el és én küldöm tovább.

 • Demostkomolyan
  Ez a nekem kuld el modszer azert vicces mert mi van ha “nekem” pont nyaral 3 evig – kozben gipszjakab meghazasodik majd eluti a villamos s a nevvaltozas nem iktatodik?!
 • andrea
  Belépnék, de előtte, illetve később kit lehet keresni kérdésekkel? Most pl. azt nem tudom, hogy a biztosítás kiterjed-e nem rokkantfokozatú (ideiglenes) keresőképtelenség esetén valamiféle jövedelempótlásra, mert az ajánlatban nem, de a különös feltételek között szerepel ez az eset. Feltéve, hogy jól értelmeztem a dokumentumokat.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.