11 hozzászólás

 • Juhika
  Leadtam mindent 3 hete, de még nem keresett senki. Várjak még, vagy hívjak/írjak valahova?
  Köszi
 • majdegyszer
  Van most a piacon olyan egészségbiztosítás, amit a Kiszámoló egészségbiztosítás elindulásáig/helyett érdemes megkötni magánszemélyként?
 • gaborr
  premiumegeszsegpenztar.hu/egeszsegbiztositas
 • furmint
  Mi családilag CIB Egészségőrt kötöttünk, a szolgáltatást viszont eddig még nem kellett kipróbálnunk. Ezért aztán csak óvatosan ajánlom, ha valakinek van ügyintézéssel is kapcsolata, remélem, kiegészíti
 • Kiszamolo
  gaborr, ez megszűnik, illetve brutálisan emelték nekik az árat évfordulótól. Úgy tudom ügynöktől, hogy már nem értékesíthetik pont ezért néhány hónapja.

  Ha nem ezen a közvetlen linken keresztül mész, a főoldalról már nem is elérhető az ajánlat, ha jól láttam.

 • Tibor
  lehetne egy cikk a most elérhető egészségbiztosítások összehasonlításáról (előnyök, hátrányok, melyik éri meg). Persze a legjobb a Kiszámoló féle biztosítás lenne, de nem tudom, az hogy áll éppen. Ha nem tűnik közelinek, akkor addig is lehetne egy cikk, hogy mit érdemes választani áthidalésképpen, amíg a várunk a Kiszámoló biztosításra.
 • Kiszamolo
  Tibor, a legutóbbi infó áprilisi szerződéskötés, de majd akkor hiszem el, ha meglesz. Az árak módosultak, ahogy szokták elegánsan hívni az áremelkedést. Viszont ha minden jó megy, kb. 15% adójóváírás-előny lesz a biztosításon, s akkor még kicsit olcsóbb is lesz, mint volt, de erről majd később.

  http://m.blog.hu/ki/kiszamolo/image/cseb-f-181213_szolgaltatasi_es_dijtabla.pdf

 • gaborr
  köszi ezt jó tudni, mindegy, amíg van, addig van 😉 amúgy főoldalon “megismerem”, majd lefele görgeszt és “egészségbiztosítás” alatt van a link.
  Az biztos, hogy a számlatörténetben március hónapban más név alatt vonták le a havi díjat. Amúgy a szerződés évfordulója október 17.

  tudok másik több ezer fős cégről akik hasonlóan voltak szerződve (advance medical), ott is brutál emelés történt. szerintem nem a biztosító miatt, hanem a “beszállító hálózat” (orvosok) miatt, illetve, hogy többen vették igénybe a szolgáltatást, mint előzőleg számítottak rá.

 • Kiszamolo
  gaborr, az egyre kevesebb orvos egyre többet kér. Szépen úgy mondják, hogy az egészségügyi infláció többszöröse a normál inflációnak.

  Az is gond, ha cégnél ingyen kapod a biztosítást, nem mész el. Ha te fizetsz érte havonta 7-8 ezer forintot a saját zsebedből, akkor igenis igénybe veszed. Ezért sokkal rosszabb a kiadási hányada ezeknek a biztosításoknak, mint a céges egészségbiztosításoknak.

 • Zoli
  Sziasztok!

  Tervezek belépni, laktóz-intoleranciát jelölni kell az egészségügyi lapon? Én ezt örökölt betegség kategóriába gondolnám, jól sejtem?

 • Kiszamolo
  Írd be, abból nem lehet baj.