Leárazás a H&M-nél

2016-08-18
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A H&M-nél vagy leárazás van, vagy rendszerhiba, de reggel óta rengeteg minden 90 forintba és 190 forintba kerül. Fürdőruhák, babacipők, papucsok, pólók, nyári ruhák kétszáz forint alatt.

Sajnos sokan korán keltek és lerabolták a készletet, de talán még te is találsz magadnak valamit. (A feleségem is már jól bevásárolt a gyerekeknek 90 forintos rövidnadrágokból, pólókból és egyebekből.)

Update: rendszerhiba történt, nem is szállították ki a megrendeléseket. Nem volt egyértelmű, mert máskor is adtak fillérekért raktárban ragadt dolgokat.  Miután többször lett szólva a H&M-nek, hogy jók-e az árak és az ügyfélszolgálat szerint az árak jók, utána tettem ki ezt a posztot. Miután fél napjuk volt kijavítani, vagy lekapcsolni a rendszert, ha már tényleg eltolták és mégsem tették, egy kicsit sem gondolom úgy, hogy rosszat tettem, amikor írtam róla, miután szerintük rendben vannak az árak.

 

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram