Mi volt a leghaszontalanabb ajándék, amit valaha is kaptál karácsonyra?

2016-11-30
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Nyakunkon a karácsony és ha még nem sikerült elintézned a rokonokkal, hogy nem vesztek semmit egymásnak, akkor bizony főhet a fejed, hogy kinek mit vegyél, ami nem drága, látványos és nem tűnik fel egyből, hogy igyekeztél minél hamarabb és minél olcsóbban letudni az egész karácsonyi őrületet.

(Cikk: Így ne menj csődbe karácsonykor)

A szokásos zokni-nyakkendő-tusfürdő-új kenyérpirító-aromalámpa-vasaló-büdös parfüm körön kívül is vannak még rossz ajándékozási lehetőségek.

unwantedchristmas_1211160c

Összeszedtem néhány dolgot, amit az emberek, mint a leghaszontalanabb karácsonyi ajándékot tartanak számon az életükben. Leginkább azért, ha még nem késő, gondold végig, te veszel-e hasonlót valakinek.

A hozzászólásokban pedig írd le, te milyen felesleges, értelmetlen, vagy egyenesen borzalmas ajándékot kaptál, amit azóta sem felejtesz? Hadd okuljunk a te esetedből is. 🙂

- Elektromos automata lábmelegítő papucs, amit a férjemtől kaptam. Azóta sem használtam, egyszer sem.

- Egy olasz selyeming, amit apámtól kaptam. Amikor kibontottam, észrevettem, hogy az ő monogramja volt a zsebére hímezve. Valakitől kaphatta évekkel ezelőtt, aztán kibontatlanul nekem ajándékozta.

- Elektromos konyhai szeletelőkés. Sok helyet foglal, mindig tölteni kell és borzasztó nehéz elmosni. Egy éles, hagyományos késnek sokkal jobban örültem volna.

- Egy műanyag vörösfejű kanadai réce, fészekkel, tojásokkal, amit a kanadai unokatestvéremtől kaptam. Két év múlva jött látogatóba, még szerencse, hogy a feleségemnek eszébe jutott és lehoztuk a padlásról, ahová felvágtuk a többi kacat közé.

- Egy méregdrága, hivalkodó gyémánt fülbevaló, amit a férjemtől kaptam. Semmi szükségem nem volt rá, utáltam, mert túl feltűnő volt, ráadásul pont akkor vettünk házat és született a gyerekünk, úsztunk a hitelekben, a legutolsó, amire szükségünk volt, az egy ilyen drága ékszer.

- Egy takaró, amit a nagynénémtől kaptam. Vissza akartam vinni az áruházba, ott azt mondták, ezt a modellt már négy éve nem árulják.

- Egy aranyhörcsög, amelyiket amikor ki akartam venni a ketrecből, beleharapott az ujjamba. Ijedtemben eldobtam, az leesett a földre és elszaladt a lakásban. Azóta sem láttam, sokat gondolkoztam, mi lehetett végül vele.

Te milyen ajándékot kaptál, amit azóta is emlegetsz? Vagy milyen ajándékot vettél, amire rájöttél, hogy nem kellett volna? (Például akne tisztító készlet a legjobb barátodnak)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram