Pécsi Akadémia elmarad

Kedves Érintettek,

Mivel még húsz fő sem jött össze a pécsi Akadémiára, ezért nem tartjuk meg. Aki jelentkezett, annak hamarosan írok külön is. Majd legközelebb bepótoljuk.

Share

12 hozzászólás

 • Laci
  Nagyon sajnálom, nem értem, hogy akik előzetesen jelentkeztek, azok most miért nem. Én személy szerint az egész decemberemet átszerveztem az Akadémia miatt. Akik előzetesen jelentkeztek, de most nem, jelezhették volna, hogy mégsem jönnek.
 • Bagoly
  Én nagyon szeretnék elmenni, és pécsiként nagyon is örültem ennek a lehetőségnek. Sajnos azonban, ilyen rövid határidővel én nem tudtam átszerezni a decemberemet, az én munkahelyi beosztásom 2 hónapra előre készül, és szombatokat is tartalmaz…
  Ha lesz legközelebb, lehetne kicsit előbb hirdetni?
  Köszönöm!
 • Tittián
  Nem tudtam róla, pedig jelentkeztem volna szívesen! 🙂
 • Kata
  Nagyon sajnálom. Mindhárom szombatomat átszerveztem érte. Talán ez a Mikulás-Karácsony közeli időszak sokaknak nem volt a legszerencsésebb. Remélem egyszer összejön egy csoport Pécsre is.
 • freedom
  18 jelentkezést számoltam meg az eredeti cikkhez tartozó hozzászólásokban (a lemondásokat is bematekolva), Tittián lett volna most a 19. Én azt hittem, hogy amikor megjelent a felhívás a három dátummal, akkor az már nem volt kérdés h meg lesz tartva. Kicsit most én is elszomorodtam, nem tudom mikor lesz újra ilyen konstelláció. Lehet, hogy jelentkezési díjat kéne szedni, különben ez így komolytalan?
 • TomPI
  Én is csak 1 hétvégt tudtam a 3ból átszervezni, úgyhogy talán jobb is, ha csúszunk (nekem legalábbis…bocs mindenkitől… mea culpa)
  Várom a következő alkalmat!
 • Monty
  Én is nagyon bízom benne, hogy jövőre összejön létszám. Most nem tudtam volna ott lenni, ezek szerint másoknak is zűrös az év utolsó pár hete.
 • Balipeti
  Oda járnak a gyerekeim mégsem tudtamróla
 • dr. Michelisz Richárd
  Kedves Miklós!
  Nagyon szívesen jöttem volna, ha az alkalmak nem szombati napon lettek volna. Talán több ismerősömet is érdekelte volna, de emiatt sajnos nem mozgósítottam különösebben. Meglepődve olvastam az érdeklődés hiányáról. Érthetetlen és hihetetlen.
  Ha van más – vagy valamilyen – megoldás, engem biztosan érdekelne! Ha lehetne, kérlek értesíts!
  köszönettel,
 • Árpád
  Kedves Miklós!

  Sajnálom, hogy nem jött össze, de nekem is az egyik szombat nem volt alkalmas.
  A december szerintem mindenkinek elég sűrű.
  Jó lenne néhány hónappal előre konkrét időpontokkal meghirdetni és a jelentkezőktől előre beszedni a díjat. Január, február és március eleje síszezon, az megint necces, szerintem április május az kevésbé mozgalmas.

 • Laci
  Szerintem nincs olyan, hogy jó vagy ideális időpont. Hiába lesz előre néhány hónappal meghirdetve, mindig lesznek, akiknek nem jó. Ahányan vagyunk, annyiféle szempont, annyiféle élethelyzet: kinek a síelés, kinek a tavaszi kirándulás, kinek a nyaralás, az iskolakezdés, az esküvő, a BL döntő, a vacsora stb… miatt nem lesz ideális a meghirdetett időpont. Azt kellene eldönteni, hogy fontos-e annyira az a pénzügyi ismeret, amit Miklóstól tudnál megkapni az Akadémián, hogy ezért 3 szombatot “beáldozz”, független attól, hogy mikor van. Fogalmazhatnék így is: tartod-e magadat annyira értékesnek, hogy áldozol a – soha sem ideális – idődből a pénzügyi műveltséged megszerzésére. Nem is beszélve arról, hogy valószínűleg Miklós is megszervezte a decemberét a pécsi Akadémia miatt, pedig lehet, hogy neki sem volt ideális.
 • Anita
  Tényleg nincs ideális időpont, viszont én pl. lassan 4 éve jelentkeztem előzetesen, és nagyon-nagyon vártam, hogy végre legyen Pécsen Akadémia. Egy évvel ezelőttig gond nélkül beáldoztam volna bármit, hogy mehessek, de közben gyerekünk született, úton a következő, nem is pécsi vagyok, csak az a legközelebbi nagyváros. Ilyen rövid határidővel esélytelen volt, hogy megszervezzem az odautat, hazautat, gyerekszittert és minden egyebet, hogy ott lehessek. Nagyon remélem, hogy Miklós egy év múlva is meghirdeti, de jó lenne pár hónappal előtte, hogy be lehessen tervezni.