Megszűnik a Tesco Mobile

2016-02-23
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Tesco ma bejelentette, hogy április 16-tól megszünteti a mobilszolgáltatást, a meglévő ügyfeleket átveszi a Vodafone. Részletek itt.

Ha nem tetszik a Vodafone ajánlata (A Tesco Mobile eddig is a Vodafone hálózatát használta), bármikor elviheted a meglévő számodat másik szolgáltatóhoz.

Feltöltőkártyásokból szerintem a Lidlé a legjobb ajánlat, remélem azt nem akarják megszüntetni. Percdíj 33 Ft/perc, az internet sem drága. Részletek: Blue Mobile.

Két hátránya van csak: elképesztően csózé, ezeréves telefonokat árulnak (Android 2.3(!!!) és 4.1-es darabok, valami múzeumból szerezhették be őket) és nehézkés az ügyintézés. De telefont vehetsz máshol is, a papírmunkát (számhordozás) pedig levélben is meg tudod oldani. (Ja, igen, vigyázz, a telekomos telefonok nem működnek bluemobile-os kártyákkal, hiába ő a szolgáltató.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram