Nem a Kairos volt az utolsó

2016-12-09
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Bár még mindig reménykednek a Kairos áldozatai, hogy egyszer tényleg megkapják a hónapok óta elmaradt pénzüket, a beszervezők már régen új piramisjátékokra gyűjtik a szerencsétleneket.

Az egyik ilyen a Questra, illetve a párja, az Atlantic. Mindkettő komoly cég, cégeket vásárolnak fel és 2-300%-os haszonnal továbbadják őket. Valamiért ezt a pénzt nem tartják meg maguknak, hanem neked akarják odaadni, mert ilyen jófejek. Minél többet fektetsz be, annál többet adnak neked, évi 208 és 340% közötti a hozam, heti(!) 6%-nál még soha nem fizettek kevesebbet. Ha szeretnéd látni milyen sok pénzed lesz, csak használd bátran a kalkulátort.

Természetesen ha túl sok pénz jönne össze, az sem zavarja a menedzsmentet, korlátlan mennyiségű pénzt be tudnak fektetni. A Kairos-t sem zavarta, ha több volt a tárhely, mint a fizetős ügyfél (abból egy sem volt), így ez itt sem akadály.

Persze az évi 300%-os haszon itt is csak az aprópénz, ha tényleg akarsz sokat keresni, szervezz be rengeteg embert, minden újabb áldozat pénzéből rengeteget visszaosztanak.

De ha ez nem tetszik, mert kevés az évi 300%, fektess a jövő csodavonatába, vár a Skyway. Egy nemlétező vonatprojektbe fektethetsz be sok pénzt, itt már három év alatt 3.000% a haszon! Ha nem hiszed, használd itt is a kalkulátort.

Persze itt is szervezhetsz be embereket, sok mélységig kapsz a befizetésükből pénzt. De nem is értem, hogy lehet valaki olyan balek, hogy 20-30%-ért embereket szervez be, amikor háromezer(!!!!) százalék haszna lehet három év alatt. Normálisak ezek? Senkit nem szerveznék be, inkább gyúrnék én a nagy jutalékra.

Persze a cég az angliai címén itt is 1.500 céggel osztozkodik egy pici irodaházon, de hát sok jó cég kis helyen is elfér. Ha meg még nem hallottál a húrvasútról, az meg a te hibád. Ha most beszállsz, semmi nem ment meg attól, hogy milliárdos legyél.

Most azt kérdezgeted, hogy mindkét csodacég miért nem fordul a bankokhoz, évi 3%-os kamatú hitelért, vagy miért nem bocsát ki kötvényt évi 5%-os kamatra, esetleg miért nem von be kockázati tőkét 30-40% kamat mellett, miért ad helyette inkább neked évi 300-800% kamatot? Ha ilyet kérdezel, csak az látszik, hogy hitetlen vagy és el fog melletted menni a szerencséd. Már megint. Nem okoskodni kell, meg kérdezni, hanem hinni. Vakon.

Eszem megáll, milyen hülyeségeket kitalálnák és hány ember bedől a századik ilyen átverésnek. Most egy évig ezt fogják bizonygatni, hogy ez most nem átverés, ebbe kell beszállni.

Le kellene már sittelni ezeket a beszervezőembereket 5-10 évre, akkor talán nem lenne újabb és újabb átverés jóformán minden hónapban.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram