Raiffeisen Gold 2.0 vége?

2024-05-06
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Írtam nemrég, hogy kijött az új prémium csomag a Raiffeisentől és hát sokkal rosszabb lett. Nem csak az elvárt bejövő utalás lett lényegesen több, de az utalások ingyenessége is limitált lett.

Kristóftól jött a következő levél, őt már át akarják szerződtetni az új csomagra és állítólag mindenki sorra kerül majd. Ha ez igaz, akkor ideje új bankszámla után nézni, ha neked nem megfelelőek az új feltételek.

A levél fő mondanivalója:

A Raiffeisennél a Prémium Select csomagban voltam (a Prémium Gold 2.0 nagytestvére kvázi), és küldtek levelet, hívtak, hogy át kellene szerződnöm a jelenlegi Prémium csomagokra (Premium Banking és Premium Banking Plus), különben megszüntetik a számlámat.

Megkérdeztem az ügyintézőt, és azt mondta, hogy a Prémium Gold 2.0 számlákat is ki fogják vezetni ténylegesen, amint az adminisztráció odaér, most a legmagasabb Prémium csomagosokkal „szúrnak ki” első körben.

Az jó kérdés, hogy tényleg megszüntetnék-e a számládat vagy csak fenyegetnek vele. Tudtommal még a legrégebbi csomagokat sem szüntették meg, amiket jóval a Gold 2.0 előtt nyitottak az emberek. (Sok másik bankban is eljátszák ezt, aztán nem történik semmi, ha nem reagálsz.)

Aki tudja a választ, esetleg már őt is megkeresték, írja meg a hozzászólásokban.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram