Raiffeisen Prémium Gold 2

2015-02-02
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Már kaptam visszajelzést, ezért érdemesnek tartom felhívni a figyelmeteket, hogy január elsejétől megszűnt az eddigi Raiffeisen Prémium csomag és egy rosszabb, Gold 2 nevezetűt vezettek be helyette.

A legnagyobb különbség, hogy itt már 400 ezer Ft egyösszegű jóváírás szükséges havonta, ami sok ember számára már nem teljesíthető.

Amelyik hónapban nem érkezik meg a kért összeg, 10.202 Ft büntetést, vagy ha jobban tetszik, havi díjat kell fizetned. További különbség, hogy csak az első két pénzfelvétel ingyenes a saját automatákból, szemben az eddigi korlátlan felvétellel és az idegen automatából való felvétel is drágult, nem is kicsit.

Tehát ha most akartál számlát nyitni, gondosan tanulmányozd az új feltételeket, nehogy meglepetés érjen a bankfiókban.

Van egy mondat a hirdetményben: Premium Banking tagság lemondása esetén az ügyfél mentesül az adott hónapban a Premium Gold (2) számlához kapcsolódóan esetlegesen fennálló számlavezetési díj fizetési kötelezettsége alól, ha lemondási szándékát az adott hónap utolsó munkanapját megelőző 5. munkanapig jelzi személyesen Premium Banking kiszolgálást nyújtó bankfiókban. 

Én ezt úgy értelmezem, ha már látod, hogy abban a hónapban nem fog teljesülni a feltétel, akkor ha személyesen bemész a fiókba és lemondasz a tagságról (jelentsen ez bármit is), akkor nem kell fizetned havi tízezret.

Update: A változás a régi ügyfeleket nem érinti, ellenben technikai hiba miatt mindenkinek beterhelték a 10.202 Ft-os havi díjat, amit vissza fognak téríteni. Úgyhogy ne üssön meg a guta, amikor meglátod a terhelést. 🙂

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram