Tanácsadás karácsonyra

2018-12-16
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Újra itt a karácsony, újra itt vannak a kérdések és kérések, miszerint karácsonyi ajándéknak hogy lehetne tanácsadást adni nálam.

Ahogy tavaly is írtam, ennek nincs semmi akadálya, lehet fizetni előre, utólag, készpénzben, átutalással, meg tudjuk oldani. (Kérj számlaszámot, ha utalni szeretnél.)

Azonban nagyon kérlek csak annak adj ajándékba ilyen tanácsadást, aki egyébként is el akart már jönni egyre és valóban szüksége is van rá.

Rokonoknak és olyan embereknek, akiknek szerinted szüksége lenne rá, mert nem törődik a pénzügyeivel, kérlek ne ezt add ajándékba, mert semmi értelme. A legtöbb ember pénzügyei nem azért vannak romokban, mert csak egy kis útmutatásra lenne szüksége, hanem mert egyáltalán nem törődik vele és nem is akar.

Ha egy ilyen embert befizetsz egy tanácsadásra, aki nem nyitott a változásra és egyébként is hagyják békén, ez az ő magánügye, annak semmi értelme nem lesz. Volt már ilyen tanácsadásom, néztük egymást egy óráig, mert pénze nem volt befektetni, többet keresni és kevesebbet költeni sem akart.

Az ilyen embernek kérlek inkább aromalámpát vegyél vagy kézi gyártású szappant, azoknak sincs kevesebb értelmük. Te is olcsóbban kijössz és vele és velem is jót teszel. Beszéld rá az ilyen rokont, hogy nézze meg a Kiszámoló Akadémia első előadását (az első három filmet) a Youtube-on. Ha ez után elindul benne valami igény a változásra, majd jövő karácsonyra adhatsz neki tanácsadást.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram