Telefoncsere 40 ezer forint támogatással

2022-07-12
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A 3G-s telefonhálózatok lekapcsolása miatt az NMHH telefoncsere programot hirdetett, először 20, majd mostantól 40 ezer forintos támogatással.

A pályázatban bárki részt vehet, aki 2G vagy 3G telefont használt április 30-ig. A jogosultságodat itt ellenőrizheted az IMEI szám (*#06# begépelésével hívhatod elő) megadásával. A pályázaton nem csak az összeget duplázták, de a határidőt is kitolták 2023 március elsejéig. A keretösszeg 5 milliárd forint, abba jó sok negyvenezres támogatás belefér. Főleg, hogy a célcsoport zöme valószínűleg nem is hallott a lehetőségről.

A két gyereknek van egy-egy Nokia nyomógombos telefonja, de az egyikük pár hete kapott bele új SIM kártyát. Őt elutasította a rendszer, de a másik kártyát, amelyik már több hónapja használatban volt, elfogadta. Ha akarnék, pályázhatnék a gyerek telefonjával, a feltöltőkártyás előfizetés az én nevemen van. (A rendszer az IMEI szám alapján tényleg megnézi, hogy ezzel a kártyával ez a telefon üzemelt-e április vége előtt.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram