Telekom Domino szerdák

Minden szerdán Dominosoknak egy-egy Telekom ingyen szolgáltatást lehet bekapcsolni a Telekom appban.

Jól el van dugva a dolog, bemész a saját előfizetésedbe az áttekintés-ben, fent van három jelzés, a középső egy + jel. Ott kiválasztod a megfelelő szolgáltatás-halmazt és azon belül megkeresed az ingyenes lehetőséget.

Második hete megy az akció, most egy nap ingyen facebook-ozást, a múlt héten ingyen hálózaton belüli perceket tudtál bekapcsolni szintén egy napra.

Szóval nem egy nagy eresztés, ha van kedved, nézegesd minden szerdán, akár itt is.

Share

10 hozzászólás

 • AAA
  Nem második hete megy, hanem ötödik hete, ha jól rémlik első két héten 1GB volt egy napra, aztán kétszer 100perc ingyen hívás hálózaton belül egy napra, most pedig ez a social media, ez mai eddig a leggyengébb eresztés.
 • Mitch
  Pr.
  Nem célcsoport blog bejegyzés.
  Aki ezt a blogot olvassa annak előfizetése van. Gimnáziumban nézegettem mennyi cash van még a kártyámon.
 • Nándi
  De inkább tessék körbenézni családi ismerősi körben és keresni egy jó flottát az mindent megold. Nagyobb cégeknél, pl. gyárak, ill. önkormányzatok olyanok vannak h kerestem az államat a padlón (persze begurult az ágy alá) 🙂

  Amúgy kiszámolós flotta van még?

 • Dominós

  Ezzel így nem értek egyet, pl. én is olvasom a blogot és feltöltőkártyás vagyok.
  Voltam havidíjas is, de nekem nem érte meg, sokkal olcsóbban kijövök dominóval.

  Aki sokat beszél annak egy jó flotta biztos megéri, de attól nem lesz valaki nagymenő hogy havidíjas előfizetést fizet, mert a dominó az ciki, meg a “gimnáziumban nézegettem” szöveg…
  Sokan csak azért tartanak havidíjast, mert úgy lehet telefont hitelre venni…

 • Frank
  Én is feltöltőkártyás vagyok, egyszeruen olcsobb. Akkor nézegetem az egyenlegem, amikor a rezsit. Amikor havidíjas voltam, még a számlát is többet nézegettem. Most nincs számla. Szóval ja, nem körülötted forog a világ.
 • Szabó Gábor
  Kapitális tévedés, nem is tudom most pontosan milyen torzítás, mikor magadból indulsz ki 🙂
  Az előfizetés annak éri meg, aki tényleg beszél, használja a telefont, függetlenül a percdíjtól. Tehát nem az otthon ülő, unatkozó, aki “mivel ingyen van” beszél 100 percet.
  Hanem a futár, akinek napi 50-100 hívást kell indítania. A projektvezető az építkezésen, akit nem láttam még a fülén telefon nélkül.

  Nekem a feltöltőkártyás telefon költsége, hónapokra leosztva, körülbelül 500 Ft. Félévente kell töltenem 3000-3500 Ft-ot. Milyen előfizetéses díjcsomag tudná ugyanezt megadni?
  Éves szinten több tízezret buknék rajta, főleg ha rám tukmálnának részletre egy százezrest telefont százötvenért…

  Aki szerint meg “égő” feltöltőkártyával “bénázni” az fizesse meg az extra díjat, a “kényelemért”.

 • Domino5
  “Aki ezt a blogot olvassa annak előfizetése van”
  Tévedés. Tizen-akárhány éve használom ugyanazt a feltöltőkártyás SIM-et.
  Átlag havi 1-1,5e ft-ot költök telefonra, ebben sokszor parkolás is benne van.
  Nem szeretek percekig beszélni, többnyire 1 perc alattiak a hivásaim. Free wifi és email/chat a barátaim.
 • Fecenc

  +1 nem középiskolás dominós blogolvasó.
  Keveset beszélek, így egyszerűen nincs olyan előfizetés, ami olcsóbb lenne a feltöltősnél. Hűségidőt vállalni azért, hogy drágábban telefonáljak, plussz ne kapjak semmi “ajándékot”, amit a dominósok megkapnak tök menő, felnőttes dolog.
  Ez a blog arról is szól, hogy nézd meg, mire mennyi pénzt költesz és van-e jobb alternatíva? Nem ebből a megtakarításból veszek lakást, de minek tömjem a szolgáltató zsebét, ha nem képes egy nekem elfogadható előfizetéssel előrukkolni?
  Semmivel nem macerásabb manapság a kártyás, mint az előfizetés, a flottás kavarodásokat meg láttam a családban és kihagyom.
 • Tiborg

  Teljesen igazad van. 90-es évek elején a gsm hőskorban volt előfizetésem és havi 20+ ezres számláim, de megérte, mert nem volt más. Aztán nem sokkal később megjelentek a feltöltőkártyák, és arra váltottam, mert már akkor érezhetően kitoltak az előfizetőkkel a feltöltők javára. Azóta csak tovább nyílt az olló. Én kifejezetten rosszul érzem magam, mikor rengeteg pénzt kifizetek a szolgáltatónak, cserébe tojik a fejemre, és tök hülyének néz. Nem mondom, hogy nincs akinek megéri főleg egy jó flotta, mert van. De a nagy többség kényelemből, tudatlanságból vagy mert másképp nem tud részletre megvenni egy drága telefont – tart előfizetést.
 • Titánka
  Domino most meg van? Nem talalom az appban.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.