Telekom Flip

Úgy tűnik, nemhogy hét, szinte nap sem telik el újabb és újabb távközlési ajánlat nélkül.

A mai nap híre a Telekom Flip almárkájának a megszületése.

Ez egy fapados verziója a Telekom otthoni ajánlatának, 100 Mbit-s internetet, 120 digitális IPTV adást és 5 Ft/perc hívásdíjat tartalmaz, jelenleg 4.000 Ft/hó összegért.

(Trükkösen azért el van dugva, hogy ez az ár bevezetési akciós ár, visszavonásig, igazából 6.000 Ft a rendes ár. Mivel nincs hűségidő, a szolgáltatót sem köti semmi az ajánlat fenntartásához. Vagyis ha három hónap múlva felugrik az ár hatezerre, akkor így jártál. Jogod lesz lemondani a szerződést, ha már nem tetszik az aktuális ár. Érdemes áttanulmányozni a hivatalos árlistát is.)

A honlap szerint már 500 ezer háztartás számára elérhető az ajánlat, nekem nem sikerült még olyan címet beírni, amire azt írta volna, hogy a szolgáltatás megrendelhető. Érthető, hogy a Telekomnak nem az a célja, hogy a saját előfizetőit terelje át egy sokkal olcsóbb ajánlatba, a rossz nyelvek szerint a Digi előfizetési területei a fő fókusz.

Az ügyfélszolgálat dedikáltan fapados lesz, nem lehet majd személyesen intézni az ügyeket, legalábbis a Telekom ügyfélszolgálati pontjain biztos nem.

Nem tudom, hol lesz elérhető az ajánlat és meddig fogják ennyiért adni, de ha másra nem, alkualapnak biztos jó lesz a mostani szolgáltatódnál. 🙂 (Cikk: Alkudj nyugodtan.)

Share

70 hozzászólás

  • reader
    A Flip IPTV nem tud felvenni, ami elég nagy hiányosság, tekintve, hogy a rendes Telekomos iptv akár három adást is tud egyszerre, amiket nem csak 1 hétig néhetsz vissza, mint más helyen. Nálunk a családban sokat van a felvétel használva.
  • Tkom rajongó
    Annyira nem fapados ez, a nyújtott szolgáltatásokat tekintve. Nekem IPTV Szuper Családi HD díjcsomag van, ebben van 106 alap és 24 HD. A Flip-ben ugyanez van, pedig az nem “szuper”. Az IPTV Szuper Családi HD új előfizetőknek a telekom oldalán 4610Ft 2 év hűséggel. A Netmánia XL ami nekem van 5200Ft 2 év hűséggel + van valami alapdíj is.

    Miért akarna bárki ezekre előfizetni ezek után a Flip helyett? Gondolom az új előfizető ha erre fizet elő, akkor a tkom minden gond nélkül ezeken az árakon fogja neki adni…

    Nincs erre valami szabály, hogy egy szolgáltató ugyanazt nem kínálhatja többféle áron? Vagy pont ezért van az új név?

  • digimini
    Nagyon egyszerű. Hamarosan a kormány kinyírja a 2 éves hűséget, arra már nem érdemes termékfejleszteni.

    Erre a szintre a Diginek nem biztos hogy megéri letolni a gatyát (ami egyébként a hűség letelte után nem is olyan olcsó).

    Ráadásul ha a Telenor kijött a korlátlan mobilnettel, a többiek is ki fognak, azt viszont a Digi nem fog tudni adni, akit még a belföldi roaming díjak is húzni fognak.

    Semmi nem történik véletlenül a távközlésben.

  • Lasszo
    Az a gond, hogy 100 mbites internet az bizony ADSL, garantált sebesség 1/1 fel/le. Az meg kevés.
  • Biggo
    “100 MB-s internet”
    ez nagyon helytelen. Helyesen: 100 Mbps vagy 100Mb/s, de a 100 MB-s az csak 100 MegaByte-s lehet értelmezni, aminek meg nincs értelme. 1 byte (B) = 8 bit (b). Nem mindegy. elég ha javítva lesz a cikkben, a kommentnek nem kell megjelenni, de nagyon szakmaitlan az úgy.
  • mage
    Valószínűleg tényleg a Digi előfizetési területei lesznek fókuszban. Megadtam egy olyan bérházat ahol tudom, hogy van Digi, egyből elérhető lett a Flip…
  • Tamás74
    Beírtam egy szegedi címet, megrendelhető lenne (ahol van egyébként Digi is).
  • Alfa
    digimini: “akit még a belföldi roaming díjak is húzni fognak.”
    Te vagy tudsz valamit, vagy nem figyeltél az elmúlt 3 évben. Ha bárki a három nagyból hajlandó lenne nemzeti roamingot aláírni a Digivel, akkor már rég elindultak volna szerintem.
    De nem lenne hülye egyik sem saját maga alatt a fát vágni…

    Flip csak ott van, ahol a Diginek van gyors hálózata. 5 címet ellenőriztem a családban, az eredmény:
    1) vidék, Telekom inkunbens és Invitel kábel elérhető: Flip: NO
    2) vidék, Invitel inkunbens elérhető: Flip: NO
    3) Budapest, Telekom only Flip: NO
    4) Budapest, Telekom és lassú Digi kábel Flip: NO
    5) Budapest, Telekom és gyors Digi kábel Flip: YES

  • V
    az ADSL-ben az “A” betu azt jelenti hogy “assymetric” szoval tuti nem “1/1 fel/le”. Ami szimmetrikus az az SDSL egyik alfaja lenne de az meg nem tud 100Mbit/sec-et. udv egy telco-tol… 😉
  • kridli
    Olyan szinten a digire hegyezték ki, hogy még házszán szinten is nézik. Ahol mi lakunk (családi házas övezet, de a miénk egy kis társasház) van digi, de állítólag a mi társasházunkba nem tudják bekötni (nem tudom miért, az egyik szomszéd próbálta). Na a mi társasházunknak nem elérhető a flip, a szomszédos házakra igen.
    Egyébként a Digi területén eddig is speciális árakat adott a T, én is jóval kevesebbet fizetek, mint a normál áraik (érdekes módon ennél csak utcát néztek, házszámot nem).
  • Ostoba Mérnök
    Megerősítem.
    Házszám szintjén a Digi tv.

    És ahol lejár az “okos” csomag (tényleg így hívják) ott a Digi kicsit ráemel, ha nem kötnek újabb hűséget, szóval ezekre mennek rá.

  • arrabona
    Páfff… HBO/HBO GO/Cinemax nincs… így kuka..Vagy csak én nem találtam meg a kínálatban?Ami még zavar, az a névleges a vállalt sávszélesség közti szakadék… a Vidanetnél legalább a 40megabit az 39.8-40.2megabit.. télen-nyáron.

    Pedig már a bőség zavarával küszködik az utcánk.
    Vidanet (Telekom zabigyerek)
    Telekom
    Flip(Telekom csemete)
    DIGI

    A diginél nincs Cinemax 2…. agyrém. Marad a Tkom vagy a Vidanet.

  • rdldr
    Megnéztem tényleg lehet a Digi célközönségben valami, mert nálunk lehetne kötni.
    Digi-re váltottunk Telekom helyett. 2500 Ft/hó hűség nélkül 100Mbps. Plusz a televíziózási igényeinknek tökéletesen megfelel a Telenor MyTV 1290 Ft/hó csomagja szintén hűség nélkül. (AppleTV-n tökéletesen megy, és tabletről is lehet nézni, ha az ember nyaral.) Tartalmaz minden olyan csatornát, amit néztünk. Ez a kettő olcsóbb, mint a Flip. Ha már lúd, életemben először előfizettem HBO/HBO GO-ra is a Telenornál 1990 Ft-ért, úgy gondolom ennyit spóroltam megtehetem, olcsóbb, mint a Netflix és többnyire magyar tartalommal. Nem reklámnak szántam, hanem szerintem ez a legolcsóbb megoldás jelenleg Internet és TV-hez. Eddig Mindig TV Extrás voltam, de most nem kell az antennával bénázni.
  • Körtefa
    Szegedi címet beírva, ahol van DIGI, valóban elérhető ez a szolgáltatás is.
  • mzsombor
    Tipp:

    Ha az oldalon a türkizkék megrendelem gombra kattintotok, akkor már csak azokat a címeket hozza fel a rendszer, ahol megrendelhető a szolgáltatás.

  • Petike
    Igen, ez Digi-terület. Miskolcon az Avas pl. benne van (ahol van Digi), de olyan területek ahol nincs, már nincs benne. De ami számomra fura, hogy sok régiós TV között nem látom a Miskolc TV-t.
  • Monday
    Ezért nem lehetne amúgy ráhúzni a Telekomra a vizeslepedőt?
    Én a Magenta1-ért fizetek 3-szor ennyit havonta, csak azért mert más szolgáltató nem elérhető az utcában.
    Ez nem fér bele az erőfölénnyel való visszaélésbe vagy ilyesmi?
  • -nb-
    OFF
    Esetleg valakinek nincs ötlete arra, hogy magyar előfizetéssel Magyarországról hol lehet elérni Mezzo Live HD-t?
    Kösz
    /OFF
  • jami
    Esetleg ha valaki utána járt mostanában: a UPC-n kívül melyik cégnél van még vezetékes internet+WIFI korlátlan számú eszközre?
  • vnandor
    A Telekom nekem nem tud olyat ajánlani egyelőre, ami miatt otthagynám a Digit.
    A Diginél egyszer sem kellett személyesen ügyet intéznem, úgyhogy ezt én nem fapadosságnak, hanem fejlődésnek hívnám.
  • Somebody
    Monday, Telekomrajongó

    Szerintem is etikátlan ezt a csomagot fapadosnak hívni míg ugyanezt a csomagot kétszeres áron adják, ahol csak ők az egyetlen szolgáltató opció.
    Szerintem ha páran összefognánk és együtt írnánk, akik hasonló cipőben vannak talán történne valami, ez így felháborító ugyan azért máshol kétszer annyit elkérni, mert ott “nincs” verseny.
    Én nem érzem mitől lennék prémium dupla áron.

    Sokan lehetnek még ebben a helyzetben.

  • Mr. Heisenberg
    Ezen a területi korlátozáson (nálunk még véletlenül se elérhető 🙂 úgy felhúztam magam, hogyha lejár a jelenlegi hűségem, veszek egy digi tányérost, pedig őszintén mondom, nem akartam ezzel elcsúfítani a házat…
  • -nb-
    Jelentem: van Digi és nincsen Flip (mondjuk a Digi most köt be)
  • Kiszamolo
    nb, ne aggódj, akkor lesz 🙂

    Vagy akkor, ha már éppen lejár a kétéves Digi hűség.

  • Kiszamolo
    Ja, reader, a UPC box is tud alapból rögzíteni és azt is addig nézed vissza, amíg csak akarod. Egy külső vinyó kell csak hozzá.

    Az egy hét visszanézés azt jelenti, hogy (szinte) mindent visszanézhetsz, amit nem vettél fel.

    Egyébként meg venni kell egy HDD-s DVD írót használtan 10-15 ezerért és mindent felvehetsz és nem csak az UPC boxban tudod lejátszani, hanem akárhol.

  • Andras
    Miert olyan felhaborito hogy mindenhol a helyi versenynek megfelelo arakkal dolgoznak a szolgaltatok? Ok is cegek, profitot termelnek. Annyiert adjak a portekat, amennyiert megveszik. Nem alanyi jog az internet (bar lehetne), hanem egy szolgaltatas. Szemet benzinkutak meg az autopalyan tobbert adjak a benzint mint a varosszeliek. Ugyanaz a benzin, csak ott nincs konkurencia, a varosban meg van.
    Ha nem tetszik a net ara/sebessege/minosege, akkor koltozz oda ahol olcsobb/jobb a net. Ha a buszmegallo tavolsaga meg az ovoda a lakasvasarlas egyenleteben van, akkor tedd melle az internetet is.
    Allandoan csak a hiszti megy.
  • Kiszamolo
    András, ki hisztizett? Szerintem senki. Nyilvánvaló, hogy az egész csak azért lett kitalálva, hogy a Digi területein a Telekom elvigye az előfizetőket. Ha komolyan akarna versenyezni, megtehetné, hogy árat csökkent, hogy ne menjen senki át a konkurenciához. Ezt nem akarja logikusan, ezért kitalált egy almárkát és nagyon vigyáz arra, hogy ne saját magának csináljon konkurenciát.
  • Somebody
    Kedves András!

    Kérlek mutass nekem egy olyan kutat ahol valahol 300 forint a benzin és valahol szerinted az autópálya mellett 600 forint ugyanaz a benzin.
    Az arányokkal van a fő probléma..meg azzal, a kommunikációval , hogy az egyik prémium a másik fapad és mégis szinte ugyanaz a kettő.
    Nyilván téged nem érint a dolog azért tudsz így nyilatkozni a dologról.

  • verdol
    “Ja, reader, a UPC box is tud alapból rögzíteni és azt is addig nézed vissza, amíg csak akarod. Egy külső vinyó kell csak hozzá.”

    De csak egyet tudsz felvenni egyidőben, ami éppen megy, igaz? Az Iptv-n egy doboz egyidőben akár 3 adást tud rögzíteni párhuzamosan.

    A visszanézés jó, de akkor észben kell tartani az egy hetes limitet. A tapasztalatom szerint, ha az ember felvesz dolgokat, akkor gyakran van, hogy csak később ér rá megnézni, pl. egy filmet, 2-3 hét múlva meg ilyenek.

  • Kiszamolo
    verdol, igen, de a többi 120 csatornát a UPC alapból felveszi helyetted. Azt is tudod utána rögzíteni egy héten belül, ha nagyon akarod.
  • Alfa
    “Ezért nem lehetne amúgy ráhúzni a Telekomra a vizeslepedőt?”
    Nem.
    Ha rá lehetne, akkor a többi versenytárs már rég ráhúzta volna.
    Ne aggódj, ki van tömve mindenki ügyvéddel, nem ezen múlik.
    Igazából a területenkénti árazás nem törvénytelen, a várban is drágább a kávé, aztán mégsem rohansz a GVH-ra.
    Emlékszem gyerekkoromra, a vidéki kisvárosban is drága volt a fagyi az egyetlen fagyizóban.
    Nyílt egy másik a közelben, árverseny, lementek felére, az új tönkrement.
    Aztán megint drága lett.
    Ilyen a világ, a profit számít, az ügyfélnek “el kell tartania” a szolgáltatót. Ha ez nem megy, akkor az ügyfél szívja meg, mindig is így volt.
    És nem mondtam, hogy ez így van jól, de ha vállalkozni kezdesz, Te is ezt fogod csinálni egy idő után.
  • verdol
    ” Azt is tudod utána rögzíteni egy héten belül, ha nagyon akarod.”

    A probléma az, hogy csak úgy tudod rögzíteni, ha lejátszod, vagyis addig mást nem tudsz nézni. Az iptv-s megoldásban az a pláne, hogy egy időben tudok felvenni valamit, és közben nézni is mást, vagyis amit felveszek, annak nem kell végig mennie közben.

    Az upc esetében erre nincs mód, mert nem tudok valamit úgy felvenni külső eszközre, hogy közben ne az menjen a tévén, legfeljebb csak ha éjjel indítom el, amikor alszom, de az már elég kényelmetlen bonyolítás az iptv kényelméhez képest, amivel bármit fel lehet venni, miközben mást nézek.

  • Stanlee
    Jo ez a flip, csak az az egyetlen baja, hogy nincs meg benne az IPTV egyetlen nagy elonye, a mondjuk 2-3 adas egyszerre torteno rogzitese. Anyukamnak vannak olyan idoszakai, hogy egyszerre megy neki egy felvetele es egy masikat meg nez. Ezzel a flip-pel ezt nem tudna megcsinalni. Persze kerdeses, hogy mennyire er meg ekkora tobbletkoltseget ez a premium a t-home-tol.
  • Zabalint
    Amúgy Diginél mennyi is a 120 mbit/s net? 2 ezer? Vagy 3 ezer? Nem vagyok biztos benne, hogy ez ott versenyképes lehet, ahol van Digi, főleg ha csak bevezető ár a 4 ezer, és később 6 ezer lesz, mert a vezetékes telefon nagyon rétegigény, a TV egyre inkább azzá válik. Nálunk meg nincs Digi, így ez sincs 🙁
  • Andras
    en azt olvastam hogy tobbeknek fajdalmat okoz hogy ugyanaz a szolgaltatas nem ugyanannyiba kerul mindenhol.

    a benzinkut egy pelda volt, de nem ment at. Lasd akkor a varban a kave 2x annyi, nonapon a virag 2x annyi mint elotte utana, meg talan a virag is ugyanaz mint ami tegnap volt. Amugy akar erinthetne is a dolog mert nalunk upc meg telekom van, mindketto egy tragyahalom, szakad a net allandoan. Digi nincs. Tv+internet havi 8k. Ha legkozelebb koltozok, olyan helyre megyek ahol jobb a net, most mar azt is tudom hogy erre is figyelni kell, most ez van. Ettol meg nem akarom beperelni a telekomot/upct, hogy ket utcaval arrebb, a masik keruletben hasit a 100mbps fele ennyiert es az nekem is jarna. Nem jar.

  • Jóska Pista
    ,
    “a többi 120 csatornát a UPC alapból felveszi helyetted.”
    Nagy fenét. Sok csatornát egyáltalán nem rögzít, amit igen, ott pedig pont azt a műsort nem amit néznék.
    Nekem 10-ből 2-3 volt amit központilag rögzítettek.

    ————————————–
    Két vidéki cím közül ahol van digi (és UPC), elérhető a Flip. Az se zavarja őket, hogy vagy két éve leszakadt a telefonkábel, azóta se jelentette be senki, mert egyetlen telekomos előfizetés sincs az utcánkban.

  • szocske
    Lehet, hogy valami régi digis adatbázist nyúltak le, mert ahol kb. 5 éve van családi házas környezetben digi optikai kábelen (minden házba bemegy az üveg és ott van egy olyan eszköz a tv alatt, amiből lépcsőházanként egy szokott lenni), nos ott sem érhető el a flip.
  • Gyula
    @Valószínűleg tényleg a Digi előfizetési területei lesznek fókuszban.
    Igen, nyilvanvaloan igy van.
    A regi cimemen volt Digi, ott van Flip is.
    A szuleim cimen nincs Digi, ott nem elerheto.
    Tehat a T-kom siman ragyurt a digi elofizetokre.
    Mondjuk nekem az nem remlik, hogy a Diginel lenne barmilyen husegido.
    Regebben volt TV-net-telefon, de en ugy emlekszem, hogy huseg ido nelkul volt valami 2700 HUF egy honapra.
    A net 80/25 volt, de nem 1/1 volt a minimum…
  • cabala
    Nálam pl. igencsak sokat nyomott a latba házvásárlásnál, hogy legyen a Digi bevezetve. Mivel a munkám miatt sokat kell netezzek én ezt is beáraztam a vételárba. Kinek, mi a fontos…
  • P
    , azert mas dolog egy teruleti arazas meg mas a versenykorlatozo magatartas es kiszorito arazas, erofolennyel visszaeles. Az nem teruleti arazas, hogy egy utcaban amelyik hazban van egy masik szolgaltato ennyi, amelyikben nincsen ott annyi…
  • vgaborka
    Nálunk nincs Flip, de van Digi. Bp, paneldzsungel, 10 emeletesek.
    Kb ugyanez a Diginél 4700 Ft (a listaár). STB nélkül (ami világ legnagyobb hülyesége sztem, minek még egy távirányító, ha már kódolnak, akkor CI+ kártya).
  • Andras

    Hol van itt versenykorlatozo magatartas? Pont h nincs. A telekom atmegy a digi teruletre versenyezni. Hogy legyen ugyfele, olcsobban kell adnia nyilvan, kulonben ki valtana? Ahol egyedul van oda meg mehetne a digi versenyezni, senki nem tiltja nekik. Mennek is szep lassan.
    Versenykorlatozas ott van, ahol lakoparkban sajat szolgaltato van. Tudok par ilyenrol pesten. Ott aztan nincs konkurencia es nem is lesz.
    Sztem nem kellene ennyit rugozni ezen, mert az aram sem kerul mindenhol ugyanannyiba, pedig mindenhol ugyanaz van a konnektorban. Ugyanigy a gaz, a benzin es a tv is. Ez a lakas tulajdonsaga hogy ott milyen aru net van, bele kell kalkulalni, ennyi a rezsije. At lehet koltozni a szemkozti hazba ha ott jobban tetszenek az arak. Amikor meg szulokkel laktam es a digi 4kert adta mar a panelba a 30megabitet akkor nalunk havi 12ezer volt a 3mbps-es adsl.
  • arrabona
    a 1446 másnak is “nem megfelelő hívószám”????

    Hogyan tudom összehozni a flip-et egy LG smart TV-vel? Van lehetőség CI+ kártya használatára?
    Csak a saját távirányítóval lehet bűvészkedni, vagy valahogy megerőszakolható az LG saját spec távpiszkálójával is? Mer’ most negyon barátságos, hogy egy távirányítóval minden funkció elérhető, 8 gomb és egy görgő segítségével. Muszáj bekeverni a kisdoboz,nagydoboz,ide kábel-oda kábel káosszal?
    Megannyi kínzó kérdés…
    Némileg OFF

    DIGI-sek! Ez tényleg normális, hogy a DIGI-nél nem elérhető a CINEMAX II ? Ez valami agyrém.Máshol is ez van, vagy ez valami győri specialitás? Nagyjából 8 csatornát nézek, ebből 3HBO 2Cinemax… mennék a DIGIHEZ, de a Cinemax II nagyon hiányozna. Így viszont 7000-rel több a Vidanetes csomag ára, 99.9%-ban ugyanazért.

  • Tiborg
    Ezekkel a húzásokkal a T csak maga alatt vágja a fát. Ki bízik még ebben a cégben egyáltalán? Esetleg az aki még soha nem állt velük kapcsolatban. El nem hiszem, hogy 100 embernél többet el tudnak csábítani Digi területről, de azok is sírva fognak visszamenekülni. Nálunka környékbeli falvakban 1-2 éve ki volt plakátolva, hogy nagy fejlesztés lesz, gondolom lenyúltak nagy támogatásokat valahonnan, de konkrétan semmi nem történt. Maradt az a néhány rézdrót/ falu, ami több km.-ről jut oda kisvárosból vagy nagyobb községekből. 1-2-3Mbps a max sebesség, de vonalat sem tudnak kiadni vagy 10 éve. Aztán szép lassan lefedték ezeket a falvakat elég korrekt rádiós netekkel elfogadható áron.
    Nyugodtan ki lehetjelenteni, hogy a Digi hozott ebbe az országba minőségi távközlést kifejezetten olcsón, és nagyon szerencsésnek mondható, aki a szolgáltatási területükhöz tartozik. Ha sikerült volna nekik az
  • Béla
    A Digi mellett szól, hogy behozzák a koaxot meg az ethernetet és minden megy egyből. Nem kell a szolgáltató kütyüit tápolni, elhelyezni, jelet konvertálni meg kábeldzsungelt építeni. Az ügyfélszolgálatuk bármikor elérhető és segítenek. Na meg ott a Digi online, bárhol, bármikor.

    Tehát a 4700 Digi vs 4000 ft Flip vonatkozásban, még mindig nem tudnak rávenni hogy T előfizető legyek.

  • Tiborg
    az egész országot bekábelezni, az összes többi szolgáltató lehúzhatta volna a rolót.
  • szocske
    Az árak összehasonlításánál azt se hagyjuk ki, hogy a thome iptv 1 db beltéri készenléti teljesítményfelvétele 20, működés közben 25W.
    Ha vkinél készenlétben van 7×24-ben, az havonta kb. 700 Ft-al növeli a villanyszámlát.
    Akinek 3 készülék is van, az már 2100 Ft.
    Ez azért nem elhanyagolható + áramköltség a 4000-es előfizetési díj mellett.
    Mivel a diginél kódolatlan a digitális jel, DVB-C képes tv-készüléknél nincs ilyen költség.

    Persze lehet áramtalanítani amikor nincs használatban, vagy legalább éjszakára, de akkor nincs éjszakai felvétel sem.

  • Kari
    szocske : “Lehet, hogy valami régi digis adatbázist nyúltak le. . .”

    Az én tapasztalataim is ezt támasztják alá. Nálam van a házba behúzva Digi optika, UPC kábel és beköthető a Telekom optika is. A Flip mégsem elérhető. Tavaly április környékén húzták be a DIGI-t. Rögtön át is váltottam rájuk. A T-nél mindent lemondtam. Nem is számláznak azóta, de nem törölték teljesen a rendszerükből a címemet. Szolgáltatás nélküli előfizetőként vagyok náluk nyilvántartva. Megvan még az MT számom is.

  • antenna
    Ez a “3 műsort nézek egyszerre, 6 másikat meg rőgzítek” nektek nem groteszk? Mint pár hónapja a napi 50-100GB-t letöltő júzer. Mikor van időtök ennyit TV-zni? Amúgy meg milyen sz@r már, hogy csak 3 adást lehet egyszerre rögzíteni, jobb lenne 13-at. Vagy 23-at.
    András: házat nyilván nem a telekommunikációs szolgáltatások alapján vesznek az emberek. De attól még pofátlanság, hogy a szolgáltató azon a madzagon ad drágább szolgáltatást, amit a felhasználó/ügyfél pénzén építettek ki anno. Mi végigmentünk ezen és én felháborítónak tartom. És az a szemtelenség csúcsa, hogy amikor igény jelentkezett, akkor sem bővítettek kapacitást, így csak egy kilépő helyére jöhetett új előfizető.
  • Hoffmann József
    Digi mennyi hűség nélkül?