Telekom havi 3 GB net 3 napra ingyen

Új akcióval jelentkezett a Telekom a nettel rendelkező Domino-s előfizetőknek: 30 naponta bekapcsolható 3 GB ingyen net, amelyik három napig érvényes itthon és az Unióban. Augusztus 31-ig élő ajánlat. Akció leírása (12. oldal alja)

Bekapcsolni a Telekom mobilalkalmazásban lehet, a bekapcsolható adatszolgáltatások, egyszeri szolgáltatások között keresd.

Aktiválás után most is érdemes ki és bekapcsolni a telefont, nehogy a normál keretedet fogyassza a net.

Ha pedig ingyen 50 GB kell havonta az év végéig, ott a Digi. 🙂

Elindult a Digi mobilszolgáltatása

Share

16 hozzászólás

 • flottás
  Mi lett a kiszámoló flottával? befulladt?
 • Lala
  Ez pont nagyon jól jön nekem. Ezt szoktam venni, ha utazunk és a gyerekek nyomni akarják a YT-ot. kb 2×4 óráig kitart.
 • Kiszamolo
  Él még, de nem én csinálom. Mondjuk kíváncsi leszek, mi lesz az összes flottával, ha a Digi rendesen elindul. Állítólag valami 3500-3700 Ft lesz a teljesen korlátlan csomag 50 GB nettel.
 • Átvernek a reklámmal
  Az utolsó mondat azért kicsit erős, tekintve, hogy csak az eddigi ügyfeleknek jár, és közülük is csak annak, aki lefedettségi területen lakik.
 • Zsolt
  Jó lenne ha a Digi 1-2 éven belül odaverne a kartel triásznak. Rohadt fáradt vagyok már ezektől a hírektől, mikor full bonyolult fa…kat kell követni ahhoz hogy kedvező, korrekt áron kapj meg valamit. Írd alá így, írd alá úgy, ekkor csináld ahogy mondjuk, de vigyázz ne úgy, mert kib..nak veled és főleg ne hívj este 6 után!! Wtf??
  Komolyan mondom, folyton ezt kell böngészned, mi változik, rosszabb mint a fapados légitársaságoknal az állandóan változó poggyász szabályzat.
  Van egy magyar kártyám, szerencsére alig használom (külföldön élek) Kb 3500 forint havonta. Hívj amennyit akarsz, akárhova. Net 4GB. Ennyi. Sima automatikusan havonta megújulo csomag, de még ha előfizetesed van is ugyanilyen faék egyszerű.
 • Kiszamolo
  Átvernek, van ember, akinek nincs olyan ismerőse, aki Digi előfizető és nem kell neki mind a négy ingyenes kártya?
 • AAA
  Én úgy tudom az ingyenes Digi Mobil tesztkártyákhoz korlátlan netet adnak, 50GB a havi 1000Ft-os előfizetés, viszont gondolom utóbbi még mindig a telenor hálózatán megy, szóval ott nincs lefedettség probléma.
 • Unemployed
  Nekem a marathont kajálja, kikapcsolás ide, vagy oda.
  Mondjuk 30 mega veszteségért nem vágok eret magamon 🙂 Úgyse megyek sehová ebben a melegben…
 • Átvernek a reklámmal
  Kiszamolo: teljesen reális, h vkinek ne legyen Digis ismerőse. Vagy olyan jó ismerőse, aki hajlandó erre időt és energiát fordítani. Mert ugye csak személyesen lehet megvenni.

  AAA: az 1000 forintos csomag egybehangzó infók szerint nem él, nem adnak el olyat, mert gondjaik vannak. A Telenor hálózatát talán a régi ügyfelek még használhatják, az újak biztosan nem, ez benne van az ÁSZF-ben, tehát ha lesz is ilyen csomag, az már nem a Telenoron fog menni.

 • Kiszamolo
  Átvernek, értem én, de azért az átlag városlakó embernek azért nem olyan nagy akadály megugrani a kérdést, főleg, hogy már egy tányéros Digi tévé is bőven elég hozzá. Akinek meg nem megy, nos ő akkor kimarad a jóból.
 • hajólenne
  Én kértem digi kártyát a telefon hívás működik jól, a net viszont nem pedig a mobilom 4G-s és LTE-s készülék
  is elvileg, hiába állítottam be rajta APN-től kezdve mindent.
  Az ügyfélszolgálat a mobilstickel kapcsolatban azt mondta h 06.30.-ig lehet használni, 07.31-ig le kell adni, az új 50 gigás konstrukcióról még nem tudott semmit, levélben sem jött erről tájékoztatás.
 • winnie
  Én átlagos városlakó vagyok, és sajnos nincs digis ismerősöm 🙁 De ha lenne sem biztos, hogy örömmel adna ki egy SIM kártyát a kezéből, aminek a díját végül ő fogja fizetni. Ez max családon belül menne vagy nagyon-nagyon jó haverok között.
 • jami
  Nekem a flotta nem opciót, a férjem alig telefonál, a gyerekeknek meg kizárt, hogy előfizus kártyájuk legyen – a digi kártya csak a mobilnet miatt lett 🙂 Ellenben munkaflotta van, éljen a dualsim telefon. A telecom kibe kapcsolgatós akciói hidegen hagytak eddig is.
 • Kiszamolo
  Hajólenne, nekem is kellett állítani, mert a telefonom magától nem tudta.

  Kérj el egy telefont, amin megy a digi net és MINDENT úgy állíts be, ahogy azon van. S akkor menni fog.

 • jami
  Kellett vagy 2 nap, mire használni tudtam a mobilnetet. Előtte is állítgattam – szerintem egyszerűen nem volt aktiválva 🙂
 • s
  kicsit off, de jól látom, hogy megszünt a “rejtet” 4GB Maraton?