Barking parkolás

2016-08-25
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Donát küldött át egy linket, egy új közösségi megosztós alkalmazásról, ami a parkolóhelyek megosztásán alapul.

Egyrészt kiadhatod a szabad parkolóhelyedet akkor, amikor neked éppen nincs rá szükséged. Mondjuk a belvárosban laksz, reggel nyolckor elmész dolgozni és csak este hatra érsz haza. Addig mások használhatják a parkolódat és természetesen fizetnek érte.

A másik oldalról pedig látod a mobiltelefonos appban, hogy hol van a közelben kiadó parkolóhely. Természetesen olcsóbban, mint az utcai parkolás, ráadásul legtöbbször elzárt helyen, nagyobb biztonságban.

(Valamit felszerelnek a kapunyitóra, hogy az alkalmazás használója tudja nyitni a kaput, állítólag minden nagyobb garázskapu céggel együttműködnek. Ez a része nekem nem teljesen tiszta, ahogy az sem, vajon a társasházban a többiek mit szólnak ahhoz, ha minden nap mindig más áll be a helyedre. Persze szerencsétlenek az Airbnb ellen sem tehetnek semmit, ez meg ahhoz képest semmiség.

Felmerül a kérdés, nem használnák-e a garázsba bejutás lehetőségét rossz arcú egyének. Abban igaza van a cégnek, hogy aki rabolni, vagy lopni akar, az nem adja meg az autója és a saját személyes adatait illetve a bankkártyájának a számát, ennél könnyebben is bejut egy helyre, ha nagyon akar.)

Első ránézésre nem tűnik rossznak, akár parkolni, akár pénzt keresni akarsz vele. Ha gondolod, vess rá egy pillantást.

A weboldal itt található, a gyakori kérdések pedig itt.

Previous Post
Közmunka

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram