Fejlemény Four Generations Property ügyben

Úgy látszik, megsértődött a Four Generations Property, hogy írni mertem róla, mert ügyvédi felszólítást küldött, hogy azonnal távolítsam el a posztot, mert egyébként nagyon pórul járok. (Update: az új nevük Largus örök életjáradék, a honlap a régi, a logo is kisértetiesen hasonló lett a régihez.)

Four Generations Property: átverés vagy lehetőség?

A szokásos körök után az ügyvéd az alábbi dolgokat kifogásolta:

Az Ön általa a hivatkozott cikkben megjelent tényállítások túlnyomó része valótlan, cáfolható, a teljesség igénye nélkül:

1. a hivatkozott otthonteremtési alternatíva ténylegesen önkéntes műnyilvántartásba vételre került {Ügyiratszám: Y1300329/3)

Ööööő, nincs valami apró különbség a “szabadalommal védett” és az “önkéntes műnyilvántartásba vétel” között? Én sehol nem írtam, hogy nem vették önkéntes műnyilvántartásba, ellenben ők igen, hogy szabadalommal védett.

Ezen a számon egy 2013-as “szakirodalmi mű” van nyilvántartva, erre hivatkozott az ügyvéd. Nyilván a Four Generations Property nemzetközi cég írta Kinga és Krisztián álnéven, hiszen azt állítják, hogy “A Four Generations Property, mint a szabadalom tulajdonosa”. (Képet lásd kicsit lejjebb.)

Itt pedig egy képernyőmentés arról, hogy a cég szabadalommal védettnek mondja a konstrukcióját:

Ezt írja a szabadalmi hivatal az önkéntes műnyilvántartásba vételről (ami egyébként szerzői jogokkal rendelkező irodalmi, művészeti és egyéb műalkotásokra van kitalálva, amint fentebb is látszik és nem lakáskonstrukciók “szabadalmi levédésére”):

A mű önkéntes műnyilvántartásba vétele semmiféle, a szellemi alkotáshoz fűződő jogot nem keletkeztet, “csupán” bizonyítási eszközként szolgál annak igazolására, hogy az alkotás a tanúsítvány kiállításának napján a tanúsítványhoz hozzáfűzött műpéldány szerinti formában létezett, illetőleg, hogy azt a szerző a magáénak elismerte. 

2. a cég elnevezése: SE azaz európai részvénytársaság (nemzetközileg használt neve a latin Societas Europaea kifejezés, röviden SE) egy választható cégforma az Európai Unióban (EU) működő gazdasági társaságok számára.

Biztos bennem van a hiba, hogy sehol nem láttam leírva a cég weboldalain, hogy SE és sehogy nem találtam a Google-lel ilyen nevű céget. (Konkrétan nulla találat a saját oldalakon kívül, ami azért nem semmi manapság.) Számoljuk meg, hányszor látjuk leírva a cég neve után, hogy SE:

3. A cég egyébiránt Prágai székhelyű tehát Cseh, semmi ezzel ellentétes állítás nem található egyik felületen sem.

S semmilyen ilyen állítás sincs sehol, de még csak halvány utalás sem. Ahogy én sem mondtam, hogy nem cseh.

4. iroda: Az iroda szolgáltatója REGUS tőlük béreljük az irodát, hálózatuk közel 3000 irodaházat foglal magában, mintegy 900 városban, 120 országban. A bérlőik között van például az AMAZON a Linkedin az UBER a Discovery Channel, ha nekik jó akkor talán másnak sem lehet kifogása ellene, hogy ezen a szolgáltatón keresztül béreljen egy cég irodát. Az egy szem telefonszám megjegyzésnek sincs semmi értelme, hiszen a legtöbb cégnek egyetlen központi telefonszáma van, még az olyan jelentős ügyfélkezeíést bonyolítóknak is mint az bankok vagy a mobil szolgáltatók.

Ha valakinek nem esne le, arról a cégről van szó, akitől az irodát bérlik. Nem egész értem, ez hogyan jön ide, de rendben van, egy komoly cégtől bérelnek irodát. Én mindössze annyit írtam, hogy még az egy szem telefon is az irodaház nevén van, ezért ebből sem tudunk meg semmit.

5. cégjegyzékszám: Nem hamis csak mivel nem magyar cégről van szó, illett volna gondolni arra, hogy nem fog megfelelni a hazai cégnyilvántartási formátumnak a cégjegyzék szám.

Ha nem magyar (amiről egy szót sem szóltak), akkor nem hamis. Ezért írtam ezt a cikkben:

“De ha nem hamis, még nagyobb a gond. Ugyanis ahogy azt az egyik hozzászóló kiderítette, egy rosszhírű cseh cég fut ezen a cégjegyzékszámon, melynek neve PERFECTUM CONSULTING CZ SE, másik álneve a Global Property (GP) Capital SE. Nos, ez a cég szerepel az MNB feketelistáján, konkrétan betiltották a működését.”

De ha valaki nem hisz nekem, itt ellenőrizheti magának, milyen cég fut ezen a cseh cégjegyzékszámon.

(Egyébként a fentebb említett két magyar “szabadalmi szerző” a Four Generations Propertyben nincs is benne, már csak azért sem, mert nagyon úgy tűnik, hogy a cég nem is létezik, de a betiltott Perfectum Consultingban tulajdonosok (Lásd itt.))

6. valótlan tényállítás, hogy a cégnek van magyarországi telephelye! Ez sem igaz sehol nem szerepel, hogy Magyarországi telephellyel rendelkezik a cég, ismét egy légből kapott állítás, ami semmi mást nem céloz mint a botránykeltést!

Hát, ha valótlan a tényállás, akkor nem én mondtam valótlant. A cég állítja az interneten, hogy VEZÉRIGAZGATÓSÁGGAL rendelkezik a Váci úton, valamint MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETTEL. (Második képet lásd lejjebb.)

7. Megbízóm, az OTTHONPARK Bt. vonatkozásában az alábbiakat tette Ön közzé:

A kizárólagos magyarországi képviselő az Otthonpark Stúdió, ami ugyanúgy egy nemlétező cég, ugyanott van az irodája és ugyanúgy nem tud róla az internet semmit.

Ez is hamis állítás a cég igen is létezik, mégpedig 2013 óta, (Cégjegyzékszám: 01-06-786461). Kizárólagos együttműködése a két gazdasági társaságnak 2019. decembere óta áll fenn.

Nem, kedves ügyvédnő, Otthonpark Stúdió továbbra sem létezik. Otthonpark Bt. létezik. Amiről ezt írtam:

Egy Otthonpark nevű Bt. működik, arról annyit tudni, hogy egy katás bt-ről van szó, aminek az árbevétele az elmúlt 3 évben még a 12 millió forintot sem érte el. (Az adószámából kiderül, hogy áfamentes és még soha nem adott le mérleget, tehát csak katás lehet.)

Ez az árbevétel vagy adózási kérdéseket vet fel, vagy tényleg 10 ingatlant sem értékesít évente a kizárólagos magyarországi képviselet, beleértve az idei évet is. (Ugyanis év közben is áfakörösökké váltak volna, ha elérik a 12 millió forintos árbevételt idén.)

Egyébként azóta erősen átalakult a kapcsolat oldal: bekerült az Otthonpark Bt neve, ami addig nem volt ott, csak a fantázianév és a Four Generation Property budapesti vezetékes telefonszáma helyett odakerült egy felhívhatatlan, hibás telefonszám (Vagy elírás és kimaradt egy számjegy.)

Hogy mióta van együtt a két cég, azt nem tudom és nem is érdekel annyira, a cikk a FGP-ről szól és nem az Otthonpark Bt-ről. Egyébként érdekes módon ez utóbbi ment ügyvédhez és nem az előbbi, pedig állítólag csak egy hónapja dolgoznak együtt és képviselete is van annak a cégnek is Magyarországon.

8. azt már – jogászként – szóra sem méltatom, hogy Ön nem ismeri a különbséget az Életjáradéki és a Tartási-gondozási szerződésjogi konstrukciója között. Mindkét polgári jogi intézmény bizonyos szerencse elemet is tartalmazó szerződés, tehát garanciát Ügyfelem sem ígért senkinek a jogügylet megkötése után.

Hát, ehhez képest elég agresszíven hirdetik az 50%-os vételárat, például itt is:

Amint bárki látja, én nyitott vagyok a párbeszédre és szívesen megvitatom a dolgot ha kell, a Fogyasztóvédelem előtt, ha kell, akkor pedig a Bíróság előtt és szívesen beszámolok továbbra is a fejleményekről.

Sőt, a cikk többi állításáról is szívesen vitatkozom, ami valamiért kimaradt az “Ügyvédi Felszólítás”-ból, mert van még sok állítás a cikkben, amiről egy szó sem esett.

De ha bármiben tévedek, szívesen korrigálom. Sőt, ha bemutatják a nemzetközi holding valódi céges adatait, az elmúlt évek adóbevallását vagy bármilyen iratot, szívesen közzé is teszem.

Mert még véletlenül sem szeretném senkinek a rossz hírnevét kelteni, amint látszik, az ügyvédi véleménynek is azonnal helyet adtam.

Update: bíróság helyett inkább törölték az összes oldalukat egy hétvége leforgása alatt. Nagyon várjuk, most milyen új névvel fognak újra feltámadni.

Share

153 hozzászólás

 • PöLö
  Nagyon szép kis blog ez, igazán kár lenne, ha valami baj érné! 😀

  > Nagyon várjuk, most milyen új névvel fognak újra feltámadni.

  Javaslataim egy régi kabaréjelent alapán:

  1. Weszt Európa Limited Rekording Wördcenter
  2. Internacionále Biznisz Interkorporésön

  Szép munka, gratula!

 • Kiszamolo
  Bori, életjáradék meg eltartási szerződés működő és létező dolgok, azzal semmi baj nincs. Más is foglalkozik olyannal, csak korrekten. Első ránézésre az aranytallér sem tűnik lehúzásnak.
 • pitypang
  Most, hogy eltűntek az oldalak, akkor várhatjuk majd azoknak az embereknek a kommentjeit, akik esetleg futnak a pénzük után? Biztos voltak megkötött szerződések, befizetett jutalékok. Ki fog most teljesíteni?
 • Gonosz Erste
  Off:
  Az Erste a Privilégium L számlacsomagot megszünteti. Ez egy jó kis ingyenes csomag volt, sajnáltam, hogy megszűnt, de az új csomag nem szimpatikus, így megszüntettem a számlát. A rajta lévő pénzt kiutaltam és így mentem a bankhoz. Ott közölték, hogy a megszüntetés kb. 2000 ft lesz. Először nem tudta megmondani a nő, hogy miért, de megkérdezte. Megszüntetés után még 30 napig életben tartják a számlát és erre havi díjat is felszámolnak. Kérdezem, hogy nem lehet azonnali hatállyal megszüntetni a számlát? Nem azt nem lehet. Viszont az ingyenesség feltételét (beérkező x ft) már nem tudom teljesíteni a plusz hónapra, hiszen ebből a szempontból mégis csak megszűnt a számla. Gonosz módon van kitalálva. Kíváncsi vagyok, hogy más bankok is ezt csinálják?
 • Malom
  Köszönöm a tippet! Az Aranytallér oldalán konkrét vállalkozói adatokat el tudok érni, valamint néhány ingatlant tudok választani. Egy korrekt oldalnak néz ki, nem összehasonlítható a cseh fantommal. Már csak az a problémám, hogy én inkább belvárosi ingatlant keresek, itt pedig külső kerületieket hirdetnek. Azért köszi!
 • Milyen nevem legyen?
  Nahát én is végignéztem a youtube-os megnyilatkozásait. Pl ezt: youtube.com/watch?v=xa4urbrXFcw

  Tudom, van Rolls-t is bemutatott. Egy antikot.

 • Laney
  Ugy tudom ez azert van, mert a kereskedonek, akinel a kartyadat hasznalod, 30 napja van kerni a konyvelest a banktol (egyebkent csak zarolas tortenik), igy 30 napnal elobb nem szoktak szamlat megszuntetni a kerbankok. 🙂
 • Szabolcs
  Gonosz Erste
  2020-01-20 at 14:30

  Elvileg ha változnak a feltételek (ÁSZF), akkor költségmentes, azonnali felmodási jogod van.

  Írj nekik panaszt, nekem vmi 4000-et akartak levonni (szintén priv. L), addig be sem akarták fogadni a papíromat (lenulláztam előtte én is). Hát én márpedig ezért nem fizetek, ügyintéző persze hajtogatta, hogy ez a szabály.
  Panasz (ha jól rémlik elektronikus formában), és pár hét múlva minden további papírozás nélkül lezárták, és küldték róla a papírt. Állj ki magadért. Ha nem ez a szitu, akkor lehet jogos a ktsg felszámolása, de a számla megszüntetése elég vaskos módosításnak tűnik.

 • matetoth

  ezzel a megszűntetéssel már nekem is volt bajom… Mármint számlamegszűntetésért lehet egyáltalán pénzt beszedni. Elég bizarrnak tűnik.
  Mármint leürítem és fussanak a pénzük után? Vagy korrekten még évekig fenntartanák, aztán átadnák valami felhajtónak?

 • Milyen nevem legyen?
  : A Raiffeisen korrektebb: a bejelentés napján zárolja és másnap már szünteti is meg a számládat. Ingyen. Ők is emeltek, de még így is van ingyenes számlacsomagjuk.

  On:

  2018-ban az előző tulaj hozzászólásával leplezett is le mindent. Bár nem vagyok jós, de szerintem ez az ember születésétől fogva haláláig hazugságokból fog megélni:

  youtube.com/watch?v=y3VzoX3IaEg

 • Zabalint
  Az ügyvédek, könyvelők, vagy bármiféle szakma etikájáról, akik piszkos megrendelést vállalnak:

  youtube.com/watch?v=lZhPi8z_aso

 • axt
  feel the irony Most ez tényleg irónia lenne, ahogy a neved sugallja? Ha tényleg az, szerintem nem kellene ilyen dolgokkal viccelni. Épp elég baj van a fejekben, és még esetleg egy erre tévedő, iróniát nem annyira értő ember komolyan veszi.
 • Walter
  Az ügyvéd az valódi volt?
 • András
  Simon, Fanni, PFTIrony és többiek – annyira gagyik vagytok 🙂

  Bár 2 dolgot nem értek.

  1., “dolgozók tucatjai veszítették el állásukat” Hol? a kétszemélyes cég VEZÉRigazgatóságán? 🙂

  2., A Ytoubeos vidi alatt írja a Mindenkinek ingatlant trollja, hogy “F**ja sincs a modellről egyiknek sem …..a modell oly’ annyira működik hogy KORÁBBAN három szolgáltató is csinálta a HILD Életjáradék, az OTP Életjáradék és az FHB Életjáradék Zrt.

  Mármint azt a modellt csinálták MÁSOK, MÁR, KORÁBBAN, amit a 4GP talált ki és védetett le saját innovációjaként?

  Remélem Csányi nem olvasssa a blogot, mert retteghet hiszen a 4GP majd gúzsba köti a pereivel :))))

 • Károly
  OFF: állítólag a NAV-nak már az az álláspotnja, hogy a külföldi TBSZ nem működik: penzugyifitnesz.hu/mar-ne-akarj-kulfoldon-tbsz-szamlat-nyitni/
 • Oppz

  Ha ezzel tönkrement, akkor már tudjuk 100% bizonyossággal, hogy átverés volt.
 • Delta
  Az ügyvéd szóhasználata nagyon hasonlít az elveszett Dicz Garbi kommentelőéhez.
  Rokonok lehetnek?
 • Béla
  Hehe, ez a scam nem mehet tul jol nekik, ha faj, ha kiszamolo ir rola 1 cikket 😀 kit erdekel mit pofaznak, a scam az scam
 • Orákulum
  feel the irony: Igen, érezzük. 🙂
 • Orákulum
  Ne etesd a trollt. Pontosan tudja, hogy a legjobban félnie a Miklós féle felvilágosítóktól / tanítóktól kell, nem a “hatóságtól”.
 • FGabor
  Ha az én cégem jelenne meg így a kiszamolon pont le…nám, ettől 3 nap alatt biztosan nem mennék tönkre és rúgnám ki az embereket. Nyilvánosság elé lépnék, indítanék egy szép pert amit meg is nyernék a Miklós meg fizethetne mint a katonatiszt.

  A karogokat kérdezem miért nem teszik ezt ha ott nálatok minden patent?

 • Kiszamolo
  Walter, rákerestem. Az. Ingatlanügyvéd, jelentsen ez bármit is.
 • Fidesz
  Tisztelt honfitársaim, márpedig az országban szólásszabadság van.
 • Szabolcs
  Fidesz
  2020-01-21 at 11:41
  Tisztelt honfitársaim, márpedig az országban szólásszabadság van.

  “Szabad ember, szabad országban, azt tehet amit szabad!” – nemtudomhonnan idézve 🙂

 • Malom
  Egyébként valószínűleg ez az ügyvéd ellenjegyezte a ügyfelek szerződéseit is.
 • edwin
  Sziasztok!

  Itt dolgozom mellettuk par szobaval arrebb, nap nap utan.

  Lehet, hogy a honlapjuk torlodott, de egesz nap telefonalnak, es latszolag nagyon porog az uzlet.

  3 fix ember van bent mindig minimum, “uzletkoto” szemelyiseggel megaldva, a kozos konyhaban is irritalva mindenkit.

  Kivancsi vagyok meddig lesznek meg itt, vagy mire lesz cserelve a nevtabla par nap/het mulva.

 • Remeber
  Malom,

  Most már ne őrölj tovább mert kezd izzadság szagú lenni a dolog! Eddig nem volt sem cég sem ingatlanok semmi. Most meg hirtelen bedobod hogy szerződések is születtek amit az ügyvéd ellenjegyzett?! Ja és amíg ott a Bt. egy szarnak lett minősítve, addig a másik cégnél az egyszemélyes vállalkozást frankónak mondod?

 • Ne Dugd Ki
  András
  ezzel a “modell működik”-kel 2 gond van
  1) nem működik, lásd Hild már nem toboroz új ügyfelet.
  2) a “modell” szerint a HILD megvette az ingatlant az idősektől, és a HILD fizetett járadékot az időseknek. A 4GP-nek erre nincs engedélye. Ha meg csak ügynök, összehozza a magánszemély tulajdonosokat a magánszemély befektetőkkel, akkor ez nem a HILD, OTP szerinti modell.
 • headset
  @Károly
  “OFF: állítólag a NAV-nak már az az álláspontja, hogy a külföldi TBSZ nem működik: penzugyifitnesz.hu/mar-ne-akarj-kulfoldon-tbsz-szamlat-nyitni/”

  Frissítésként megjelent a cikkben a NAV levele is. Egyértelmű álláspontjuk, hogy nem elég a külföldi szolgáltatóval szerződést kötni. TBSZ szerződés kell, “amely tartalmazza, hogy a szerződő felek a keletkező jövedelem tekintetében az Szja törvény 67/B. §-ának szabályait alkalmazzák”. És még jónéhány dolog kellene.

  Nem hiszem, hogy a nagy külföldi szolgáltatók közül bármelyik ráállítja a jogászait, hogy egy magyar törvényt folyamatosan monitorozzanak és kövessék az ügyrendben, a software-ben és az “ÁFSZ”-ben.

  Szóval meglehetősen reménytelen az ügy. 🙁

  (Pont, ahogy korábban írtam: /kiszamolo.hu/tbsz-szamla-nyitasa-kulfoldi-szolgaltatonal/ headset 2019-04-24 at 21:35 )

 • Kiszamolo
  edwin, majd súgd meg nekünk is. 🙂
 • Please feel the irony
  Reméltem, hogy a nicknev választás alapján egyértelműen kiderül a dolog. De csak nem…

  Én örülök, hogy kiszamolo veszi a fáradságot és ír alkalmanként az ilyen vegytiszta átverésekről. Volt pár ismerősöm aki megkért mondják már véleményt a Kairosrol (“mint informatikus”) és nekem elég volt ezt a blogot linkelni (meg később a kairos figyelőt).

  Szóval köszönöm a blog többi részét is, meg ezeket a “leleplező/tényfeltáró oknyomozói munkát” is.

 • Malom
  Remember, te valami bennfentes lehet, hogy izzadságszagúnak érzed a dolgot! 🙂

  Az FGP azért szar, mert hakniznak összevissza nemzetköziséget, szabadalmat. A másik oldalon egy egyéni vállalkozó összehoz engem az idős tulajdonossal. Az oldalon ott az egyéni vállalkozó adószáma, nyilvántartási száma, minden első ránézésre megtalálható. Az FGP-nél ezzel szemben a megnevezés után sehol sem láttam cégformát, semmi értelmezhető azonosítóadatot, kivéve a “vezérigazgatóság” címe mondjuk. Ha ügyvéd készítette az adatkezelési szabályzatukat, akkor adja vissza a diplomáját!

 • Kiszamolo
  Szerintem az, hogy megjelent egy cikk a “cégről”, megfenyegették az írót, amikor nem jött be, két nap alatt kikukázták az egész “céget” (gondolom lesz napokon belül egy új kitalált cég), mindent elmond.
 • Remember
  Malom,

  Te meg valami azsen-provokatőr lehetsz, hogy csak az a hozzászólás tetszik ami ami nem pirít rád (rátok). 🙂

  Hiszen a kérdés továbbra is ott van, ha a Bt. csak 10 ingatlanra van nálatok hitelesítve, akkor ez az e.v. mennyire? Egyébkét szabadalmi oltalommal az Aranytallér is “haknizik”, hogy te írtad, és az sem ér szart sem mert ha csak a betűtípus, szint, vagy bármi apróságot változtatunk rajta már nem ér semmi! Persze nektek ez is rendben van, holott nyilvánvalóba hamis biztonságot kelt.

 • Dr.Lee
  A honlaptörlések mellett a cég felszámolása is megkezdődött:

  nemzeticegtar.hu/perfectum-consulting-zrt-fa-c0110046654.html

  Érdekesség, hogy van hatályos és lezárt negatív információ is. Szóljunk az ügyvédnek, hogy a rossz hírnév keltése miatt írjon levelet a cégtárnak is. 🙂

 • Dr.Voo
  Dr.Lee

  Erre szokták mondani, “Leégtél minta Reichstag!” 🙂

  Csak azért mert annyira igyekeztél hogy bármire ami Perfectum-mal kezdődik lecsapj mit gyöngytyúk takonyra!
  Az hagyján hogy az adatok a 2019. május 26. hatályos állapotot tükrözik és ugye 2020 január 22. van.
  De ennek Perfecumnak más a cégjegyzékszáma, magyar és nem cseh, végül 2010-ben alapították nem 2012-ben.

  Na és itt a bónusz! Komolyan azt akarod elhitetni itt a nagyközönséggel, hogy egy Csehországban bejegyzett céget a magyar cégbíróság számol fel??? 🙂

  Te kis “Serlok Holmsz” teeee, köszönjük a kellemes perceket amit a botladozásoddal szereztél mindenkinek! 🙂

 • Gondolkozzunk
  .Voo OK, régebben kezdődött a felszámolás, és másik cég, de lásd a “CÉGJEGYZÉSRE JOGOSULTAK” részt a linkelt oldalon…
 • Dr. Lee
  Köszi Voo, hogy így utánanéztél dátum szerint. A linkelt cég vezérigazgatóját köthető össze az előző kommentekből származó Rolls-Royce tulajdonossal és RTL-es riport szereplőjével, ugyanis névazonosság van. 🙂 Aki akarja továbbgondolja, hogy ténylegesen milyen összefüggések vannak. Egyébként meg teljesen mindegy mikor kezdődött a felszámolás, a megtörténte már figyelmeztető jel.
 • pitypang
  Dr.Voo
  Itt most inkább te égsz.
  A cégjegyzékszámról a korábbi írásban volt szó, mármint arról a hamisnak tűnő cégjegyzékszámról, amit a fourgenerations… feltüntetett az interneten korábban elérhető oldalán.
  “De ha nem hamis, még nagyobb a gond. Ugyanis ahogy azt az egyik hozzászóló kiderítette, egy rosszhírű cseh cég fut ezen a cégjegyzékszámon, melynek neve PERFECTUM CONSULTING CZ SE, másik álneve a Global Property (GP) Capital SE. Nos, ez a cég szerepel az MNB feketelistáján, konkrétan betiltották a magyarországi (pénzügyi) működését.”
 • Elfogulatlan
  Na mi az? Költözünk?
  Már nem “Budapest, Váci út 22-24, 1132”,
  hanem “Budapest, Szentháromság tér 6, 1014”?
 • Dr.Voo
  pitypang

  Ezt most jól megmondtad! 🙂

  Ezt írod: “A cégjegyzékszámról a korábbi írásban volt szó, mármint arról a hamisnak tűnő cégjegyzékszámról, amit a fourgenerations… feltüntetett az interneten korábban elérhető oldalán.”

  Tehát első blikkre hamisnak tűnik a szám, aztán ezzel a lendülettel meg is magyarázod magadnak, hogy:

  “De ha nem hamis, még nagyobb a gond. Ugyanis ahogy azt az egyik hozzászóló kiderítette, egy rosszhírű cseh cég fut ezen a cégjegyzékszámon, melynek neve PERFECTUM CONSULTING CZ SE, másik álneve a Global Property (GP) Capital SE. Nos, ez a cég szerepel az MNB feketelistáján, konkrétan betiltották a magyarországi (pénzügyi) működését.” Tehát nem hamis a cégjegyzékszám. 🙂

  Mit szerettél volna mondani, úgy segítenék, mert olyan aranyos vagy ahogy részt akarsz venni az eszmecserében. Bár nem sikerült egyetlen Dr.Lee-nek írt állításomat sem cáfolnod. 🙂

 • Dr.Voo
  Dr.Lee

  Egyrészt ezt tényként közölted: “A honlaptörlések mellett a cég felszámolása is megkezdődött” Ez egyszerűen hazugság! Ugyanis egy másik cég állt felszámolás alatt már 2019-ben is tehát semmi nem kezdődött meg.

  Azzal meg hiába magyarázod a bizonyítványt hogy találtál egy névazonosságot, ha ilyen alaposság jellemzi az életedet, hát akkor csoda hogy még köztünk vagy. 🙂

  Bréking: Felszámolták a Fundamnetát! Ja nem csak névazonosság van, bocsánat ez a Dr.Lee szindróma, ami kóros felületességgel és összeesküvés elmélet fóbiával jár.

 • Kiszamolo
  Dr Voo, egyrészt nem tudom, mire is akarsz kilyukadni, de szerintem elég volt.

  Másrészt, ha én azt hazudom, hogy ez a cégjegyzékszám a FGP-é, pedig nem, mert egy másik cégé, akkor az hamis cégjegyzékszám az FGP szempontjából és ordas nagy, szándékos megtévesztés.

  De kár rajta tovább rugózni, még a fantom céget is eltörölték a Föld felszínéről, csak mert valaki cikket írt a kis titkukról, gondolom, másik néven fog hamarosan újjászületni.

 • Axt
  Olyan aranyos, mikor felháborodott tulajdonos(társ)ok elkezdenek rugózni a semmin, csak hogy egy kicsit visszavághassanak. Lelepleződött a csalás, ez a lényeg. Minden más bűvészkedés a cégjegyzékszámokkal unalmas feszkókeltés. Nézzetek valami rendes munka után, talán a gerincetek is visszanő.
 • Malom
  Dr. Voo írásából nekem az jön le, hogy dolgozik benne az ideg, csak mert valaki megpróbálja összekötni a szálakat. És itt a kommentelők szépen összehozták az információkat különböző helyekről. Ennél többet tényleg nem érdemel ez a cégcsoport akármi is a cégjegyzékszáma és a neve, cseh vagy magyar. A lényeg a back-office személyzet kiléte (feltételezett azonosság) akik már az új image-en dolgoznak.
  Nyugi Voo, az új cégeket is összekötik majd ezekkel a társaságokkal. Google barátunk is segít benne biztosan, no meg a nyilvános adatbázisok.
  Azért ne keseredj el, írj még tartalmat ide, mert a nagyobb komment-mennyiség miatt jobban fogja a Kiszámoló oldalt renderelni a Google!! És adjuk meg a lehetőséget minél több embernek, hogy idetaláljon 🙂
 • headset
  Lerágott csontokról megy a felesleges, végeérhetetlen és sokszor nívótlan vita. Kommentek tömege olyan dolgokról, amiknek szinte egyetlen olvasóra sincs gazdasági hatása. Nem csak ezzel a cikkel kapcsolatban, hanem az egész blogon.

  Közben az senkit nem érdekel, hogy tisztázódott a NAV hozzáállása a külföldi TBSZ-ekhez? És hogy mik a teendők, ha már valaki bejelentett egy ilyet?

 • Robi

  “Lerágott csontokról megy a felesleges, végeérhetetlen és sokszor nívótlan vita. Kommentek tömege olyan dolgokról, amiknek szinte egyetlen olvasóra sincs gazdasági hatása. Nem csak ezzel a cikkel kapcsolatban, hanem az egész blogon.
  Közben az senkit nem érdekel, hogy tisztázódott a NAV hozzáállása a külföldi TBSZ-ekhez? És hogy mik a teendők, ha már valaki bejelentett egy ilyet?”
  Nem muszaj kinozni magad a kommentek olvasasaval. Feltetelezem, hogy valaki azert olvassa, mert erdekli.
  Arrol, hogy egy FGP-rol irott cikk alatt levo kommentekben keresed az igazsagot a kulfoldi TBSZ-ekrol meg mit is irhatnek? Szerintem elegge furcsa hozzaallasra vall. Ha igazan erdekelne, megkerdezned a NAV-tol, esetleg a temaba vago cikkeket keresnel.
 • Ne Dugd Ki
  Dr.Voo (mint az utolsó japán katona) nyomán kicsit még keresgéltem, mert végső soron tényleg nem volt még arra irat linkelve, hogy H. Krisztián benne van a cseh cégben is, úgyhogy tessék:

  rejstrik-firem.kurzy.cz/24214221/perfectum-consulting-cz-se/

  Társnak pedig ott figyel M. Kinga.
  Tudjátok, ők az Emberek, Akik Levédtek Valamit

 • google a barátom
  Egy nagyon gyors keresés után az is kiderül hogy a kedves vezérigazgató úr melyik csináld magad platformmal készíti a következő project weboldalát:
  (a videó alatt görgess lejjebb)

  Egy ügyfelünk véleménye:
  “Mindenkinek azt szoktam mondani: a Wezzpage az internet LEGO-ja! Könnyű használni és mindenkiből kihozza a kreativitást.”
  – Hliniczky Krisztián –
  4trainers.hu/

  youtu.be/vtT8Wr8uBEI

 • Whois ellenőr
  A vezérigazgató Úr LinkedIn profilja:

  hu.linkedin.com/in/hliniczky-kriszti%C3%A1n-3a30a9a6

  Activity: Prague in the Winter
  Liked by Hliniczky Krisztián

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.