MVM Otthon SOS Gázőrzők Plusz áremelkedés

Írtam régebben, hogy egész jónak tűnik az MVM által árult Asszisztencia biztosítás, benne a kazánszerelés-kazánkarbantartást is tartalmazó csomag.

Asszisztencia biztosítás

Annyiba került az éves biztosítási csomag, mint amennyiért a kazánt meg szokták nézni évente, már csak ezért megérte megkötni.

Most jött az infó Balázstól, hogy jövőre megduplázódik a biztosítási díj a tavalyi díjhoz képest, amikor is 1.790 forint volt (a most belépőknek 2.790 Ft a díja a honlap szerint):

“Tájékoztatjuk, hogy Otthon SOS Gázőrzők Plusz biztosításának havi díja 2023. január 1. napjától módosul. A módosítást követően a biztosítási díj összege 3180 Ft/hó lesz.”

Gondolom, akkor a többi csomag díja is emelésre kerül. Ha kötöttél ilyen biztosítást, olvasd el a szolgáltató levelét és az új díj függvényében döntsd el, hogy megtartod-e a szerződésed.

Köszönjük Balázsnak az infót.

Share

9 hozzászólás

 • Lelkes amatőr
  Szeptemberben küldték a tájékoztatást a díjemelésről.
  ezzel az új árral szerintem már nem éri meg. Fel is mondtam a szerződést…
 • Kádárist
  Még egy csapda – mi mást is várhattunk volna.
 • NAR
  Volt ilyenem, de amikor ki akartam hívni őket, telefont nem vették fel, netes bejelentés nem működött, e-mail-re nem reagáltak… Most néztem, még a lemondó levélre sem reagáltak. Ahogy a viccben Kohn bácsi mondja: ügyes.
 • anon
  Annyit hozzátennék, hogy a biztosítási összegek is változnak, 40 ezerről 100 ezer forintra.
 • Ida
  Én is kaptam emailt. Évek óta ezek az árak voltak, pedig minden szaki emelte az árát. Ahogy nézem az új csomagokban sokkal több szolgáltatás van, mint eddig. Lehet csomagot váltani az újakra amúgy.
 • vj
  A gázkészülék-karbantartás csak május 1 – október 31. között ingyenes. Ezt jó tudni azoknak, aki csak emiatt szeretnének kötni.
 • Safranek
  Nekem ennek a biztosításnak a terhére cseréltek nemrég egy alkatrészt. Közel 8 éves a kazán, szerintem megéri megtartani ezt a biztosítást.
 • Ostra
  FYI

  Változnak a Szép-kártyára vonatkozó szabályok: eltörlik a füleket, az összegeket egyben lehet majd felhasználni, céltól függetlenül.

 • Gauchos
  Számoljunk: 3.190 Ft * 12 = 38.280 Ft/év. Én tavasszal 19.000 Ft-ot fizettem az éves karbantartásért (4 éves Ariston kombi kondi kazán), számlával. Azóta lehet az már 25.000 Ft is. Az ingyenes éves karbantartáson kívül itt a biztosítás az, ami hasznos lehet (300.000 Ft-ig). Lényegében 13.000 Ft-ért lehet venni 1 éves garanciát.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.