Otthonfelújítási program: új infografika

2024-05-14
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az Energiaügyi Minisztérium adott ki egy új grafikát a május végén startoló felújítási programról, amiről sok részlet leolvasható. (Egyébként érdekes, hogy nálunk mindennek van külön minisztériuma, legyen szó bár építésről, innovációról, területfejlesztésről, kultúráról, csak az oktatásnak és az egészségügynek nincs, azok vezetésére elég egy nyugdíjas rendőr másodállásban....)

Amint ismert, területenként változó a támogatás mértéke. A vezetékes gáz megléte kikerült a feltételek közül, de cselesen visszacsempészték, hogy fűtést korszerűsíteni kizárólag gázkazánnal lehet, nyilván a dedikált cél, hogy mihamarabb megszabaduljon az ország az orosz gáz függésétől, ezért zártak ki minden egyéb fűtési módot a támogatásból.

Az 1990 előtt épült ház kitétel is módosult 1990 végére, vagyis azok is pályázhatnak, akiknek 1990-ben épült a háza.

Fontos, hogy viszonylag limitált az összeg, a hetede annak, amit néhány éve a költségvetés kifizetett az akkori otthonfelújítási támogatásra. (S azóta a forint is kevesebbet ér úgy 40%-kal.) Ezért érdemes készen állni, ha szeretnél pályázni, mert valószínűleg nem fog mindenkinek pénz jutni.

A kép kattintásra nagyobb lesz:

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram