Újra Coca Cola mobilnet

Már többször volt a Coca-Colának akciója “Netre szomjazol” jeligével a Vodafone-nal közösen. Az akció lényege, hogy a 0,33-as akciós üdítők nyitófülén egy kód van, aminek a megadásával egy napig érvényes net-hozzáférést kaptál. Itt írtam róla bővebben:

Ingyen net a Coca Colától

Most annyiban változott a dolog, hogy a Telekom lett az új partner, egy napra 100 vagy kétszer 50 MB netet kapsz. (Maximum naponta háromszor.)

Azonban nem csak ennyi a változás. Az igénybevétel feltétele aktív internet előfizetés:  A mobil adatforgalom ajánlattal kizárólag azon Játékosok és Kedvezményezettek élhetnek, akik a Magyar Telekom Nyrt.-nél („Magyar Telekom”) olyan érvényes, aktív (azaz a szolgáltatás nem áll korlátozás, felfüggesztés vagy szüneteltetés alatt), lakossági (az
értékesíthető vagy a lezárt) díjszabásban) megtalálható valamely adatcsomagot vagy adatszolgáltatás (beleértve a technikai internet elérést) tartalmazó díjcsomag vonatozásában egyedi előfizetői szerződéssel rendelkeznek. 

Vagyis csak akkor élhetsz vele, ha egyébként is van internet-előfizetésed. Ez a Vodafone-nál nem így volt, pont azért volt jó, mert azok használhatták, akiknek egyébként nem volt internete, csak néha-néha kellett nekik mobilnet egy-egy napra és nem akart 690 forintos napijegyet venni.

Mindegy, az akció részletei itt.

Share

5 hozzászólás

 • Sly
  Mi a helyzet a flottásokkal? Gondolom a lakosság részéé értékesíthető csomag kizárja őket.
 • Penge
  Még mindig nincs alternatívája a bluemobile-os 90 Ft-os netnek. És amennyit itteni olvasók képesek hitelkártya visszatérítéssel szórakozni, ahhoz képest szerintem elenyésző erőfeszítés, hogy beírod azt a 2×30 napot (a biztonság kedvéért 1-2 napot rászámolsz) a naptár emlékeztetőjébe, hogy mikor rendelted, mikor kell lemondani, mikor rendelheted újra.

  Akinek meg csak néha kell (ami a mai világban, ahol IM-hez folyamatos online jelenlét szükséges egyre ritkább szerintem), annak ott a maraton, amiért egyszer fizetsz és asszem 1 évig felhasználható.

  Inkább az lesz a jövőben a probléma, hogy egyre több helyen vezetik be pont az IM-es online jelenlét kényszere miatt, hogy ha elfogy az adatkereted, akkor nem lassítanak, hanem letiltják a netet.

  Aki meg nem akar szarakodni és nem sajnálja rá a pénzt, annak ott a havi 4-5-6 ezres teljesen korlátlan mobilnet.

 • Kiszamolo
  Sky, szerintem is.
 • LSV
  De mi az az “IM”?
 • Penge
  LSV: Instant Message, vagyis minden olyan üzenetküldő alkalmazás összefoglaló gyűjtőneve, ami interneten keresztül (vagyis nem GSM-en, mint az SMS) küld üzeneteket. Legyen az Skype, Viber, Facebook Messenger, WhatsApp, stb. Ezeknél elég bármilyen lassított net, akár 32kbps, hogy átmenjenek az üzenetek és pl. emberek teljesen ingyen megbeszéljenek találkozókat, illetve út közben rákérdezzenek, hogy “Csak késel valami miatt, vagy elcsapott egy villamos?”