Hungary Card most 20% kedvezménnyel

Az ide magyar turisztikai kártya most 20% kedvezménnyel kapható, a basic 3.200 Ft, a normál 5.600 Ft, a plus pedig 8.800 Ft.

A kártyát a turizmus előmozdítására találták ki, sok hotel és étterem ad 10-20% kedvezményt, sok múzeumba ingyenes a belépés és a többi.

Ha ettől nem is esnénk hanyatt, azért vannak olyan kedvezmények is, ami miatt gyorsan visszahozza az árát a kártya.

Ilyen például a 4×50%-os, 8×33%-os MÁV kedvezmény vasútra, 2×50%-os kedvezmény VOLÁN buszra. Ha kétszer mész haza a szüleidhez vonattal egy évben az ország másik felére, már visszajött a kártya ára. A kalauzok állítólag nem (mindig) vacakolnak a füzettel, így az a 4 és 8 alkalom akár sokáig is kitarthat. De ha ennél többet vonatozol, olvasd el ezt a cikket.

Ha megérkeztél Szegedre, Miskolcra, Debrecenbe, Pécsre, Kaposvárra, két ingyenes napijegyet is kapsz a legdrágább kártya mellé.

De ha inkább autóval mennél, egyszeri 1.500 Ft kedvezmény a tiéd D1 heti vagy havi autópálya-matrica árából. (Standard kártyához is).

Budapesti, miskolci, stb. állatkert 25 vagy 50% kedvezmény, színházjegy és cirkusz akár 40-50% kedvezménnyel.

Félárú jegy az Aquaworld-be és több fürdőbe és gyógyfürdőbe ingyenes vagy kedvezményes belépő több múzeumba, 10-20% kedvezmény hotelokba és éttermekbe.

És a többi és a többi. Ha nyaralni mész belföldön, érdemes megnézni a katalógusban, nem szerepel-e a hotel a listán, esetleg a gyerekvasúttal menne a család, már visszajött az éves díj egy komoly része az 50%-os jegyeken.

Úgyhogy osszál-szorozzál, könnyen lehet, hogy megéri kiváltanod most a Hungary Cardot kedvezményes áron, vagy jövőre 7-11 ezer forintért.

Köszönet Daninak, hogy felhívta a figyelmem az akcióra.

Share

16 hozzászólás

 • Jenő
  Köszönjük az ajánlatot, meg minden, egy kérdés: hogy lehet egy ilyen komoly terméknek ilyen gagyi honlapja 2015-ben?
 • Nokiás
  A vasúti kedvezmény csak a legdrágább kártyához tartozik, nem?
  Ez itt nem derül ki egyértelműen.

  A másik dolog, hogy a cikk elején még “normál” a középső kártya neve, később meg már “standard”. Kicsit zavaró.

 • Kiszamolo
  na Jenő, ez az, amit alig álltam meg én is, hogy ne kérdezzem meg.
 • Cse
  Köszönjük a felhívást!
 • Andrew-Andrew
  Kicsit off:
  Ha nem Magyarország a cél, hanem mondjuk Ausztria Karintia tartománya, akkor a Karnten Card-ot ajánlom mindenkinek.
  Mi már többször vettük igénybe.
  Ezekből a kedvezményekből lehetne tanulni.
  kaerntencard.at/en/
 • sgy
  Meddig érvényes a most megvásárolt kártya? Jól olvasom, hogy 2016.01.31-ig?
 • sgy Igen, a 2015-ös kártyákra vonatkozik a 20% kedvezmény, amik január 31.-én lejárnak. Így már nem is olyan vonzó számomra.
 • Géza
  Hogyhogy a kalauz nem vacakol a kártyával? Amikor nekem pár éve volt, a pénztárban jegyváltáskor pecsételték a szelvényt. Ezzel max akkor tudsz spórolni, ha a kalauznál veszed a jegyet, mert olyan helyen szállsz fel, ahol nincs pénztár. De ez elég ritka.
 • sz.krisz
  Automatából vagy interneten is lehet venni.
 • Dani
  A kalauzok alapból azt hiszik, hogy pénztárban vetted a jegyet, és ott lepecsételték a füzetet. Nem igazán van kedvük két vonalkódolvasás közben a rázkódó vonaton még azzal is foglalkozni, hogy kitöltögessék a szelvényfüzetet. A hétvégén használtam 2x is a Hungary Cardot a vonaton, odafelé a kalauz rá se nézett (pedig nyújtottam felé), visszafelé pedig kérdezte, hogy lepecsételték-e (én meg sajna reflexből rávágtam, hogy nem, ezért buktam egy 50%-ost 🙂 ). Én mondjuk becsületes voltam, de egy gátlástalan alak egy kártyával/füzettel hónapokig utazgathat 50% kedvezménnyel 🙂
 • kridli
  Azért azt ne felejtsétek el, hogy a vonaton ritkán ellenőr is van, nem csak kalauz, nem tudom egy ilyen nem lepecsételés esetben az utast is megbüntetik-e, vagy csak a kalauzt, mert nem végezte el a dolgát.
 • Balage
  “Aprosag”, hogy a hirdetes szerint (de en is csak most vettem eszre 🙁 ) csak a sajat irodajukban (1056 Budapest, Váci u. 78-80) vagy netes rendeleskor jar a 20% kedvezmeny. Bementem most a Keleti Wasteelsbe, ami fel van sorolva a honlapjukon eladokent, es fogalmuk nem volt rola… nem is vettem.
 • sz.krisz
  Megjelentek a 2016-os kártyák, a neten több kuponkódot hirdetnek, aminek segítségével a legdrágább kártya 9900 Ft-ért megszerezhető.
 • sz.krisz
  Megjött a kártya, tényleg 9900 Ft-ba kerül, aki a versenyszférában dolgozik, rendszeresen nyaral belföldön vonattal és nincs 18 év alatti gyereke, annak bőven megéri.
 • Olvasgato

  Hol sikerült találnod olyan kódot, amivel 9900Ft-ért lehet a Plus kártyát megvenni? Nekem csak 10%-os kedvezményem van, amivel 10800 Ft.
 • tmberna
  20%os kedvezményt OTP szépkártyával lehet elérni, van egy-két feltétele, de nem teljesíthetetlenek:

  otpportalok.hu/maganszemely-kiemelt-partnerek-ajanlatai/

  9900 Ft-ért viszont a tavalyi (2015ös) kártyát árulták még a neten, ami elég lehúzás, tekintve, hogy a hivatalos oldalon 8800 Ft-ért adják, plusz 2016. január 31ig lehet csak felhasználni.