Hungary Card most 20% kedvezménnyel

2015-10-29
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az ide magyar turisztikai kártya most 20% kedvezménnyel kapható, a basic 3.200 Ft, a normál 5.600 Ft, a plus pedig 8.800 Ft.

A kártyát a turizmus előmozdítására találták ki, sok hotel és étterem ad 10-20% kedvezményt, sok múzeumba ingyenes a belépés és a többi.

Ha ettől nem is esnénk hanyatt, azért vannak olyan kedvezmények is, ami miatt gyorsan visszahozza az árát a kártya.

Ilyen például a 4×50%-os, 8×33%-os MÁV kedvezmény vasútra, 2×50%-os kedvezmény VOLÁN buszra. Ha kétszer mész haza a szüleidhez vonattal egy évben az ország másik felére, már visszajött a kártya ára. A kalauzok állítólag nem (mindig) vacakolnak a füzettel, így az a 4 és 8 alkalom akár sokáig is kitarthat. De ha ennél többet vonatozol, olvasd el ezt a cikket.

Ha megérkeztél Szegedre, Miskolcra, Debrecenbe, Pécsre, Kaposvárra, két ingyenes napijegyet is kapsz a legdrágább kártya mellé.

De ha inkább autóval mennél, egyszeri 1.500 Ft kedvezmény a tiéd D1 heti vagy havi autópálya-matrica árából. (Standard kártyához is).

Budapesti, miskolci, stb. állatkert 25 vagy 50% kedvezmény, színházjegy és cirkusz akár 40-50% kedvezménnyel.

Félárú jegy az Aquaworld-be és több fürdőbe és gyógyfürdőbe ingyenes vagy kedvezményes belépő több múzeumba, 10-20% kedvezmény hotelokba és éttermekbe.

És a többi és a többi. Ha nyaralni mész belföldön, érdemes megnézni a katalógusban, nem szerepel-e a hotel a listán, esetleg a gyerekvasúttal menne a család, már visszajött az éves díj egy komoly része az 50%-os jegyeken.

Úgyhogy osszál-szorozzál, könnyen lehet, hogy megéri kiváltanod most a Hungary Cardot kedvezményes áron, vagy jövőre 7-11 ezer forintért.

Köszönet Daninak, hogy felhívta a figyelmem az akcióra.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram