V-telecom: új versenyző a mobilpiacon

Új virtuális szolgáltató lépett be a magyar mobilpiacra, a V-telecom. Nem saját hálózattal rendelkezik, hanem meg nem nevezett két magyar szolgáltató hálózatát használja. Feltöltő kártyás csomagjai vannak, az olcsóbb havi 3.500, ezért “akár 184 perc” beszélgetést is kapunk, felette 19 forintot kell fizetni.

A drágább csomag 7.990 Ft, ez korlátlan beszélgetést, de csak 10 SMS-t és 500 MB netet tartalmaz.

Az ugyanabban a boltban aktivált kártyák hívják csak ingyen egymást az olcsóbb csomagnál. Bővebb információk és árak erre.

Hát, nem tudom. Nemhogy a Digi árnyékában, de még a Vodafone, Telenor meg Telekom feltöltőkártyás ajánlatai mellett is nehéz értelmezni az ajánlatot. Percenként 19 Ft-ot bárkitől kapok, havi díj nélkül is.

A Telekomnál havi 2.650 Ft-ért kapunk 1.320 perc beszélgetést Domino-sként is, a Vodafone-nál maximum napi 300 forintot fizetünk beszélgetésért, vagyis a legeslegrosszabb esetben is 9.000 Ft lesz a számlánk 30 napra.

A netet sem adja észrevehetően olcsóbban, mint a többi már meglévő versenyző.

Mindegy, virágozzék ezer virág, mostantól ilyen lehetőséged is van, ha feltöltőkártyás mobilt szeretnél. (Mondjuk a nagy marketinggel megtolt Tesco, MOL, meg Lidl mobilból sem lett semmi, pedig azok olcsóbbak voltak, mint az anyacégek feltöltőkártyás ajánlatai. De hátha sikerrel járnak majd.)

Havi 1.320 perc beszélgetés maximum 2.650 forintért

Vodafone Tuti+ díjcsomag

Share

34 hozzászólás

 • Péter
  Ezt most miért? Ennél vannak jobb ajánlatok mindhárom nagy szolgáltatónál. Miért vásárolna bárki is egy viszonteladótól drágábban?
 • TelefonosJózsi
  A telekomnál nincs olyan, hogy 2650Ft-ért 1320 perc. Olyan van, hogy 600Ft-ért 300 perc egy hétre és még ebben is van egy svédcsavar: azon a napon amikor lejár a szolgáltatás nem tudod újból megújítani hanem meg kell várd a következő napot. Vagyis ha pl reggel 8-kor járt le, akkor a következő nap reggelén tudod újból bekapcsolni addig pedig 25Ft/perc áron ketyeg a beszélgetés. SMS egyáltalán nincs benne, az is 25Ft.

  Vagyis igazából olyan van, hogy 32 napból 28-on le vagy fedve, 4-en meg csinálj amit akarsz.

  Azt sem lehet beállítani, hogy automatikus újuljon meg, szóval ha elfelejted akkor az cumi, mert 25Ft/perc-ért beszélgetsz.

  Szóval állandóan oda kell rá figyelni és csak az idő 87.5%-ban veheted igénybe a szolgáltatást.

 • Szabolcs
  “A netet sem adja észrevehetően olcsóbban, mint a többi már meglévő versenyző.”

  hát, a digi 0ft alá tényleg nehéz ígérni. de a digi viszont olcsóbb, mint a szokásos 🙂
  OK, tudom, teszt…

 • Szabó Gábor
  A rólunk oldalt kb. 3 perc alatt írhatta meg valaki telinyomva bullshittel.
  Kijavítva visszaküldtem nekik 🙂

  De bele van írva, hogy az ő küldetésük hogy a feltöltőkártyásokat támogassák, erre mindkét csomagnak “havidíja” van.

  Ez egy értelmetlen ajánlat, totális bukás.

 • V
  olyan szaga van ennek mintha valami haveri kor alapitotta volna akiknek esetleg veletlenul a 4iG-hez is kozuk van – igy mindegy is milyen arat kinalnak, a lenyeg ugyis hogy megnyerjek a kozbeszerzest mert az pl csak v-vel kezodo cegekre van kiirva. A fijjuk ugyis kitalalnak valamit hogy mennnyen a dolog – szerencsere en mar nem fizetek ott adot hogy finanszirozzam az uri murit
 • István
  Valaki tudja miért fog bele bárki ilyenbe? Mi lehet ez mögött, miért gondolja azt hogy ez a cég sikeres lesz. Bárkinek van ötlete?
 • Hufeisen
  én azt hittem moderálva vannak a hozzászólások, ha ilyenek miatt lesz bevezetve, köszönjük…
 • stingy
  Ez nem ajánlat, hanem rossz vicc max. Nekem blue mobil kártyám van, ott 400Ft 300MB adat/hó. Stuntcallst használok mobil 4Ft, vezetékes 1,6Ft/perc.Család, barátok, ismerősök esetén meg ott a Whatsapp, Google Duo, Viber meg ezer más.Nem beszélek sokat, így elég a 300MB (+ free wifi, ahol van) de 1058Ft-ért adnak 1GB-t, az meg kb hang esetén mindenre elég. Csodálom, hogy még a Tcom, Voda,Telenor talpon van, vagy csak ennyire balgák a fogyasztók?
 • LSV
  Vajon mit írhatott a lakatos-tunde… 🙂
 • gaborr
  nem a pénztárgépekbe kellhet ilyen amik be vannak kötve a nav-hoz? úgy tudom azon keresett egy rakást Garancsi cége, lehet jön konkurrencia?
 • Meister
  A piaci rés szerintük az idősebb, falun élő korosztály. Ők mindenhol majd rendelkeznek élő személlyel, aki segít feltölteni, beállítani, stb…
  Egyébként tényleg vannak olyanok, akiknek a feltöltés sem megy, lehet igazuk van. Nem tudom.
 • Maki V
  “Vajon mit írhatott a lakatos-tunde…” Hát ez az. Sokkal érdekesebb lenne ezt megtudni, mint a Viktor-telecom ajánlatai….
 • Kiszamolo
  Maki v, egy hülye spam volt, csak véletlenül kiment.
 • VxV
  Ti (V & gaborr) tényleg hülyék vagytok, hogy 4iG-t meg Garancsit emlegettek egy ilyen amatőr flottás próbálkozás ürügyén.
 • TT
  Az mondjuk tényleg gyanús, hogy a Google-ben “v-telecom”-ra rákeresve (Kiszámoló után !) a második találat az origo, a 3. pedig a delmagyar cikke a témában.
 • Adamo
  Kicsit off csak: Telekomnál eltűnt az appban a Maraton 4GB (tudom, a kiegészítő/egyéb szolgáltatásoknál volt) és nem működik a bankkártyás feltöltés így nincs ajándék net sem 🙁
 • gaborr
  VxV akkor te légy okos helyettünk, hallgatjuk a véleményedet, szerinted miért jön létre egy piacon életképtelen cég? kapásból 450milliós bevételt tervezve.

  ráadásul még bevétele sincs, de már jogot vásárol a V betűre az autósportból egy végrehajtás alatt lévő cégtől. mellesleg a V-telecomra is végrehajtást kért a NAV 1 hónapja.

  Közben már kiderült az is, (hogyhogynem) hogy a Magyar Telekom hálózatát fogják használni. A cég egy székhelyszolgáltató címére van bejelentve (topcegalapitas.hu/szekhelyszolgaltatas/) érdekes módon a végső tulajdonos egyedüli magánszemély, aki egy dunaparti “panelban” lakik szentendrén.

  számomra totál felfoghatatlan.

 • Dán
  Ha 2 szolgáltató hálóját is tudja használni az gyengén lefedett helyeken sokat érhet.
  (Hegyekben nyaralok most, alig van térerő. Egyiknek itt van a másiknak ott.)
 • Baltazár
  Amikor elolvastam a cikket az első gondolatom az volt, hogy komment szekcióban milyen gyorsan fogják Mészáros Lőrincet vizionálni…. Tévedtem 15 komment alatt nem jött össze egy Mészáros Lőrinc, de van helyette Viktor Telekom, Garancsi +haveri kör -urimuri…

  Hiába megy akármilyen jól most Magyarországon, hiába ömlik ide bármennyi pénz és bármennyi lehetőség a magyar az magyar marad… Na és mire alapozzák konteokat? Az indexen olvastam ra 🙂

  Félelmetes számomra az a felismerés, hogy Magyarország most van a csúcson és ettől csak rosszabb lehet/lesz.

 • AAA
  Tuti valami pénzmosoda. Vagy valami támogatás/pályázat lenyúlásához kell hogy legyen nyilvános ajánlatuk is, amivel nyilván senki nem fog élni, akinek legalább kétszámjegyű IQ-ja van.
 • Sly
  Egy ilyen MVNO-t alapítani kb. egyetemi féléves beadandó projekt szint, de az is lehet, hogy ezzel is sokat mondtam. Az a furcsa, hogy “csak” ennyi van a (nem túl nagy) magyar piacon.
 • Sly
  Kicsit továbbgondolva, létrehozhatnánk egy kiszámoló operátort is, saját SIM kártyával és branddel… Miklós? 🙂

  Btw, mi a helyzet a kiszámoló flottával?

 • Kiszamolo
  Sly, él és virul, csak én már nem vagyok benne. Az volt a mesterterv, hogy a blog olvasói lépnek be, csak valaki felnyomott bennünket a Telekomnál, mert írtam arról, hogy van ilyen flottánk. De ha meg nem hirdethetem, akkor számomra sok értelme nem maradt. Ettől még él továbbra is.
 • TT

  Azért ez nem egyetemi projektnek tűnik “Az értékesítési pontok száma hamarosan 3000-re bővül országosan a cégcsoport tervei szerint, a szolgáltatásukat 150 ezer SIM-kártyával indították.”

  Persze volt már ebben az országban Sólyom légitársaság, amit szintén pénz nélkül alapítottak, aztán persze nem is lett belőle semmi. A 3000 értékesítési pont is ilyen humbug, hacsak nem a postahivatalokra gondolnak.

 • B.Csaba
  Ez a “V” brand tulajdonosának a hobbi projektje, vagy egy elvakult marketing ötlet. Kipróbálja, hátha sikerül. Pár organumhoz el tudták juttatni, meglássuk mi lesz vele. Modern értékesítés: termék (még) vacak, de a körítés jó. Tényleg a Solyomhoz hasonlítható.
 • elpresidente
  /off
  Az inflációs jelentést olvasgatva elgondolkodtam azon, hogy érdemes lenne-e euro alapú szánlán tárolni a pénzem. Vélemény?
  Akár egy cikket is szívesen olvasnék a témával kapcsolatban.
  on/
 • szifonkutya
  Egyszerű. A beszélgetelést 95% nem fogyasztja el, viszont kifizeti. Előre. A net és az SMS viszont kevés, és ezek nagyker ára alacsony. A Lidl, Tesco és a MOL MVNO-k azért buktak el, mert ezeknek a cégeknek ez a típusú haszon a könyvelésben kerekítési hiba.
 • Kiszamolo
  szifonkutya, a Lidl, Tesco és MOL egyszerűen nem tudott elég embert elérni, hiába voltak lényegesen olcsóbbak, mint a Telekom, Vodafone saját kártyás ajánlatai.

  Oda volt tolva az embereknek az arcába a pénztáraknál, minden reklámújságban ott volt a hirdetésük, naponta több százezer embert elértek az ajánlattal, mégis alig páran választották, talán összesen néhány 10 ezer tudatos ember, akik rájöttek, hogy sokkal olcsóbbak ezek, mint a többi kártyás ajánlat.

  Ezek után legalábbis bátor lépés egy noname cégtől kijönni egy ajánlattal, ami sokkal rosszabb, mint az anyacégek saját ajánlatai. Mellé rakni egy kezdő által csinált honlapot.

  Nehéz értelmezni, miért csinálják? Vagy van valami a háttérben, ami miatt ez hatalmas buli lesz nekik, vagy nem tudom, mi az üzleti terv. Grundolnának egy ezredik flottát, versenyképes áron, annak lenne valami értelme (bár a Digi azokat is ki fogja csinálni a várhatóan négyezer forint alatti korlátlan csomagjával).

  Ami érdekes, hogy a megadott címek dohányboltok, legalábbis az a néhány, amit megnéztem Google-lel.

  Több a kérdés, mint a válasz.

 • dreamer
  Számomra a .freevoipdeal percdíjait nem tudják überelni. A telefonálás vonalasra ingyenes, máshová 0,02 euro percenként.
 • Kiszamolo
  dreamer, hő, én 1 centért telefonálok a callingcredittel. Téged csúnyán lehúznak. 🙂
 • dreamer
  Köszönöm. Ezt az oldalt még nem ismertem. Megnéztem, de sajnos többet ír: “From € 0.025 / min” – mobilra (és vonalas hívásra is számít díjat).
  Mindenesetre ezek még mindig jobbak a szolgáltatók díjainál. A túlszámlázásokról, szolgáltatásokról és ügyintézési bonyodalmakról ne is beszéljünk… 🙁
 • Nanten
  Feltöltőkártyás vagyok már 15 éve, volt egy 2 éves megszakításom, amikor havi kb. ezer forintért diák csomagom volt a Telekomnál, ingyen tudtam három számot hívni, ami akkor jól jött.

  Évente eltelefonálok a magán telefonommal 2500. forintot, és kb. azért töltögetem fel, hogy ne vesszen el a számom (undorító egy üzletpolitika ez). Erre nem hogy havi előfizetést nem kötnék, még ha 1000 ft lenne se, de még ezt sem választanám, havi 3000 ft, feltöltőkártyára?

 • V
  “Hiába megy akármilyen jól most Magyarországon, hiába ömlik ide bármennyi pénz és bármennyi lehetőség a magyar az magyar marad… Na és mire alapozzák konteokat? Az indexen olvastam ra”

  aki ceget alapit – foleg ilyen nagysagrendben – az azert elotte vegez piackutatast, nem hagyja eluszni a milliardjait egy rossz uzleti dontes miatt. Legalabbis a kapitalizmus igy mukodik. Ehhez kepest a magyar vadkapitalizmus arrol szol hogy vannak kapcsolataid es ezzel a leghatranyosabb piaci helyzetbol is te aratod le a baberokat, mas fair konkurrenciat tonkreteve. Lasd pl dohanyboltok. A fenti talalgatasok sajnos egyaltalan nem alaptalanul jonnek, idovel meg majd meglatjuk mi all mogotte. Az tuti hogy nem szintiszta piaci versennyel szamolnak az alapitok.

 • Deviáns
  Szerintem az állami cégek alkalmazottai lesznek kötelezve a használatára. A sápot meg…. (na jó, nem politizálok)