Zárd le a múlt évet és tervezd meg a következőt

2014-01-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Ha nem szembesítjük magunkat az elkövetett hibákkal, az elszalasztott lehetőségekkel és a rossz döntések következményeivel, akkor arra kárhoztatjuk magunkat, hogy újra elkövessük azokat.

Ha nem örülünk az elért eredményeknek, nem vagyunk hálásak az átvett áldásoknak, nem szembesülünk azzal, hogy milyen sokat teljesítettünk az elmúlt évben, megfosztjuk magunkat az örömtől és a siker érzésétől.

Ha nem tervezzük meg a következő évet, akkor megint csak ad hoc jelleggel fogjuk megélni a napjainkat, ami a sikertelenség és az elszalasztott lehetőségek legbiztosabb receptje. "Aki maga sem tudja, merre akar hajózni, annak egyetlen szél sem lesz soha kedvező." (Seneca)

Ezért az év eleje remek alkalom, hogy átnézzük a tavalyi évünket és előre megtervezzük az előttünk állót.

Ehhez találtam egy remek kis munkafüzetet, ami sokat segíthet ebben. Ha szeretnéd kiegészíteni, átírni, bővíteni, azt is nyugodtan megteheted.

Itt tudjátok kinyomtatni a füzetet.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram