Fundamenta Triplázó Bónusz

2015-01-09
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Gyöngyi olvasott a Fundamenta legújabb akciójáról és kérdezte, mi benne a trükk, mert neki túl szép, hogy igaz legyen.

A Fundamenta Triplázó Bónuszról van szó (leírás).

Nos, örömmel jelentem, semmi trükk nincs benne, bár én nem látom olyan fantasztikus ajánlatnak.

Eleve csak a 8 év 4 hónapos és a 10 év 3 hónapos futamidőre érvényes és csak az 1%-os kamatozású "8-as termékcsalád"-ra, ha legalább 12 ezer Ft a havi befizetés.

(Ugye azt már 4 éve is tudtátok, hogy 8 és 10 évre nem nyitunk lakástakarékot, mert a lehető legrövidebb időre éri meg megnyitni. Az egyik cikkem itt.)

Ha kivárod a teljes futamidőt (8 vagy 10 év), akkor megkapod a havi befizetésed dupláját. Ennyi az összes akció benne.

Ezzel áll szemben az, hogy egy 8 éves lakástakarék megnyitása 64 ezer forintodba kerül, egy 10 évesé pedig 80 ezer forintba kerül, amit mindjárt induláskor ki kell fizetned.

Minden körítés nélkül össze-vissza annyi történik, hogy a nyitási díj harmadát vagy negyedét 8 vagy 10 év után visszaadják, ha folyamatosan minden feltételt teljesítesz. Minden kamat nélkül, ami azért 8-10 év távlatában már tétel az infláció miatt.

Ennél szerintem sokkal jobb az OTP vagy Erste LTP szokásos akciói, ahol a nyitási díjat engedik el félig, vagy teljesen, ráadásul mindjárt kezdéskor, nem 10 év múlva. (Aktuális OTP akció itt a félárú nyitással Erste akció itt az apróbetűben akár ingyenes nyitással és számlavezetéssel)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram